• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum sert dur. Bana da yaptı kp direk bana dedi. Hayır dedim direk. Israr edince en son görümceme söyleyin o yapsın ona baskı yapın isterseniz dedim. Sonra eşime anlattım çok istiyorlarsa onlar yapsın çocuğu dedi 😂😂😂 Allahtan eşimle hem fikiriz
Çocuğuma derhal isim bulmam lazım ama begenemiyorumda😅

Ben hiç çikolata yemiyorum ara öğünlerde onun yerine hurma,kuru incir,kuru kayısı ye bence onun dışında yoğurt,kefir,süt muz,ceviz bunlardan birkaçını yiyerek yapıyorum ben ara öğünümü 🤗
Hurma doğuma yakin açılma olsun diye yeniyormus çok yeme canım ne olur ne olmaz soyliyim dedim🤍

Kızlar merhaba 🌸 balık hapı kullanıyor musunuz? Bana dün doktorum balık hapı verdi fakat dün sabah içtim ama akşama kadar bulantım kesilmedi dahada arttı şu iki gündür yine perişan haldeyim 🤦🏻‍♀️ bugün yatmadan içmeyi düşünüyorum belki bulantı yapmaz diye..aranızda yaşayan varmı? Bulantı hapı mutlaka kullanılmalı mi?

Şimdi görümcem kahve içmeye geldi, kayinpeder çocuğumun ismine Mehmet Emin, fatih emin falan istiyormuş Hatta kocamın ismini koyacaklarmis doğduğunda ama sonra vazgecmisler, diyemedim ki çok istiyorsa koysaymis keşke:) bak benim annemler ananem teyzemler falan isim şöyle istiyoruz demiyorlar bu erkek tarafı hayırdır yani ben anlayamiyorum, yap bi çocuk daha Mehmet Emin koy madem ne diyim Allah Allah
E koysaymış, onun vazgeçtiği ismi sen koyacaksın oldu 🫠
En sevmediğim şu isim konusu ya bugün benim annem de erkek olursa şu olacak dedi olsun da demiyor olacak hsksk. Sen doğur anne sen koy dedim. Bizim taraftan annem, eşimin tarafından kayınpederim isim avcısı, ben de isimsavar olarak her defasında reddediyorum ama asla pes etmiyorlar sonuna kadar 😂

Kızlar duzcedeyim 3.1 deprem oldu çok titredik ödümüz koptu. Geçen sene 6.1 deprem olmuştu evimiz hasar almıştı duvarlar patlamisti, çok korkutucu gerçekten var mı duzcede yasayan

Kızlar bu da benim son gittiğimde aldığım ultrason resmi , burda 11+3’tü . Cinsiyet tahmini olan var mı

Eklentiler

• D90B7725-083D-4964-AE6F-C2575D6C77F0.jpeg
    D90B7725-083D-4964-AE6F-C2575D6C77F0.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 42
Kesin bir doğruluk payı tabii ki de olmasada, Çin takvimi, Rus takvimi yapıp tutan oldu mu? İkisi de kız gösteriyor. Merak ettim 😂
Benim çin takvimi kız gösteriyordu, tutmadı. Rus’u bilmediğim için bakmadım 😅 rüyamda hep kız görmüştüm o da tersine çıktı 😂

Hurma doğuma yakin açılma olsun diye yeniyormus çok yeme canım ne olur ne olmaz soyliyim dedim🤍
Aslında bu konuyu baya araştırdım ben son haftalarda fazla yemek iyi ve ilk haftalardada 1 2 tane yenmesinde sakınca yok hatta erken doğumu tetikleyen bi durumu da yok
şeker ihtiyacımızı gidermek için iyi bir besin sayılır 🤗

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 ☹️
Teşekkür ederim. Saat 11 de oldu deprem şimdi acısı çıkıyor. Hıçkıra hıçkıra agliyorum eşim şaşkın :( döndü götünü telefonla oynuyor bir de hormonlar diyo :( sarilsaydi susucaktim sarılmadı. Kalktım su içtim şimdi dövuşmeye yanına gidiyorum :KK12::63::duduk::kızgın::sopa::mad:

Teşekkür ederim. Saat 11 de oldu deprem şimdi acısı çıkıyor. Hıçkıra hıçkıra agliyorum eşim şaşkın :KK43: döndü götünü telefonla oynuyor bir de hormonlar diyo :KK43: sarilsaydi susucaktim sarılmadı. Kalktım su içtim şimdi dövuşmeye yanına gidiyorum :KK12::63::duduk::kızgın::sopa::mad:
Ah bu erkekler 🤦🏻‍♀️ bizi mutlu etmek o kadar da zor değil aslında ama bunu anlamıyorlar

Kuzum sert dur. Bana da yaptı kp direk bana dedi. Hayır dedim direk. Israr edince en son görümceme söyleyin o yapsın ona baskı yapın isterseniz dedim. Sonra eşime anlattım çok istiyorlarsa onlar yapsın çocuğu dedi 😂😂😂 Allahtan eşimle hem fikiriz
Ya burada kocaların duruşu gerçekten çok önemli.

Hayır bu haddi kendinizde nasıl buluyorsunuz enteresan. BEnimkiler de ben varken bişi demezler. Ben yokken arkamdan eşimin annesi eşime söyler ne söyleyecekse. Ben de baştan söyledim ismi biz koycaz kimse müdehale etmeyecek diye eşime. Kime ne zaten dedi o da.

Ben hiç çikolata yemiyorum ara öğünlerde onun yerine hurma,kuru incir,kuru kayısı ye bence onun dışında yoğurt,kefir,süt muz,ceviz bunlardan birkaçını yiyerek yapıyorum ben ara öğünümü 🤗
Ya ben hurma 9. aya kadar yemek yasak diye söyleyince kızlar ağzıma sürmedim hamilelikten beridir oysa çok severim. Korkudan yiyemiyorum bazı gıdaları.

Maydonoz için de sakın yeme dediler. Limon fazla tüketme dediler. İlk 3 ay ağzıma maydanoz sürmedim. Doktorumsa yeme içme yasak değil sadece tüm bitki çayları yasak dedi. Bilemedim.

Back