2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu bence biraz memleket meselesi değil de, annelerin kendi rızasına bağlı gibi, benim de annem bebeğin odasını alacağım ve eşyalarımı da ben alacağım diyor, işte bana emzik, biberon, banyo malzemeleri vs kalıyor gerçi anneme de anneannem almış hep adet mi anne dedim hayır dedi öyle içimden geliyor, sen beğen bana at dolabını diyeceğim diyor

Doğrudur poliçede o şekilde yazıyor benim ama hep öyle olmadı. Hiç ücret çıkmadı bu zamana kadar .Allianz var bizde. umarım tamamını karşılar. Hiç sormadım da. Allahım her şey çok pahalı amin

Valla güzel bir düşünce bence de tabiki hepsi maddi duruma bakıyor ama biz düğünümüzü de eşimle birlikte yapmıştık bebek alışverişinde de o yüzden kimseden bişey beklemiyoruz hoş beklesek de kimsenin bişey yaptığı yok yani alırlar tabi illaki bişeyler ama öyle büyük şeylerini almazlar

Haklısın. Odasını annem alacak. Annemlerde adet öyleymiş ilk bebeğin odasını kız tarafı yaparmış. Erkek tarafı da altın takarmış falan filan işte amaaan huzurumuz bozulmasın da

Of o işlere girdik mi çıkamıyoruz en güzeli beklentiye girmemek kimseye güvenip yapmadık bu bebişleri evelallah

Her şey gönlünüze göre olsun inşallah, öylesi daha da kıymetli olacaktır

Haklısın. Odasını annem alacak. Annemlerde adet öyleymiş ilk bebeğin odasını kız tarafı yaparmış. Erkek tarafı da altın takarmış falan filan işte amaaan huzurumuz bozulmasın da

Aynen canım, hiç takılmam öyle şeylere, sağlıkla doğsun da oğlum, başka hiçbir şey istemiyorum

Kızlar, sanırım benim normal seyrinde devam etse bile 1 hafta önde olduğundan Mart sonu, Nisan ayının başında doğuracağım gibi görünüyor, sezeryanlar da bayağı da erken alınıyor, grubun ilk annelerinden olacağım gibi, düşününce yanaklarıma bir sıcaklık geldi, Allah o günü görmeyi, hayırlısıyla vasıl olmayı nasip eylesin hepimizi inşallah, çok dua ediyorum bunun için

Ay o günleri düşündükçe garip oluyorum bende hergün doğurdum haberleri alacaz gibi duruyor burdan benim Nisan sonuna denk geliyor en geç doğuracak olanlardan biri benim o zaman doğurup sakın bizi unutmayın he grubun son üyesi doğurana kadar grubu terk etmek yasak

Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı aranızda? Ben günlerdir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum, oturmak, uzanmak bile acı veriyor artık.

Aslında bu sorulara cevaplarımız hazır eşimle ancak korku duygusunu yenemiyorum. Öyle bir korku ki bebeği sahiplenemiyorum bile doğru düzgün. Biraz daha düşüneceğim. Fikirlerin için çok teşekkür ederim

Eşimin anne ve babası kuzenler. Ondan korkuyorum aslında. Akraba evliliği çocuğunun çocuğunu etkiliyor sanırım çok bilgim de yok
Bu tamamen senin ve eşinin vereceği bir karar canım. Sizin tartmanız laızm.

Biz eşimle bu dna testini yaptırdık çünkü bir sorun çıkarsa hamileliği sonlandırmaya karar verdik çok şükür bir şey çıkmadı. Şimd asıl soru şu, bir sorun çıkarsa gebeliği sonlandırabilecek misin? Eğer her türlü doğuracağım diyorsan testle uğraşma bence. Zaten ikili testin de iyi çıkmış.

Benim de öyle. Evlenirken de kendimiz yaptık bebek alışverişinde de kendimiz yapıyoruz büyük şeyleri. Böylece kafam daha rahat. Kimseye gebe kalmaktan hoşlanmıyorum. Evlenme kararı da çocuk kararı da bizim tercihimiz sonuçta. Kimseye güvenerek yapmadık. İLerle zaman ne gösterir bilemiyorum, sıkıntıya düşersek elbette destek olurlar biliyorum.

Adetle alakalı değil ya tamamen incelik, bizimkiler beşik alacaktı ben aldırmadım çünkü diğer taraf hiç bir şeyini alalım diye teklif etmedi ben de babama aldırmadım onu da kendim aldım. Akülü araba bakıyorum yorumlarda herkes torunuma aldım çok güzel falan yazmış, benim kayınbabam arabayı görünce şımartın böyle şımartın dedi hsjsj. Neyse çok şükür ki alabiliyoruz, takmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…