- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 53
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktorum soylemiyor inatla ekim sonu gel kesin diyecegim dedi.14+4 cinsiyet netmi
Erkek hissettim nedense13+1den selamlar cinsiyet tahminlerinizi alalım
Kız tahmini yapmıştı doktor ama kesin değil ben çok merak ediyorımErkek hissettim nedense
Bende 17 haftama girerken gdiicemBana doktorum soylemiyor inatla ekim sonu gel kesin diyecegim dedi.
Bende de oyle olacak sanirim sanada mi soylemedi doktorBende 17 haftama girerken gdiicem
MErhaba kuzu , doktoruna bunu belirt en kisa zamanda boyle perisan olursun. Birde kan tahlilinde eksik cikmadiysa neden verdi acabaKizlar merhaba
Bu saatte yazıyorum size çünkü perişanım ilav ismi vermek yasak mı bilmiyorum f ile başlayan bir demir ilacı verdi doktorum ve multi vitamin aç karna demir ilacı verdiği için ve erken uyuduğum için uyku arası kalkıp içiyorum 2 saat sonrada yemek yememem gerekiyor bir haftadır pek bulantim olmamasına rağmen normalde yemek yemek haram oldu içiyorum 5 dk geçmeden sanki midemi üşütmüşüm gibi ağrıyor ve birden bulanıyor koşup kusuyorum doktora soylicem ben bunu içemem demir ilacı kullanmak zorunda mıyım yaaa demirim düşük değil kiii
Bende 15 haftalıgım kıloda fazla bazen gozumun onu kararıyo hıc ıs yapasım yok ben 15 haftalıgım 7 kılo aldımKızlar selam geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu oldum bu hafta tekrarladı sil başa döndüm bugün yine doktora gideceğim. 15. Haftada olmama rağmen aşırı bir yorgunluk var internettwn araştırdım gebelik diyabetin sık tekrarlayan enfeksiyon ve yorgunluktan bahsediyo başına gelen var mi
Evet eşim bana suram ağrıyor buram ağrıyor demiştim hastalık hastası karım dedi şaka yaptığını biliyorum ama baya bi ağladım pişman oldu şaka yaptığınaSizlerde de saçma sapan şeylere ağlamalar başladı mı kızlar ?
Canım ben anlamam ama erkek hissettim13+1den selamlar cinsiyet tahminlerinizi alalım
Canım benim arkadaşlarım kötü gelen ilaçları doktorlarına söylüyolardı doktorları da farklı marka ilaç veriyordu. İstersen bir arayı danış, ona göre devam edersin.Kizlar merhaba
Bu saatte yazıyorum size çünkü perişanım ilav ismi vermek yasak mı bilmiyorum f ile başlayan bir demir ilacı verdi doktorum ve multi vitamin aç karna demir ilacı verdiği için ve erken uyuduğum için uyku arası kalkıp içiyorum 2 saat sonrada yemek yememem gerekiyor bir haftadır pek bulantim olmamasına rağmen normalde yemek yemek haram oldu içiyorum 5 dk geçmeden sanki midemi üşütmüşüm gibi ağrıyor ve birden bulanıyor koşup kusuyorum doktora soylicem ben bunu içemem demir ilacı kullanmak zorunda mıyım yaaa demirim düşük değil kiii
Benim arkadaşıma 6. aya kadar erkek dedi doktoru ve 7. ayda kız dedi canım. Eğer % lik bir pay veriyorsa %100 emin olmasını bekle derim.Kızlar bana doktor 14 haftalıkken yüzde seksen erkek dedı sizce değişirmi
Bende gebelik sekeri var canim, 9. hafta gibi cok erken bir dönemde doktorum süphelendi ve 10. haftada da dogrulandi. Ve evet, asiri uyku hali, yorgunluk vardi ama bu sekerden kaynaklaniyor diyemem. Tipik bir hamilelik belirtisi de aslinda, özellikle ilk haftalarda. O yuzden sekere isaret eder mi illa ki bilemiyorum.Kızlar selam geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu oldum bu hafta tekrarladı sil başa döndüm bugün yine doktora gideceğim. 15. Haftada olmama rağmen aşırı bir yorgunluk var internettwn araştırdım gebelik diyabetin sık tekrarlayan enfeksiyon ve yorgunluktan bahsediyo başına gelen var mi
Kız gibi hissettim, ilk defa bi ultrason fotoğrafına bakarken kız hissediyor olabilirim13+1den selamlar cinsiyet tahminlerinizi alalım
Hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var ve uykuya çok düştüm. Bugün yine idrar kültürü vericem hatta, 14. haftadayım ben de. İki kere açlık kan şekerime bakıldı normal aralıkta çıktı. Gebelik şekeri olsa doktorlar anlardı bence kaç ayrı doktora gittim, anlamadılarsa diplomalarını çöpe atsınlar gebelikte yorgunluk da enfeksiyon da şekerden bağımsız olarak sık görünüyor bu bu arada. siz doktorunuzla paylaştınız mı şüphenizi? belki ek tahlil yaptırırsınız.Kızlar selam geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu oldum bu hafta tekrarladı sil başa döndüm bugün yine doktora gideceğim. 15. Haftada olmama rağmen aşırı bir yorgunluk var internettwn araştırdım gebelik diyabetin sık tekrarlayan enfeksiyon ve yorgunluktan bahsediyo başına gelen var mi
Kuzum bana 15+6 da %95 kız dedi ama yine de cinsiyetçi Alışveriş yapma bekle dediKızlar bana doktor 14 haftalıkken yüzde seksen erkek dedı sizce değişirmi
söyledim başka bir ilaç ismi yazmış ama ben doktoru değiştiricem doç bir dr dan randevu aldım ıkı hafta var ozamana kadar kullanmıcam ılac bende demir referans aralıgının üzerinde zaten bişey olmaz diyor sürekliMErhaba kuzu , doktoruna bunu belirt en kisa zamanda boyle perisan olursun. Birde kan tahlilinde eksik cikmadiysa neden verdi acaba