• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Oncelikle gecmis olsun kuzum suan iyi olmana sevindim.. Erkek bebisin olcak demek cok tatli oluyor erkek bebekler 🤩 benimki daha belli degil kizda istiyom bi yandan erkek de bilemedim bakalim hayirlisi.. 🌸 ben sanirin 17 haftada gidip ogrenecegim cinsiyeti 😅 tez canliyim hala gostermedi cinsiyetini hic anasina cekmemis birseylerin hayalini kurup alamiyorum cinsiyeti kesin olmadigi icin cok guzel dusunmussun buyuyen yatagi bende onlardan istiyorum ama odam yok acikcasi nasil yapcaz bilmiyorum odalarim cok kucuk ve hepsi esya dolu
Sağol canım. Ben zaten hiçbir şeyi mavi almıyorum turuncu veya beyaz alıyorum. Ben minimalist yaşamı savunuyorum . İhtiyacımı elimdeki eşyalarla halledebiliyorsam arayışa girmiyorum. Eşya fazlalığım yok o yüzden. Bence göstermeyenler hep kız 🤭

cinsiyetler belli oluyor ben hala beklemedeyim ama sizinkileri okudukça heyecanlanıp mutlu oluyorum ayyy ne guzel 🌸

Sağol canım. Ben zaten hiçbir şeyi mavi almıyorum turuncu veya beyaz alıyorum. Ben minimalist yaşamı savunuyorum . İhtiyacımı elimdeki eşyalarla halledebiliyorsam arayışa girmiyorum. Eşya fazlalığım yok o yüzden. Bence göstermeyenler hep kız 🤭
Yaaa oyle mi diyorsun 🥰🥰🥰🤩 bakalimss .. Valla bende minimalistim ama evimi gorsen 1+1 gibi sorsan 2+1 ama oturma odamin bi koltugu diger odada oyle diyim sen anla 😅 insallah bisiler yapcam ne yapayim.. Esya konusunda pembe seylere bayildigim icin sanirim cinsiyet konusunda ondan takintiliyim 😅😅

Kızlar benim dün geceden beri ara ara gelen çok kötü bir ağrım var. İyice telaşlandım ve doktoruma yazdım. Bugün olmadığı için yarın sabah erkenden beni bekliyor. Umarım hiç bir sıkıntısı yoktur bebişin gerçekten korkmaya başladım. Sanki içimden et kopuyo öyle bir acı ki tarif edemem. Bçyle yanıyor alev gibi o an bir de o bölge. Hep sol tarafıma doğru hep aynı noktada luyor ve sürekli bir acı değil. Bir sızı var ancak o felaket acı arada geliyo. Yarın sabah gidince bakalım ne diyecek. Duanızı esirgemeyin 🙏
Banada bugün sürekli içten tekme gibi sancı geliyor birkaç saniyelik yerimden kalkıyorum sol alt karın kısmımı tutup. Ara ara oluyor bugün daha önce hiç yaşamadım ama büyüyor genişliyor ona yordum ben tamda 20000 lik d vitamini fln kullanmaya başladığım gün olunca bir korktum önce ama aklıma ilk gelen şey büyüme sancısı oldu yine devam ederse danışacağım doktora bende.🙏🏼 büyük ihtimal büyüme kaynaklı oluyor bence🙏🏼

Kizlar yaa 😪 bu hafta degilde onumuzdeki hafta doktora sira alicaktim yokmuss yine kasima kaldi benim cinsiyet bakma

Ben de haftaya cumartesi gitcem ama cinsiyet soyler mı hala bilmiyorum bakalım ne zaman ogrencem:)

Kızlar benim dün geceden beri ara ara gelen çok kötü bir ağrım var. İyice telaşlandım ve doktoruma yazdım. Bugün olmadığı için yarın sabah erkenden beni bekliyor. Umarım hiç bir sıkıntısı yoktur bebişin gerçekten korkmaya başladım. Sanki içimden et kopuyo öyle bir acı ki tarif edemem. Bçyle yanıyor alev gibi o an bir de o bölge. Hep sol tarafıma doğru hep aynı noktada luyor ve sürekli bir acı değil. Bir sızı var ancak o felaket acı arada geliyo. Yarın sabah gidince bakalım ne diyecek. Duanızı esirgemeyin 🙏
Bence kötü bi şey olsaydı ağrı ara ara vurmazdı. Rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar oluyomuş bana da vuruyor ara ara. Aile hekimliğindeki ebe bana bıçak saplanır gibi bi ağrı olursa acile git hemen demişti. Bi de yine kötü bi şey olsaydı az da olsa kanama da olurdu sanki?
Kafana takma dicem ama bu senin için mümkün değilse çok zorlanıyosan da acile git için rahat etsin bence

Bu arada ilk gebeliğim ama ben epey sabırlıyım sanki ya 😂 en son 7+4te kalp atışlarını duymaya gittim. Doktor bi ay sonra gel dedi ama gitmedim ah benim aykırı ruhum 😂 şimdi 12+1deyim bi 3 hafta daha durup cinsiyeti öğrenebileceğim bi zamanda gideyim diyorum bakalım dayanabilecek miyim. İkili test de yaptırmadım bu arada aldırmayı düşünmediğimiz için

Hanımlar ben birkaç gün önce grip geçirdim, şu an öksürük hala devam ediyor. Bazen çok şiddetli geliyor arka arkaya. Bu kadar öksürmek bebeğime zarar vermez değil mi?

Bu arada ilk gebeliğim ama ben epey sabırlıyım sanki ya 😂 en son 7+4te kalp atışlarını duymaya gittim. Doktor bi ay sonra gel dedi ama gitmedim ah benim aykırı ruhum 😂 şimdi 12+1deyim bi 3 hafta daha durup cinsiyeti öğrenebileceğim bi zamanda gideyim diyorum bakalım dayanabilecek miyim. İkili test de yaptırmadım bu arada aldırmayı düşünmediğimiz için
Kuzum 12. haftada çoğumuza omega3 ya da multivitamin falan başlattı doktorlarımız. İstersen bir git sonra yine gidersin.

Back