• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

12. hafta için cinsiyet tahmini çok erken. Doktorum bana yorum bile yapmadı. Sağlıklı doğsun inşallah 🥰🙏
Canini hiç sıkma yapmıyorlar, doktoruma ben dedim hocam gördüm erkek diye. Kanıtlı belgesi bile var video çektim sjsjsjs ben söyleyince guldu evet bende gördüm dedi. Bir de bisey sorucam gün içinde acıkınca ne yiyorsunuz ? Yani böyle tam acıkma gibi de değil böyle hafif atıştırma. Çikolata aldım şekerim düşüyor sanırım siz yiyor musunuz çikolata

12. hafta için cinsiyet tahmini çok erken. Doktorum bana yorum bile yapmadı. Sağlıklı doğsun inşallah 🥰🙏
Amin canım diğer oğlumda da 11haftalıktı öğrenmiştim 😂 kızım da beş aylığa kadar öğrenenemiştim iki gafta sonra gene gidicem bakalım artık sağlıklı olsun gerisi önemi yok 🥰

Canini hiç sıkma yapmıyorlar, doktoruma ben dedim hocam gördüm erkek diye. Kanıtlı belgesi bile var video çektim sjsjsjs ben söyleyince guldu evet bende gördüm dedi. Bir de bisey sorucam gün içinde acıkınca ne yiyorsunuz ? Yani böyle tam acıkma gibi de değil böyle hafif atıştırma. Çikolata aldım şekerim düşüyor sanırım siz yiyor musunuz çikolata
Evet bende yiyorum çerez kahvaltılı falan ama miğdrm kötü miğdem kötü olmazsa aç göz gibiyim 😅

Tünaydın 🙏🏻 gebelik uygulamalarında bu aşamaya kadar 3 4 kilo almış olmalısınız diyor, ben hamile kalmadan önceki kilodan 2 kilo eksiğim, 2 kilo verdim yani, kilo alan var mı bu 3 aylik dönemde? Her istediğimi yiyorum ama kilo almıyorum benim genetigim boyle çocuğa zararı olur mu :KK43:
Bebeğe zararı olmaz canım benim kuzenim ikizlerine hamile kaldığında kusmaktan sekiz kilo verdi bebekleri turp gibi 13 yasindalar ben ne aldım ne verdim 13 haftaligim.

Ben kötü geçen 2 aydan sonra şu 2 haftadır canım ne isterse yiyiyorum. Kendimi engellemek istemiyorum. Ancak 3 ana öğün yapıyorum. Öğlen ve akşam arasında ya tatlı bişi atıyorum ağrıma ya da meyve tüketiyorum. BAzen salatalığı dörde bölüm tuzluyorum yanında da havuç bölüyorum 4 'e. Yanında kurtulmuş nane ve hafif tuzladığım yoğurtla bandıra bandrıa tüketiyorum. Çok lezzetli oluyor. Mesela cips de yedim. Ancak 4. aydan itibaren tamamen düzeleceğimi umarak sağlıklı beslenmeye geçmek istiyorum. Olabildiğince paketli gıda tüketmek istemiyorum ve gereksiz kilo almak istemiyorum. Çiğ kuruyemiş, meyve ile devam ederim gibi geliyo. Belki akşamları film izlerken evde yağsız tuzsuz patlamış mısır yaparım yerim.

Helloooo kontrolden geliyoruz, fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür cinsiyeti de öğrendik bu arada, doktor sonucu paylaşmadan ultrasonda annesine gösterdi bizim oğlan 🌸😂🧿
Hali Hali listeye bir erkek daha ekleniyor 🩵
Amanınnnnn amanın erkek patlaması yasıyoruz masallah💙

ben bu aralar ekmek kemiriyorum fare gibi bir parça peynirle, ya ekmek ya meyve. gün içinde çok meyve veya ekmek yediysem de iki tane salatalık veya bi tane havuç yiyorum. çikolata seviyorsanız yiyin tabi ama şekerinizi hızlı yükseltir hızlı düşürür aklınızda bulunsun :)

