• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya evet onu ben de düşünüyorum. 4 aylık doğum izni üstüne en az 2 ay daha işe gitmek istemiyorum bebişim 6 aylık olana kadar mümkünse. Benim maalesef özel sektör. Yerime hemen birini bulma ihtimalleri çok yüksek. Ancak kabul ederlerse talep edeceğim 🥰
İnşallah kabul ederler kuzum 🙏 ama etmeseler bile sen evden çalışıyordun diye biliyorum büyük avantaj ❤️

İnşallah kabul ederler kuzum 🙏 ama etmeseler bile sen evden çalışıyordun diye biliyorum büyük avantaj ❤️
Evet kuzum evden çalışıyorum o avantajım var. Ama benim ha ofise gitmişim ha evdeyim çok değişen bir şey olmuyor büyük. Yolda zaman geçirmiyorum, iş yoğunluğum aynı. Normalde Sabah 9 akşam 6 diye geçiyor ancak biz işler yetişmediği için gece ve haftasonu da çalışabiliyoruz. Mesela. 1aydır hafta sonlarımda iş yapıyorum sürekli. Ama ona göre iş yerim de belki bir ayar çeker. Özelde de olsak süt iznimiz falan da oluyor ya. İstersen haftada 4 gün çalışıp süt iznini 1 gün olarak da kullanabiliyorsun o bana çok mantıklı geldi. Pazartesileri sevmediğim için kesin Pazartesileri kullanmak isterdim 😂

Şu isim muhabbeti ne olacak hemen soğuyorum beğendiğim isimlerden. Önceden düşünürdüm çocuğum olursa şunu koyarım falan diye. Ama iş ciddiye binince anlamlarına bakıyorum. Kendimce numeroloji sayfalarına falan bakıyorum içime sinmiyor. Aklında isim olanlar paylaşsa da biraz fikir olsa

Şu isim muhabbeti ne olacak hemen soğuyorum beğendiğim isimlerden. Önceden düşünürdüm çocuğum olursa şunu koyarım falan diye. Ama iş ciddiye binince anlamlarına bakıyorum. Kendimce numeroloji sayfalarına falan bakıyorum içime sinmiyor. Aklında isim olanlar paylaşsa da biraz fikir olsa
Valla bana sormayin hic, ben klasik isimleri seviyorum artık kimse öyle isimler koymuyor. Kemal, Ahmet, Deniz, Alper, Levent vs. gibi isimler koyacağım eğer erkekse.

Valla bana sormayin hic, ben klasik isimleri seviyorum artık kimse öyle isimler koymuyor. Kemal, Ahmet, Deniz, Alper, Levent vs. gibi isimler koyacağım eğer erkekse.
Sizin gibi düşünüyorum 👍🏻Levent süper fikir oldu. Atilla düşünüyorduk babam sağolsun vazgeçirdi. Kesin karar vermeden söylemiycez artık kimseye☺️

Sizin gibi düşünüyorum 👍🏻Levent süper fikir oldu. Atilla düşünüyorduk babam sağolsun vazgeçirdi. Kesin karar vermeden söylemiycez artık kimseye☺️
Ailelere isim söylememek en mantıklısı her kafadan bir ses çıkarken mis gibi isimleri hiç ediyorlar, biz eşimle karar verip söylemeyeceğiz. Atilla da çok güzel isim ayrıca😍

Cok güzel türkce erkek isimleri var ya seçmek çok zor. Kız ismi bulmak bana zor geliyor. Ben kız olursa leyla koymak istiyorum, hamile kalmadan aklımdaydı, ikinci bir isim istiyorum ama yok yani içime sinen.

Bu arada levent tam yakışıklı ve cool erkek vibe'ı veriyor, cok güzel bir isim

Evet kuzum evden çalışıyorum o avantajım var. Ama benim ha ofise gitmişim ha evdeyim çok değişen bir şey olmuyor büyük. Yolda zaman geçirmiyorum, iş yoğunluğum aynı. Normalde Sabah 9 akşam 6 diye geçiyor ancak biz işler yetişmediği için gece ve haftasonu da çalışabiliyoruz. Mesela. 1aydır hafta sonlarımda iş yapıyorum sürekli. Ama ona göre iş yerim de belki bir ayar çeker. Özelde de olsak süt iznimiz falan da oluyor ya. İstersen haftada 4 gün çalışıp süt iznini 1 gün olarak da kullanabiliyorsun o bana çok mantıklı geldi. Pazartesileri sevmediğim için kesin Pazartesileri kullanmak isterdim 😂
Benim bir arkadaşım öğretmen, pandemi zamanında doğurdu. Hiç izin kullanmadı zaten uzaktandı ya çocuğa eşiyle beraber baktılar mis gibi ikisi de öğretmendi ❤️

