- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
Evet kuzum öğretmenim benBen dırek cıktım nobetten ama ben saglıkcıyım sız ogretmen galıba:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum öğretmenim benBen dırek cıktım nobetten ama ben saglıkcıyım sız ogretmen galıba:)
Ay ben de çocuk doğcak diye değil de 4-5 ay çalışmıcam diye hevesleniyorum bu iş yaşamı bizim ömrümüzü yedi.Karusel kuzum sen tecrübelisin birşey soracağım. Hani 24.hafta itibariyle nöbet tutmuyoruz ya o 23+ olunca mı olmuş oluyor? Ona göre hesap yapcam kaç nöbetim kalmış bitsin attık bu çile
İlk 12 hafta çok önemli diye boşa demiyorlar demek. Zaten sağlıklı bebişler atlasan da zıplasan da tutunuyor. Sağlıksız bir gebelikse en başında böyle olabiliyor. Başınız sağolsun canım. Tekrar yaşatmasın Allahım.12 haftalık
Benim 16. Haftam bugün aama hala ilaca rağmen ekmek makarna falan kuru şeyler ile duruyorum ilacın etkisi geçmeden içmem gerekiyor inşallah benimde az kalmıştır inşallah senin bu kadar bile sürmez inan şok iyi anlıyorum ben seni sanada çok dua edeceğim benim annem var bir aydır Allah razı olsun sayesin de psikolojik olarak çok destek alıyorum özellikleValla doktorun iki üç hafta daha sabret dedi ger gidişim iki üç hafta bitmiyor ki bir türlü bebek hareket edecek bizde belki öyle rahatlarız oda 16ile 20inci hafta da oluyor inşallah daha erken biter canım çok zor ev berbat yapamıyorum yardıma gelenim yok moralim bozuk evi görünce de
Evet 23+ da gidersen verir canım birkaç güne bakmıyorKarusel kuzum sen tecrübelisin birşey soracağım. Hani 24.hafta itibariyle nöbet tutmuyoruz ya o 23+ olunca mı olmuş oluyor? Ona göre hesap yapcam kaç nöbetim kalmış bitsin attık bu çile
Anlatim mi Zeyno gibi hayat hikayemiKızlar normal doğum ya da sezeryan doğum yapanlar var mıydı aramızda? Hastaneye gidiyorsun. napıyorlar mesela işleyiş nasıl oluyor çok merak ediyorum aşama aşama. Doğum anı değil de öncesi ve sonrası. Doğumhaneye kıyafetle girilebiliyor mu. Ameliyathaneler soğuk oluyor diyebiliyorum çıplak olunuyorsa tir tir titrenmiyor mu? Mesela belden uyuşturulma olacaksa hasta odasında uyuşturup mu seni götürüyolar. Kaç dk sürüyor seni masaya aldıktan sonra tüm işlem kendi odana geçene kadar. Odana çıplak mı geitiryolar. Yoksa doğumdan sonra giydiriyolar mı orada öyle mi odaya götürülüyo. Gibi gibi hastaneye gidildiği ancak odaya gelene kadar ki süreç nasıl
Yani sonra hiç birimiz o dağ köyünde nöbet tutmamıştıkEvet 23+ da gidersen verir canım birkaç güne bakmıyor
Ben tam raporumu verdim rahat rahat çayımı hüpletirim artık dediğim zaman pandemi patlamıştı
Maşallah ne güzel çakal bi hafta gittim annemde kaldım hepsi geçti resmen eve geri gelince geri geldi kusmalarım orda ilaç bile kullanmayı bırakmıştım iki çocuk var okula giden yoksa bu ağır zamanları orda geçirirdim Allah dizinde yardımcınız olsun inşallah çoğu gitmiş inşallah en kısa zamanda normale dönerBenim 16. Haftam bugün aama hala ilaca rağmen ekmek makarna falan kuru şeyler ile duruyorum ilacın etkisi geçmeden içmem gerekiyor inşallah benimde az kalmıştır inşallah senin bu kadar bile sürmez inan şok iyi anlıyorum ben seni sanada çok dua edeceğim benim annem var bir aydır Allah razı olsun sayesin de psikolojik olarak çok destek alıyorum özellikle
