Magnezyuma yeni başladım bakalım geçmezse tekrar gidicem teşekkürler canımdifembahyaa senin de ağrılı mesajını okumuştum yazıcaktım, temizliğe dalıp unutmuşum şimdi ikinize birden yazayım Siyatiğe baskı yapıyor olabilir mi ne denmişti bir grupta bir anneye okumuştum, onun da magnezyum dışında bir ilacı vardı sanırım belki doktora ağrıyı daha detaylı tarifleyerek anlatırsanız kafasında şimşekler çakar bir çözüm bulunur
Ahahaha kal zaten burda bi yere gitmee bebişim ilk doğuranlardan olup bize bilgi verirsinEvet kuzum 21+1 bugün. Benim doğum martta. Anca 40ı geçerse nisana sarkabilirama ben mart Nisan mayıs hepsine bakıyorum
detaylı ultrasonda mı çıktı bunlar
Ayyy inşallah kuzum ama sizden de kayan olur mart ayınaAhahaha kal zaten burda bi yere gitmee bebişim ilk doğuranlardan olup bize bilgi verirsin
ay o kadar benzer ki halimiz. Bazen öğlene kadar zorluyorum işte kendimi eve zor atıyorum sonra. Artık öğle molasına kadar da bekleyemeyeceğim artık belliResmen wc de yasıyorum 17+3 sizde durum nedir?
Benim de öyle. Son aylar daha fazla oluyormuş. Altımıza kaçırcaz sanırım o zamanlarda.Resmen wc de yasıyorum 17+3 sizde durum nedir?
Bendede tam tersi. Ben almanyadayim. Annem TR den gelince getirebileceklerini burdan trendyoldan siparis verip anneme getirticem. TRde daha ucuz. Ingiltereyi bilmemicem ama Londraya gitmisligim var ve aşırı pahalı geldi bana.kızlar sorum özellikle yurt dışında yaşayanlara. arkadaşım ingiltereye gidecek. bebek için yurtdışından şunu alsa iyi olur dediğiniz şeyler var mı? ne istersem alabilecek, türkiyede olmayan ya da pahalı olan aklınıza gelenleri yazar mısınız
Ne kadar şuan markette ? Sleppy sürekli 2. Ürün 1 tl kampanyası yapıyor. Ben 1 numara almıştım 64 lü bionatural 2 paket tanesi 130 a gelmişti101 de falan Şuan var onlardan. Alsam mı stok için tanesi baya uyguna geliyor
Benim de aynı.. dün 3 saatlik yolu şu wc muhabbetine 5 saatte falan gitmişizdirResmen wc de yasıyorum 17+3 sizde durum nedir?
Ayyy inşallah kuzum ama sizden de kayan olur mart ayınahep beraber öğreneceğiz süreci bakalım
Kuzum sabah bakmıştım unuttum inan kiNe kadar şuan markette ? Sleppy sürekli 2. Ürün 1 tl kampanyası yapıyor. Ben 1 numara almıştım 64 lü bionatural 2 paket tanesi 130 a gelmişti
Resmen wc de yasıyorum 17+3 sizde durum nedir?
Evet öyle gibi kuzumGaliba ben Mart ayında doğum yapabilir listesinin en başındayım
Evet öyle gibi kuzum
Şimdi uygulamadan baktım 101 in, 2. Ürün 1 tl kampanyası olsa bile daha uyguna geliyormuş gerçekten markette şuan. Ay ne yapsam bende mi alsamKuzum sabah bakmıştım unuttum inan ki
Al kuzum bulursanŞimdi uygulamadan baktım 101 in, 2. Ürün 1 tl kampanyası olsa bile daha uyguna geliyormuş gerçekten markette şuan. Ay ne yapsam bende mi alsam
Amin kuzum. Sağlıkla ve zamanındaSağlıkla gelsinler, tek temennim o yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?