Ailelere isim söylememek en mantıklısı her kafadan bir ses çıkarken mis gibi isimleri hiç ediyorlar, biz eşimle karar verip söylemeyeceğiz. Atilla da çok güzel isim ayrıca😍
Ya sormayın yok benim öyle arkadaşım var şöyle yaptı. Yok onlar gamsız olur. Yok bunlar sorumsuz olur. Yok bencil olur. İster istemez etkileniyorum. Söylemiycem artık. Tek takıldığımız konu arap kökenli isim istemiyoruz.
Cok güzel türkce erkek isimleri var ya seçmek çok zor. Kız ismi bulmak bana zor geliyor. Ben kız olursa leyla koymak istiyorum, hamile kalmadan aklımdaydı, ikinci bir isim istiyorum ama yok yani içime sinen.

Aynen öyle leventler ağırbaşlı olur gibi bir izlenim veriyor bana da 😅 Benim de iki ismim var keşke tek olsaydı diyorum. İkisi de modern isimler ve kısa ama ilk ismimi kimse kullanmadığı için devlet dairelerinde seslendiklerinde üstüme almıyorum. Bazen web üyeliklerinde uzun geldiği için sadece kullandığım ismi yazıyorum. Kargoda veya şirket aramalarında tc no istenince ilk isim başka harf çıkıyor. Büyük problemler değil tabi ama sinir bozucu olabiliyor.

Kızlar selam. telefonuma günlük programı indirdim, arada yazıyorum. Ultrason fotolarını atıyorum. Ama bi defter yapmak istiyorum, neler hissetmişim hep bakabileyim diye.

Benim erkek kardeşim de, bebeğimin erkek olduğunu öğrenince isim önerisi istedim Levent dedi o da, anlamıda; Osmanlı donanmasında kıyı kesimde görevli askerlere deniyormuş. Manasıda çok güzel gerçekten.

Kızlar bebişim kıpır kıpır büyümüş de maşallah 🧿 hiç bir sıkıntı görmedi doktorum. Yine de idrar tahlili istedi bi kontrol edelim bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu başlıyor genelde dedi. Ancak bu tarz ağrıların normal olduğunu ve doğuma kadar çekebileceğimi söyledi. Rahim büyüyüp genişliyor bebek de büyüyor normal dedi ağrılar yaşaman. 2 hafta sonra kontrolüm vardı ama iyi ki gelmişim içim rahatladı. Üstelik 10 günlük kontrol süresine yetiştiğim için bedava bakıldım 😂

Kızlar bebişim kıpır kıpır büyümüş de maşallah 🧿 hiç bir sıkıntı görmedi doktorum. Yine de idrar tahlili istedi bi kontrol edelim bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu başlıyor genelde dedi. Ancak bu tarz ağrıların normal olduğunu ve doğuma kadar çekebileceğimi söyledi. Rahim büyüyüp genişliyor bebek de büyüyor normal dedi ağrılar yaşaman. 2 hafta sonra kontrolüm vardı ama iyi ki gelmişim içim rahatladı. Üstelik 10 günlük kontrol süresine yetiştiğim için bedava bakıldım 😂
Çok sevindim canım benim 🥰

gözün aydın canım çok sevindim. maşallah bebişe :KK200:

Biraz aradan sonra merhaba tekrar hanımlar. Benim hamileliğim yakın zamanda kızımı kaybettiğim için duygusal olarak çok zor geçiyor. Her zaman mutlu hamilelik konuşmaları yapamıyorum, uzaklaşıyorum o yüzden. 1 saattir sayfaları okuyorum, ultrasonlara falan da tahmin yapa yapa geldim. Hadi bakalım. Uzun mesaja hazır olun. 😅