Kızımda gece üç buçuk gibi sancım geldi gerçek sancıyı yalancı sancıdan ayırt etmek kolay gerçek sancı en fazla beş dk da bi gelir gider sabaha kadar bekledim gittim nişanda gelmişti kırımızı leke açılmam başlamıştı sonrası birden kötü oldum bebeğe kordon dolanmıştı zar zor doğurdum geçe üçte başlayan sancım diğer gece birde doğumla bitti oğlum gelmedi bi türlü 42gaftayı gördük geçti bile doktor çantanı topla gel dedi gittim suni sancı verdiler oğlumda sol tarafıma girmişti gelmiyordu onu da ebe masaj yapa yapa doğuma yardım etti sabah dokuzda başladı akşam onda doğu oğlum bu inşallah kolay olurKızlar normal doğum ya da sezeryan doğum yapanlar var mıydı aramızda? Hastaneye gidiyorsun. napıyorlar mesela işleyiş nasıl oluyor çok merak ediyorum aşama aşama. Doğum anı değil de öncesi ve sonrası. Doğumhaneye kıyafetle girilebiliyor mu. Ameliyathaneler soğuk oluyor diyebiliyorum çıplak olunuyorsa tir tir titrenmiyor mu? Mesela belden uyuşturulma olacaksa hasta odasında uyuşturup mu seni götürüyolar. Kaç dk sürüyor seni masaya aldıktan sonra tüm işlem kendi odana geçene kadar. Odana çıplak mı geitiryolar. Yoksa doğumdan sonra giydiriyolar mı orada öyle mi odaya götürülüyo. Gibi gibi hastaneye gidildiği ancak odaya gelene kadar ki süreç nasıl
Ya benim annem varken de fiziksel olarak bir şey değişmedi sizin birinin olması gerçekten iyi gelecekmiş demek inşallah atlatırız sağlıklaMaşallah ne güzel çakal bi hafta gittim annemde kaldım hepsi geçti resmen eve geri gelince geri geldi kusmalarım orda ilaç bile kullanmayı bırakmıştım iki çocuk var okula giden yoksa bu ağır zamanları orda geçirirdim Allah dizinde yardımcınız olsun inşallah çoğu gitmiş inşallah en kısa zamanda normale döner
Bu konuda beni de güncelleyin yaa ben de 26 diye duydum inşallah 24türKarusel kuzum sen tecrübelisin birşey soracağım. Hani 24.hafta itibariyle nöbet tutmuyoruz ya o 23+ olunca mı olmuş oluyor? Ona göre hesap yapcam kaç nöbetim kalmış bitsin attık bu çile
Haklısınız, yaşı atlamışım. Yaş:35Tam yazarsanız tabloya gore yas falan da var cunku hayırlı olsun
Şanslı olmuşsun vallahiEvet 23+ da gidersen verir canım birkaç güne bakmıyor
Ben tam raporumu verdim rahat rahat çayımı hüpletirim artık dediğim zaman pandemi patlamıştı
ben ücretsiz de düşünüyorum kuzum bir deAy ben de çocuk doğcak diye değil de 4-5 ay çalışmıcam diye hevesleniyorum bu iş yaşamı bizim ömrümüzü yedi.
Valla daha iyiyim ancak o bölgemde geçmeyen bir sızım var. Birazdan doktora gitçez. İçimiz rahatlasın dedik bişi yoksa bile. Bakalım ne diyecek.A Afratafrac canım nasıl oldun ağrın olduğunu söylemiştin geçti mi
Ya evet onu ben de düşünüyorum. 4 aylık doğum izni üstüne en az 2 ay daha işe gitmek istemiyorum bebişim 6 aylık olana kadar mümkünse. Benim maalesef özel sektör. Yerime hemen birini bulma ihtimalleri çok yüksek. Ancak kabul ederlerse talep edeceğimben ücretsiz de düşünüyorum kuzum bir de
Amin canım benim hepimiz inşallahYa benim annem varken de fiziksel olarak bir şey değişmedi sizin birinin olması gerçekten iyi gelecekmiş demek inşallah atlatırız sağlıkla