How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahahhahahhahah kahkaha attım 😂😂😂😂😂😂 kesinlikle 3 yaşında diyedir. 35 yaşında adam için yemek yedi mi diye mesaj atmazsın. Atmazsın dimi 😂😂😂 bak baştan kendini tatlı kv kıvamına sok yaşadıklarımızı gör 😂😂 bir de oğluna herşeyi öğret başkasından beklemesin. Benim kv oğluna hiçbir şey yaptırmamış. Hala gideriz onlara suyu bile annesinden ister. Bana yapamıyor o ayrı. Ama annesine yapar
İnşallah atmam kendime yapılsa kudururum da 😂
Benimki de seninki kadar olmasa da öyle alıştırmıştı ya 5 senede epey değiştirdim, hamileyken yukarı uzanacağım şeylerde eşimi çağırıyordum kv ziyarete gelmişti ben okuldayken eşime hepsini aşağı indirse alması kolay olur her defasında seni çağırmaz demiş hskks zoruna giden şeye bak paşası koltuğundan kalkıp bana tabak veriyor diye üzülmüş. Eşim de bana yetiştirdi tabii hemen hskdk.
İşte bunlar yüzünden herkes kızı olsun istiyor kayınvalide olmamak için 😂

İnşallah atmam kendime yapılsa kudururum da 😂
Benimki de seninki kadar olmasa da öyle alıştırmıştı ya 5 senede epey değiştirdim, hamileyken yukarı uzanacağım şeylerde eşimi çağırıyordum kv ziyarete gelmişti ben okuldayken eşime hepsini aşağı indirse alması kolay olur her defasında seni çağırmaz demiş hskks zoruna giden şeye bak paşası koltuğundan kalkıp bana tabak veriyor diye üzülmüş. Eşim de bana yetiştirdi tabii hemen hskdk.
İşte bunlar yüzünden herkes kızı olsun istiyor kayınvalide olmamak için 😂
Ayyyy çok yoruldu kıyamam😂😂😂😂😂 tövbe yarabbim ya. Eşimle bizim çizgimiz belli çok şükür. Onu ayırt ediyor. Evde farklı orada farklı. Ama mesela bize gelip kaldıklarında da tüm düzenim bozuluyor rahatsız oluyorum

Kızlar merhaba ayın 15i olması mütevellit bir soru sorayım alışverişe başladınız mı yani şimdi almak mı mantıklı herkes sonra alırsın diyor erken diyor ama gün geçtikçe artan fiyatlar da var şu an aklımda bebek arabası ve park yatak var hangisini alacağına karar veren var mı fikir olsun bizlere de ilk cocugum sıfır tecrübe 😅 ve henüz 12 haftalık bile değil 😅

Kızlar merhaba ayın 15i olması mütevellit bir soru sorayım alışverişe başladınız mı yani şimdi almak mı mantıklı herkes sonra alırsın diyor erken diyor ama gün geçtikçe artan fiyatlar da var şu an aklımda bebek arabası ve park yatak var hangisini alacağına karar veren var mı fikir olsun bizlere de ilk cocugum sıfır tecrübe 😅 ve henüz 12 haftalık bile değil 😅
Ben ocak gibi alcam gercekten sımdı erken ama cınsıyet ogrenınce arada kıyafet alabılırım
Yavastan ıslak mendıl bebek detarjanı stoklucam sındılık

Zor biraz ben de dün 1 yaşında çocuğu olan 7 aylık hamile kız gördüm onu takdir ettim 😅
Ben yastan dolayı hemen dusunuyorum ne zaman salınıyorsa baktım olmuyor bir dondurulmus embrıyom var onu koydurtcam ınsallah yurek yememı Allah görür ve benı en hafif seylerle ödüllendirir:)

Ben park yatak yerine koçtaşın büyüyen yatağı var onu almayı düşünüyorum
zaten anne yanı beşiği küçük oluyor trrndyolda 600 tlydi galiba 😂6 7 ay anne yanı beşiğini kullanırız 6 7 aylıkken de büyüyen beşik alırız diye düşünüyorum daha mantıklı geliyor bana bu şekilde 😂