Kızlar doktor sıkıntı yok dedı ama merak ıste gene de anlayan varsa anlatabılır mı
Canım çok iyi çıkmış sonucun. Oldukça düşük risk. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 🧿
Eki Görüntüle 3316740 Merhaba arkadaşlar 15 haftalık var mı anlayan yorumu olan bir tahmini olan 😊 herkese sağlıklı gebelik diliyorum 🙏
Erkek diyorum ben. 😊
13+1den selamlar cinsiyet tahminlerinizi alalım
Kız tahminim. 😊
Hanımlar dün akşamdan beri baş ağrımçok gazla var miğdrm zaten hep ayakta kustu kusacak şimdiden yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum 12haftalık cinsiyet erkeğe benziyo dediler içimde bi his kız diyo bilemedim atıyorum ultrasonun resimini anlayan yorumlar mı
Bence de erkek bu bebek. 😊
Kizlar iyi aksamlar 🌸 Nasilsiniz tüm Nisan hamişleri.. Geçen günlerde kayinvalideme gittik , görumcem de oradaydi.. Çocuga giysi vs den acildi konu.. Bana son aya kadar birsey alma bisi olur sonra cok uzulursun ( yani Allah korusun ölur vs ) diyor. Ve bu ilk degil ikisininde bana boyle seyler demesi.. ve artik kasıtli oldugunu dusunuyorum bu durumun. Gercekten cok sinirli ve uzgunum.. Psikolojimi mahfettiler aylardir ya biktkm artik
Sana söyleyenlerin niye dediğini sen bilirsin ama ben doğuma gidip elim boş döndüm. Bebeğim 37 haftalıktı. Belki geçmişte bir tanıdıklarından biliyorlardır, belki duyup aklına gelmiştir. Onların da torunu, yeğeni. Ama seni üzüyorlarsa görüşmemeye çalış hamileyken.

Ben çok şey almama taraftarıyım ama evlat kaybedince eşyayı almışsın almamışsın onları gözün görmüyor zaten. Kimse yaşamasın, tarifi mümkün değil.

Biraz aradan sonra merhaba tekrar hanımlar. Benim hamileliğim yakın zamanda kızımı kaybettiğim için duygusal olarak çok zor geçiyor. Her zaman mutlu hamilelik konuşmaları yapamıyorum, uzaklaşıyorum o yüzden. 1 saattir sayfaları okuyorum, ultrasonlara falan da tahmin yapa yapa geldim. Hadi bakalım. Uzun mesaja hazır olun. 😅

Canım çok iyi çıkmış sonucun. Oldukça düşük risk. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 🧿

Erkek diyorum ben. 😊

Kız tahminim. 😊

Bence de erkek bu bebek. 😊

Sana söyleyenlerin niye dediğini sen bilirsin ama ben doğuma gidip elim boş döndüm. Bebeğim 37 haftalıktı. Belki geçmişte bir tanıdıklarından biliyorlardır, belki duyup aklına gelmiştir. Onların da torunu, yeğeni. Ama seni üzüyorlarsa görüşmemeye çalış hamileyken.

Ben çok şey almama taraftarıyım ama evlat kaybedince eşyayı almışsın almamışsın onları gözün görmüyor zaten. Kimse yaşamasın, tarifi mümkün değil.
Öncellikle başın sağolsun inşallah yeni gebeliğin güzel şekilde geçer kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Hali Hali benim de NIPT sonucum geldi, düşük risk ve bir kızım daha olacak inşallah. 🧿

Çok duygulanıyorum ama korkular bitmiyor. Haftaya perşembeyle cuma iki ayrı doktora 16 hafta kontrolüm var. Onlar da güzel geçerse biraz rahat nefes alabilirim inşallah.
başınız sağolsun. inşallah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :nazar:

Kızlar selam. telefonuma günlük programı indirdim, arada yazıyorum. Ultrason fotolarını atıyorum. Ama bi defter yapmak istiyorum, neler hissetmişim hep bakabileyim diye.
Ben de yapiyorum. Hamileyken gezdigimiz yerlerde Fotograf cekiyorum Polaroid seklinde cikartip yapistiriyorum, o haftanin büyüklüğündeki meyvelerin resmini yapiyorum eheh çok güzel bir şey. Ama ben duygularımı, düşüncelerimi cok açık ve dürüst bir şekilde yazıyorum o yüzden çocukken değil de biraz daha insan psikolojisini anlayacak yasa gelince okutmak istiyorum.

Benim erkek kardeşim de, bebeğimin erkek olduğunu öğrenince isim önerisi istedim Levent dedi o da, anlamıda; Osmanlı donanmasında kıyı kesimde görevli askerlere deniyormuş. Manasıda çok güzel gerçekten.
Türkçede gemide görevli askerlere, denizcilere yani hala Levent deniyor galiba, sallamış olabilirim bu kısmı ama aklımda öyle kalmış.

Back