• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin ilk mi cnm ben ister istemez merak ediyorum 4 kiloyu geçtim 5 e doğru yol aldım 6 kilo ile doğuma gidenler var herhalde doğuma 14 15 ile girerim diye çok korkuyorum
Ay hiç korkma valla tabi kilo iyi değil ama ben kızımda60 kilo ile başlayıp doğuma 100 kilodan fazla girdim doktorum kızıyordu az ye sonra dört ay içinde verdim hepsini bana göre hamilelik balayı ye yiebildigin kadar kimse aaaa diyemez iki canlıyım diyoruz 😂

Valla yazın doğan bebişlere bile uzun kullu giydiriyolar. Ben uzun aldım biraz. Haziran ayına kadar uzunları giydiririm. Haziran ayında artık duruma göre yavaş yavaş kısalara geçiririm sanırım.
Daha çok minik olacakları için bana da uzun kollu mantıklı geldi ama soğuk değil sıcak hasta edermiş ya ondan kararsız kaldım. Yenidoğan takımları zaten uzun kollu oluyor, haziran ortası gibi geçeriz belki kısaya dediğin gibi

Daha çok minik olacakları için bana da uzun kollu mantıklı geldi ama soğuk değil sıcak hasta edermiş ya ondan kararsız kaldım. Yenidoğan takımları zaten uzun kollu oluyor, haziran ortası gibi geçeriz belki kısaya dediğin gibi
Yani çocuk terlerken de uzun bırakmayız zaten canım. Haziran ayından önce sanmıyorum hava öyle sıcak olsun. Artık bulunduğun şehre ve hava durumuna göre biraz da.

Kızlar 15+6 yım 175 boyunda 68 ile hamile kaldım suan 72 kiloyum hızlı kilo almış gibiyim gerçi haşimato hastasıyım oda etken ilk gebeliğim sizler suan kaç haftadasınız kaç kilo aldınız
Herkesin bünyesi birbirinden farklı, siz ve bebeğiniz sağlıklı olduğunuz sürece kaç kilo aldığınızın bir önemi yok takıntı haline getirmeyin. Burda kilo verenler de var, kilo alanlar da var kendinizi kıyaslayıp strese sokmayın ki zaten doktorlar tarafından normal değerlendirilen sınırlarda kilo almışsınız 🌸

hem mayıs hem nisan grubuna dahil olan biri olarak sizlere de yazayım hanımlar. öncelikle günaydın. haftasonu buralara yazamadım hiç. beni etiketleyen olduysa gözümden kaçmış oalbilir kusura bakmayın :) ben cinsiyet kesinleşene kadar listeye dahil olmama kararı almıştım. artık cinsiyeti öğrendik. ben de artık bir "oğluşum" annesiyim :) listeye ekleyebilir misiniz? yaşım 33, sat 10 temmuz ,kese 5+3, kalp atışı 6+4.

Ohhh çok şükür kuzum 🙏 yorulduğun içindi bence. Yorulmamaya özen göster ❤️
Öyle bir şey mümkün değil ki 😂 Hamilelik zor, çocuklu hamilelik daha zor ya, anlamıyor annem yoruluyor diye, asla oturmamalıyım kaldıracak bir şeyi muhakkak buluyor 😅 Sokakta da peşinden koşturuyorum, göbeğim büyüyünce nasıl koşacam onu bekliyorum merakla 🫠

Öyle bir şey mümkün değil ki 😂 Hamilelik zor, çocuklu hamilelik daha zor ya, anlamıyor annem yoruluyor diye, asla oturmamalıyım kaldıracak bir şeyi muhakkak buluyor 😅 Sokakta da peşinden koşturuyorum, göbeğim büyüyünce nasıl koşacam onu bekliyorum merakla 🫠

Gerçekten çocuklu çok zor, Allah güç versin canım 💐

Kızlar merhaba hatırlıyor musunuz alışveriş yapmak hiç istemiyorum demiştim. Ablamla bugün ilk çıktığım alışverişte bebek arabasını almam peki benim 🤣🤣🤣 bir insan bebek arabasına aşık olur mu 🤣🤣🤣 oldum…

Ben de daha hiçbir şey alamadım, kesin benim de öyle olacak 🙈

Kızlar, benim çok aşırı sol kalçama ağrı giriyor özellikle akşamları oluyor, böyle belime vuruyor aslında doktora söyledim, magnezyuma devam et dedi, ben bayağıdır kullanıyorum ama geçmiyor, bir de kuyruk sokumum da ağrıyor, sizler de var mı? Ya da ne yapmam lazım hiç bilmiyorum, işim gereği de hep oturuyorum herhalde ondan oluyor diyorum

Ben de daha hiçbir şey alamadım, kesin benim de öyle olacak 🙈
Hala soruyorum erken mi acaba almasamıydım acaba almasam mı ama başka da istemiyorum ne cinsleştim arkadaş. Senin ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki kuzum ama çıkınca akıp gidiyormuş birdaha çıkmam 🤣🤣🤣 Rabbim kucağımıza alacağımız günleri de göstersin 🤲🤲🤲

Oyyy Allah güç kuvvet versin kuzum. Ben de geçen anneme dedim kardeşime hamileyken bana nasıl baktın diye. Koşarak diyor. Ben de enerji yok yani.

Back