Arkadaslar merhabaaa 😇 ya bi sorum olacak bu savas vs . Haber izlemiyorum , internette vakit gecirmemeye calisiyorum ama yine de herkes etrafimsa bunu konusuyor ister istemez bende asiri bir korku ve stres basladi . Cok geriliyorumm deniyorum ama gercekten cok zor oluyor bazen kafa yormamak . Benim gibi olan var mi

Şimdi görümcem kahve içmeye geldi, kayinpeder çocuğumun ismine Mehmet Emin, fatih emin falan istiyormuş Hatta kocamın ismini koyacaklarmis doğduğunda ama sonra vazgecmisler, diyemedim ki çok istiyorsa koysaymis keşke:) bak benim annemler ananem teyzemler falan isim şöyle istiyoruz demiyorlar bu erkek tarafı hayırdır yani ben anlayamiyorum, yap bi çocuk daha Mehmet Emin koy madem ne diyim Allah Allah

Arkadaslar merhabaaa 😇 ya bi sorum olacak bu savas vs . Haber izlemiyorum , internette vakit gecirmemeye calisiyorum ama yine de herkes etrafimsa bunu konusuyor ister istemez bende asiri bir korku ve stres basladi . Cok geriliyorumm deniyorum ama gercekten cok zor oluyor bazen kafa yormamak . Benim gibi olan var mi
Hayatın acı gerçekleri. Ben instagram da denk geliyorum ama maalesef bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. Bu ilelebet olacak. Dünya düzeni bu. Tek temennim zalimlerin yok olması.

Şimdi görümcem kahve içmeye geldi, kayinpeder çocuğumun ismine Mehmet Emin, fatih emin falan istiyormuş Hatta kocamın ismini koyacaklarmis doğduğunda ama sonra vazgecmisler, diyemedim ki çok istiyorsa koysaymis keşke:) bak benim annemler ananem teyzemler falan isim şöyle istiyoruz demiyorlar bu erkek tarafı hayırdır yani ben anlayamiyorum, yap bi çocuk daha Mehmet Emin koy madem ne diyim Allah Allah
İsim koymak anne babanın hakkı ya ben abi ablanin kardesine isim koymasini bile sevmiyorum değil ki diğerleri karar verecek gönlünden ne geçiyorsa onu koy canım

Kuzum sert dur. Bana da yaptı kp direk bana dedi. Hayır dedim direk. Israr edince en son görümceme söyleyin o yapsın ona baskı yapın isterseniz dedim. Sonra eşime anlattım çok istiyorlarsa onlar yapsın çocuğu dedi 😂😂😂 Allahtan eşimle hem fikiriz

Ben hiç çikolata yemiyorum ara öğünlerde onun yerine hurma,kuru incir,kuru kayısı ye bence onun dışında yoğurt,kefir,süt muz,ceviz bunlardan birkaçını yiyerek yapıyorum ben ara öğünümü 🤗

Demiri kullanabildiniz mi bende çok yan etki yaptı, pazartesi sorucam napabilirim diye. D vitamini ekstradan söylemedi. Ocean mummy yada omepa vm benimde aklıma yattı
Henüz kullanmadım ama verdiği demir ilacının içinde folik asit olduğu için değiştirdim. Benim folik asit değerim iyi çıkmıştı. Multivitamin içerisinde folik asit var zaten birde ekstra demirin içinde olan 400 folik asiti kullanmak istemedim. Ferro sanol duodenal aldım doktoruma sordum Buda çok iyidir dedi. Günde 1 adet kullanıcam. İlk hamileliğimde de kullanmıştım anca gece yatmadan alıyordum demiride bir sıkıntı yaşamamıştım.

Kesin bir doğruluk payı tabii ki de olmasada, Çin takvimi, Rus takvimi yapıp tutan oldu mu? İkisi de kız gösteriyor. Merak ettim 😂

Back