• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

benim randevum yarın. iki haftadır gitmiyorum çok heyecanlıyım. büyümüştür :anneadayı:

Tünaydın 🙏🏻 gebelik uygulamalarında bu aşamaya kadar 3 4 kilo almış olmalısınız diyor, ben hamile kalmadan önceki kilodan 2 kilo eksiğim, 2 kilo verdim yani, kilo alan var mı bu 3 aylik dönemde? Her istediğimi yiyorum ama kilo almıyorum benim genetigim boyle çocuğa zararı olur mu :(

Tünaydın 🙏🏻 gebelik uygulamalarında bu aşamaya kadar 3 4 kilo almış olmalısınız diyor, ben hamile kalmadan önceki kilodan 2 kilo eksiğim, 2 kilo verdim yani, kilo alan var mı bu 3 aylik dönemde? Her istediğimi yiyorum ama kilo almıyorum benim genetigim boyle çocuğa zararı olur mu :KK43:
Kuzum bu zamana kadar 3 kilo verdim. Ama artık alırım herhalde

Screenshot_20231013_135853_Gallery.jpg

13+0 benin göbüş bu şekilde sizin nasıl daha mı çok daha mı az normal mi benim ki biri bisi desin 🤭 kilo veriyorum ya kafama takılıyor sormazsam kriz geciricem

Kuzum bu zamana kadar 3 kilo verdim. Ama artık alırım herhalde
Rahatladım şuan teşekkür ederim ama çok kilo almakta iyi değilmiş araştırıyorum da, doğumda sıkıntı olabiliyormuş ayriyeten kilolu kadınlarda diyabet riski yuksekmis

Tünaydın 🙏🏻 gebelik uygulamalarında bu aşamaya kadar 3 4 kilo almış olmalısınız diyor, ben hamile kalmadan önceki kilodan 2 kilo eksiğim, 2 kilo verdim yani, kilo alan var mı bu 3 aylik dönemde? Her istediğimi yiyorum ama kilo almıyorum benim genetigim boyle çocuğa zararı olur mu :KK43:
Canım almak zorundasınız demiyorlar. En fazla bu kadar almış olmalısınız diyorlar. Yani homini gırtlak her bulduğumuzu yemeyelim diye. Ben de aynı kilomdayım hala.

Helloooo kontrolden geliyoruz, fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür cinsiyeti de öğrendik bu arada, doktor sonucu paylaşmadan ultrasonda annesine gösterdi bizim oğlan 🌸😂🧿
Hali Hali listeye bir erkek daha ekleniyor 🩵
Sizinle sat tarihlerimiz aynı diye hatırlıyorum 6 temmuz. Maşallah sizin Miniş göstermiş cinsiyetini, bizimki inatçı çıktı göstermiyor 🥲

Hanımlar dün akşamdan beri baş ağrımçok gazla var miğdrm zaten hep ayakta kustu kusacak şimdiden yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum 12haftalık cinsiyet erkeğe benziyo dediler içimde bi his kız diyo bilemedim atıyorum ultrasonun resimini anlayan yorumlar mı

Eklentiler

• 708A9CA1-DB10-47FE-BCBD-189B2FF1E4B2.jpeg
    708A9CA1-DB10-47FE-BCBD-189B2FF1E4B2.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 1988C2C8-CA6A-4AB5-91A7-F600637AE94E.jpeg
    1988C2C8-CA6A-4AB5-91A7-F600637AE94E.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 49
Hanımlar dün akşamdan beri baş ağrımçok gazla var miğdrm zaten hep ayakta kustu kusacak şimdiden yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum 12haftalık cinsiyet erkeğe benziyo dediler içimde bi his kız diyo bilemedim atıyorum ultrasonun resimini anlayan yorumlar mı
12. hafta için cinsiyet tahmini çok erken. Doktorum bana yorum bile yapmadı. Sağlıklı doğsun inşallah 🥰🙏

Back