- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
2 haftadw bir mi gidiyorsun canımbenim randevum yarın. iki haftadır gitmiyorum çok heyecanlıyım. büyümüştür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 haftadw bir mi gidiyorsun canımbenim randevum yarın. iki haftadır gitmiyorum çok heyecanlıyım. büyümüştür
Çocuğuma derhal isim bulmam lazım ama begenemiyorumdaKuzum sert dur. Bana da yaptı kp direk bana dedi. Hayır dedim direk. Israr edince en son görümceme söyleyin o yapsın ona baskı yapın isterseniz dedim. Sonra eşime anlattım çok istiyorlarsa onlar yapsın çocuğu dedi Allahtan eşimle hem fikiriz
Hurma doğuma yakin açılma olsun diye yeniyormus çok yeme canım ne olur ne olmaz soyliyim dedimBen hiç çikolata yemiyorum ara öğünlerde onun yerine hurma,kuru incir,kuru kayısı ye bence onun dışında yoğurt,kefir,süt muz,ceviz bunlardan birkaçını yiyerek yapıyorum ben ara öğünümü
Ben erkek olsaydı Arden koyacaktım kuzum belki hoşuna giderÇocuğuma derhal isim bulmam lazım ama begenemiyorumda
Benim de ikiside erkek gösteriyor 14. Haftada doktor kız tahmininde bulundu yarın yine gidicem bakalımKesin bir doğruluk payı tabii ki de olmasada, Çin takvimi, Rus takvimi yapıp tutan oldu mu? İkisi de kız gösteriyor. Merak ettim
E koysaymış, onun vazgeçtiği ismi sen koyacaksın olduŞimdi görümcem kahve içmeye geldi, kayinpeder çocuğumun ismine Mehmet Emin, fatih emin falan istiyormuş Hatta kocamın ismini koyacaklarmis doğduğunda ama sonra vazgecmisler, diyemedim ki çok istiyorsa koysaymis keşke:) bak benim annemler ananem teyzemler falan isim şöyle istiyoruz demiyorlar bu erkek tarafı hayırdır yani ben anlayamiyorum, yap bi çocuk daha Mehmet Emin koy madem ne diyim Allah Allah
Valla ben doktoruma sordum net cinsiyet için ne zaman geliyim dedim haftaya dedi 16 da görünmüş olcam haftayaNapıyorsunuz randevusu olan yok mu
Çok geçmiş olsunKızlar duzcedeyim 3.1 deprem oldu çok titredik ödümüz koptu. Geçen sene 6.1 deprem olmuştu evimiz hasar almıştı duvarlar patlamisti, çok korkutucu gerçekten var mı duzcede yasayan
Benim çin takvimi kız gösteriyordu, tutmadı. Rus’u bilmediğim için bakmadım rüyamda hep kız görmüştüm o da tersine çıktıKesin bir doğruluk payı tabii ki de olmasada, Çin takvimi, Rus takvimi yapıp tutan oldu mu? İkisi de kız gösteriyor. Merak ettim
Aslında bu konuyu baya araştırdım ben son haftalarda fazla yemek iyi ve ilk haftalardada 1 2 tane yenmesinde sakınca yok hatta erken doğumu tetikleyen bi durumu da yokHurma doğuma yakin açılma olsun diye yeniyormus çok yeme canım ne olur ne olmaz soyliyim dedim
Merhaba canim 12 hafta 6 gunlukken detayli ultrasonda ogrendimKızlar günaydın cinsiyeti belli olanlar var mı kaçıncı haftada öğrendiniz
Bendede öyle oldu erkek gösteriyordu kız çıktıBenim çin takvimi kız gösteriyordu, tutmadı. Rus’u bilmediğim için bakmadım rüyamda hep kız görmüştüm o da tersine çıktı
Teşekkür ederim. Saat 11 de oldu deprem şimdi acısı çıkıyor. Hıçkıra hıçkıra agliyorum eşim şaşkın döndü götünü telefonla oynuyor bir de hormonlar diyo sarilsaydi susucaktim sarılmadı. Kalktım su içtim şimdi dövuşmeye yanına gidiyorumÇok geçmiş olsun
Ah bu erkekler bizi mutlu etmek o kadar da zor değil aslında ama bunu anlamıyorlarTeşekkür ederim. Saat 11 de oldu deprem şimdi acısı çıkıyor. Hıçkıra hıçkıra agliyorum eşim şaşkın döndü götünü telefonla oynuyor bir de hormonlar diyo sarilsaydi susucaktim sarılmadı. Kalktım su içtim şimdi dövuşmeye yanına gidiyorum
Cinsiyetiniz ne çıktı canımMerhaba canim 12 hafta 6 gunlukken detayli ultrasonda ogrendim
Ya burada kocaların duruşu gerçekten çok önemli.Kuzum sert dur. Bana da yaptı kp direk bana dedi. Hayır dedim direk. Israr edince en son görümceme söyleyin o yapsın ona baskı yapın isterseniz dedim. Sonra eşime anlattım çok istiyorlarsa onlar yapsın çocuğu dedi Allahtan eşimle hem fikiriz
Ya ben hurma 9. aya kadar yemek yasak diye söyleyince kızlar ağzıma sürmedim hamilelikten beridir oysa çok severim. Korkudan yiyemiyorum bazı gıdaları.Ben hiç çikolata yemiyorum ara öğünlerde onun yerine hurma,kuru incir,kuru kayısı ye bence onun dışında yoğurt,kefir,süt muz,ceviz bunlardan birkaçını yiyerek yapıyorum ben ara öğünümü