- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
Göstermedi benimkiBende de oyle olacak sanirim sanada mi soylemedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göstermedi benimkiBende de oyle olacak sanirim sanada mi soylemedi doktor
Kız bence bu13+1den selamlar cinsiyet tahminlerinizi alalım
Kuzum bu zamana kadar 3 kilo verdim. Ama artık alırım herhaldeTünaydın gebelik uygulamalarında bu aşamaya kadar 3 4 kilo almış olmalısınız diyor, ben hamile kalmadan önceki kilodan 2 kilo eksiğim, 2 kilo verdim yani, kilo alan var mı bu 3 aylik dönemde? Her istediğimi yiyorum ama kilo almıyorum benim genetigim boyle çocuğa zararı olur mu
Rahatladım şuan teşekkür ederim ama çok kilo almakta iyi değilmiş araştırıyorum da, doğumda sıkıntı olabiliyormuş ayriyeten kilolu kadınlarda diyabet riski yuksekmisKuzum bu zamana kadar 3 kilo verdim. Ama artık alırım herhalde
Kuzum ben 7 8 kilo verdim 15+4üm senden az göbeğin korkma bebek iyi olsunEki Görüntüle 3317199
13+0 benin göbüş bu şekilde sizin nasıl daha mı çok daha mı az normal mi benim ki biri bisi desin kilo veriyorum ya kafama takılıyor sormazsam kriz geciricem
Yarın gideceğiz 15+1 oluyoruz bakalım cinsiyeti göstercekmi geçen hafta bacaklarını çapraz yapmıştıNapıyorsunuz randevusu olan yok mu
Canım almak zorundasınız demiyorlar. En fazla bu kadar almış olmalısınız diyorlar. Yani homini gırtlak her bulduğumuzu yemeyelim diye. Ben de aynı kilomdayım hala.Tünaydın gebelik uygulamalarında bu aşamaya kadar 3 4 kilo almış olmalısınız diyor, ben hamile kalmadan önceki kilodan 2 kilo eksiğim, 2 kilo verdim yani, kilo alan var mı bu 3 aylik dönemde? Her istediğimi yiyorum ama kilo almıyorum benim genetigim boyle çocuğa zararı olur mu
Hiç endişe etme kuzumRahatladım şuan teşekkür ederim ama çok kilo almakta iyi değilmiş araştırıyorum da, doğumda sıkıntı olabiliyormuş ayriyeten kilolu kadınlarda diyabet riski yuksekmis
Benimde 22 temmuz sat hemen hemen aynıyız
Oda bişeymi kız kardeşimin kaynanası aynı oğlum gibi ağlıyor demiştiMiray kuzum. Kesin der benim adıma çok benziyor sinir olurum diye vazgeçtim. Çünkü ben biliyorum doğduğu gibi başlayacak aynı oğluma benziyor demeye
Ahahahhahahahaya yemin ederim bunlar başıma gelecek. Ben çok iyi tanıyorum. Kadın konuşmak için konuşuyorOda bişeymi kız kardeşimin kaynanası aynı oğlum gibi ağlıyor demişti
Sizinle sat tarihlerimiz aynı diye hatırlıyorum 6 temmuz. Maşallah sizin Miniş göstermiş cinsiyetini, bizimki inatçı çıktı göstermiyorHelloooo kontrolden geliyoruz, fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür cinsiyeti de öğrendik bu arada, doktor sonucu paylaşmadan ultrasonda annesine gösterdi bizim oğlan
Hali listeye bir erkek daha ekleniyor
Ya ben dört beş aylık gibiyim 12haftalık yeniEki Görüntüle 3317199
13+0 benin göbüş bu şekilde sizin nasıl daha mı çok daha mı az normal mi benim ki biri bisi desin kilo veriyorum ya kafama takılıyor sormazsam kriz geciricem
12. hafta için cinsiyet tahmini çok erken. Doktorum bana yorum bile yapmadı. Sağlıklı doğsun inşallahHanımlar dün akşamdan beri baş ağrımçok gazla var miğdrm zaten hep ayakta kustu kusacak şimdiden yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum 12haftalık cinsiyet erkeğe benziyo dediler içimde bi his kız diyo bilemedim atıyorum ultrasonun resimini anlayan yorumlar mı