• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ilk gebeliğim ama ben epey sabırlıyım sanki ya 😂 en son 7+4te kalp atışlarını duymaya gittim. Doktor bi ay sonra gel dedi ama gitmedim ah benim aykırı ruhum 😂 şimdi 12+1deyim bi 3 hafta daha durup cinsiyeti öğrenebileceğim bi zamanda gideyim diyorum bakalım dayanabilecek miyim. İkili test de yaptırmadım bu arada aldırmayı düşünmediğimiz için
Canım ilk haftalarda Dr kontrolünde olmak daha iyidir bebeğin ve senin sagligin açısından ben bir önceki bebeğim de kontrole gittiğimde bebeğin on gün önce ölmüş ve çürümeye başlamış seni de zehirliyor acil almalıyız demişti doktor özür dilerim kötü bir örnek benimki ama bebek kadar annenin sağlığı da önemli lütfen Dr randevularınızı ihmal etmeyin sağlıkla al bebisini inşallah 🙏

kızlar eşimle bebiş erkek olursa ismini o seçer, kız olursa ben seçerim diye anlaşmıştık sadece Arapça ve Farsça vb. isimler istemiyor eşim. Şimdi kızımız için düşündüğüm bir kaç isim paylaşacağım. Sizce hangisi olmalı, ya da farklı fikirlere de açığım. Çisem, Gözde, Burcu, Ayça. Favorim Çisem :)
Çisem güzel ben de bu ara Mihra ve Mila ismini çok beğeniyorum ama eşimle bu isimleri henüz paylasmadim...

Hanımlar ben birkaç gün önce grip geçirdim, şu an öksürük hala devam ediyor. Bazen çok şiddetli geliyor arka arkaya. Bu kadar öksürmek bebeğime zarar vermez değil mi?
Verecegini dusunmuyorum ama yinede dikkatli ol

Canım ilk haftalarda Dr kontrolünde olmak daha iyidir bebeğin ve senin sagligin açısından ben bir önceki bebeğim de kontrole gittiğimde bebeğin on gün önce ölmüş ve çürümeye başlamış seni de zehirliyor acil almalıyız demişti doktor özür dilerim kötü bir örnek benimki ama bebek kadar annenin sağlığı da önemli lütfen Dr randevularınızı ihmal etmeyin sağlıkla al bebisini inşallah 🙏
Başınız sağ olsun çok üzüldüm, üzülerek sormak istiyorum öldügüne dair bir belirti vermedi mi agriniz kanamanız falan olmadı mı yani

Karusel Karusel kuzum sen tecrübelisin birşey soracağım. Hani 24.hafta itibariyle nöbet tutmuyoruz ya o 23+ olunca mı olmuş oluyor? Ona göre hesap yapcam kaç nöbetim kalmış 😂😂 bitsin attık bu çile 😂

Karusel Karusel kuzum sen tecrübelisin birşey soracağım. Hani 24.hafta itibariyle nöbet tutmuyoruz ya o 23+ olunca mı olmuş oluyor? Ona göre hesap yapcam kaç nöbetim kalmış 😂😂 bitsin attık bu çile 😂
Ben dırek cıktım nobetten ama ben saglıkcıyım sız ogretmen galıba:)

Başınız sağ olsun çok üzüldüm, üzülerek sormak istiyorum öldügüne dair bir belirti vermedi mi agriniz kanamanız falan olmadı mı yani
Çok sağol canım hayır ağrım kanamam sancım yada herhangi bir belirtim olmadı doktor ultrasonu açtığı gibi tüh dedi ben de ölmüş mü diye sordum hem de yaklaşık on gün olmuş dedi biz şok tabi eşimle apar topar kürtaj oldum canım

Çok sağol canım hayır ağrım kanamam sancım yada herhangi bir belirtim olmadı doktor ultrasonu açtığı gibi tüh dedi ben de ölmüş mü diye sordum hem de yaklaşık on gün olmuş dedi biz şok tabi eşimle apar topar kürtaj oldum canım
Kaç haftalikti kaybettiginizde

Ya siz anlatın susuz kalıyorum sıvı almam gerek diye olur mu öyle şey 😔
Dedim de işte bugün özele gittim biraz iyi gibiyim ilacımı değiştirdiler yeniden iyi gelir inşallah

Kızlar Uraz ege nasıl bir isim sizce ? Uraz ı gorumcem bugün söyledi benim de favorilerimdeydi bu isim, egeyi daha hamile kalmadan kizken istiyordum zaten
Bende demir Ege diye düşünüyorum 🥰 ama tam netleşsin diye bekliyorum daha tsm paşam diye sevemedim bebişimi cinsiyet değişirse kız derse sonradan Maral düşünüyorum

Ne kullanıyorsun canım ilaç olarak 🥺 bende çok zor geçiriyorum seni çok iyi anlarım Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Ayyy canım benim ya bu kusma. Olayı bıktırdı yenim ederim şuan gündüzleri zofer akşamm yatmadan önce iki prillam bakalım

Ayyy canım benim ya bu kusma. Olayı bıktırdı yenim ederim şuan gündüzleri zofer akşamm yatmadan önce iki prillam bakalım
Benimde öyle kuzum ben defalarca yattım hastanede bende zoferin muadili onzyd kullanıyorum zofer bulamadık bizde. İnşallah en kısa sürede atlatırız 🙏🏻 ilacın saatini ihmal etme kuzum saat önemli aynı saatlerde iç, inşallah senin benim kadar sürmez🙏🏻

Benimde öyle kuzum ben defalarca yattım hastanede bende zoferin muadili onzyd kullanıyorum zofer bulamadık bizde. İnşallah en kısa sürede atlatırız 🙏🏻 ilacın saatini ihmal etme kuzum saat önemli aynı saatlerde iç, inşallah senin benim kadar sürmez🙏🏻
Valla doktorun iki üç hafta daha sabret dedi ger gidişim iki üç hafta bitmiyor ki bir türlü bebek hareket edecek bizde belki öyle rahatlarız oda 16ile 20inci hafta da oluyor inşallah daha erken biter canım çok zor ev berbat yapamıyorum yardıma gelenim yok moralim bozuk evi görünce de

Back