Canım hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var onu duymuştum. Ona göre veriyolar. İlk 3 ay olabildiğinde asla ilaç vermiyolar ancak 3 ay geçince bazı ilaçları doktor gözetiminde kullanabiliyorsun. İdrar yolu enfeksiyonu için aile hekimim düşüğe sebep olabiliyor dedi. Mutlaka vaktin de al ilaçlarını, içini de ferah tut. Bebeğe zararı olan hiç bir şeyi vermez doktor.
Ben ilk hamileligimi 9 ay idrar yolu enfeksiyonu ile gecirdim. Doktorum israrla antibiyotik vermemisti. Su tek kullanimlik tozu veriyordu o da geçirmiyordu. Eger bu doktor verirse kullanacagim. Yıldım çünkü.

Kızlar 12.haftam bugün bitti benim ve alt karnımda kımıltılar hissediyorum yani bağırsak hareketi gibi değil farklı. bu kadar erken hissedilir mi hareket?

Biz aralıkta alacağız nasipse büyük eşyaları. Benim yeğenlerim daha küçük, çok kıyafet almayacağım mesela zıbın bir sürü almam çünkü çok var yegenlerimden. Aceleye gerek yok bence, evet insan hevesleniyo ama ben daha tek bir şey almadım, zamlardan önce büyükleri alırım o da Aralık gibi, kalanlar ıvır zıvır zaten tarakti tırnak makasiydi ıslak mendil alt açma vs. Bunlar basit 😇 sağ salim dogsunda.

Kızlar 12.haftam bugün bitti benim ve alt karnımda kımıltılar hissediyorum yani bağırsak hareketi gibi değil farklı. bu kadar erken hissedilir mi hareket?
Ben dün gece 2 kere üst üste hissettim özellikle sol tarafıma yatınca daha net hissettim, hissediyoruz bence çünkü benim ibs hastalığım vardı bağırsak hareketini ayırt edebilirim

Ben size şey sorucam, şimdi benim ailem 10 saatlik yoldan gelecek, misafir odamız var bizim orda da çift kişilik yatak var, ailem 40 gün kalır diye odayı yapmayı düşünmüyorum, zaten bizimle yatak odasında yatar daha küçük olduğu için, sizce mantıklı mı yoksa oda yapayım mı? Odayı yaparsam çift kişilik bazayi kayinvalideme götürmek zorunda kalacağız tabii ki bu seferde annemler yatılı kalacağı için oturma odasında yatmak zorunda kalacaklar. Bana sadece anne yani beşik almak mantıklı geliyor öyle mi yapayım?

Ben dün gece 2 kere üst üste hissettim özellikle sol tarafıma yatınca daha net hissettim, hissediyoruz bence çünkü benim ibs hastalığım vardı bağırsak hareketini ayırt edebilirim
Ayy harika 😻 ben sabah karnımın sağından soluna doğru bi hareket hissettim. Sonra sola dokundum sertti sağ taraf ise normal yumuşaktı. Kıpırtılarına kurbannnnn ❤️

Ben size şey sorucam, şimdi benim ailem 10 saatlik yoldan gelecek, misafir odamız var bizim orda da çift kişilik yatak var, ailem 40 gün kalır diye odayı yapmayı düşünmüyorum, zaten bizimle yatak odasında yatar daha küçük olduğu için, sizce mantıklı mı yoksa oda yapayım mı? Odayı yaparsam çift kişilik bazayi kayinvalideme götürmek zorunda kalacağız tabii ki bu seferde annemler yatılı kalacağı için oturma odasında yatmak zorunda kalacaklar. Bana sadece anne yani beşik almak mantıklı geliyor öyle mi yapayım?
Gece emmesini bırakana kadar aynı odada kalacak sonuçta bence oda yapmak için acele etmemek lazım

Back