• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru. Belki de beden alıştı yokluk mu çekiyo artık nedir. Ha parol içmişim ha naneli şeker yemişim. fark etmiyo. Gün içinde işim bilgisayardan olduğu için hep başındayım, tahminimce o da tetikliyor. Akşam olunca 6-7 gibi ağrılar başlıyor hemen çekiliyorum zaten karanlığa. Eşim masaj yapıyor kafama. Soğuk uyguluyorum o baya iyi geliyor. Neyse 3'ü bitti kaldı 6 🥰 Buna da şükür, Allahım bu günümüzü aratmasın.
PC başında güneş gözlüğü de takabilirsiniz aslında, sahte olmayan gozlukcuden alınan bir gözlük

Kızlar doktorlarınız grip aşısı olun falan dediler mi. Biz şimdi olmamız gerekiyor mu acaba. Hasta olmaktan korkuyorum çok. İLaç da kullanılmıyor. İş güç ile nasıl oalcak bilemedim. 🧐 Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz ya da.
Ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım, ilk 3 ay ağır bir grip geçirmiştim yanlış hatırlamıyorsam 3 bitince yaptır demişti doktorum ama şimdi yaptırmam herhalde.

Ama sanırım bu sizin ikinci gebeliginiz yanlış hatirlamiyorsam, heyecan var bende 3 ay nasıl sakladigma hayret ediyorum 😌🥲
Evet canım öncekini de uzun süre soylemedim bunu da söylemeyi düşünmüyorum ya herkese söylüyor babam sinir oluyorum nazara inanıyorum üç kaybim var ☺️ inşallah bu Miniş sağlıkla gelir

Kızlar doktorlarınız grip aşısı olun falan dediler mi. Biz şimdi olmamız gerekiyor mu acaba. Hasta olmaktan korkuyorum çok. İLaç da kullanılmıyor. İş güç ile nasıl oalcak bilemedim. 🧐 Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz ya da.
Hayır o tarz birşey demedi kimse kendini uzak tut dediler sadece hasta kişilere yaklaşma vs he gene ne yapar eder bulur tabi bulacağı varsa ama ben grip aşısına çok güvenmiyorum ya bir defa olmak demek sürekli olmak demek gibi geliyor bana annemden biliyorum asi oluyor 3 4 gün hasta bile oluyor aşı yüzünden

Naptiniz fotoğraf çektiniz mi ? Ben ilk kez dün suslendim fotoğraf çektim ayna fotosu :) başına da 3 months yazdım, 9 aya kadar her ay yapicam nasipse 3 ten 9 a kadar 😅
Ay halsizlikten, mide bulantısından böyle şeyler aklıma hiç gelmedi ya. Hamile kalmadan önce onu yapçam bunu yapçam şunu yapçam derdim şimdi ise tık yok. Ama çekilmek güzel olur 🥰

Ay halsizlikten, mide bulantısından böyle şeyler aklıma hiç gelmedi ya. Hamile kalmadan önce onu yapçam bunu yapçam şunu yapçam derdim şimdi ise tık yok. Ama çekilmek güzel olur 🥰
Aynı ben 😂😂 ama ben yeni başladım bir tane fotoğraf anım oldu ❤️ eşimle de beraber, tek de. Kesinlikle çok güzel bir anı

Bende Regenesis max kullanıyordum doktorum 12. Hafta kontrolünde bitince, ocean mummy kullan dedi. Demir gyneferon draje yazdı . Dvitamini d-colofer 20000 haftada 2 tablet yazdı. D vitamini düzeyim 24 çıkmıştı. Birde ilk hamileliğimde d vitamini kullandığımı hatırlamıyorum ve hep sonuna kadar regenesis le devam etmiştim. Değiştirmesem mi diyorum içeriklerini karşılaştırınca. Soru işareti kaldı bir sonraki randevumda 1 ay sonra. Yazcam olmadı artık. Emin olamadım. Takviye ilaç konusunda anksiyetem var sanırım 😅
Demiri kullanabildiniz mi bende çok yan etki yaptı, pazartesi sorucam napabilirim diye. D vitamini ekstradan söylemedi. Ocean mummy yada omepa vm benimde aklıma yattı

Sizlerde de saçma sapan şeylere ağlamalar başladı mı kızlar ?
En son yargi dizisinde sezon finalini izledim geçen hafta. Ceylin, Ilgazin ölmesine feryat etti, 40 dk hıçkıra hıçkıra ağladım 😅 başladı mı da durmuyor göz yaşı fkebejsk

Kesinlikle ya.. ben fotoğraf ve anılara çok önem veririm. Bütün arkadaşlarıma zorla hamile fotoğrafı çektim bebeklerine hep anısal hediyeler aldım ay ay fotoğraf çekimi yaptım ama kendim için şuan asla o enerjiyi bulamıyorum. Ben bile böyleysem.. ama toparlanıp çekmemiz gerekir kızlarr ilerde hatıra olur🥹🥰 sadece hergün asansörde çektiğim anlık fotolarım var şimdilik☺️

Kesinlikle ya.. ben fotoğraf ve anılara çok önem veririm. Bütün arkadaşlarıma zorla hamile fotoğrafı çektim bebeklerine hep anısal hediyeler aldım ay ay fotoğraf çekimi yaptım ama kendim için şuan asla o enerjiyi bulamıyorum. Ben bile böyleysem.. ama toparlanıp çekmemiz gerekir kızlarr ilerde hatıra olur🥹🥰 sadece hergün asansörde çektiğim anlık fotolarım var şimdilik☺️
Benim de her ay aynı kıyafet ve aynı poz ile fotoğraf çekme hayalim vardı ama sonuç ; 3. Ay = 0 fotoğraf 😂 neyse karnımız da yeni yeni kabarır gibi ben de 3. Aydan başlayayım bari ipin ucundan

Özür dilerim yaranı deşmek istemezdim 😓 hormonlardan dolayı ‘saçma sapan’ terimini kullandım , hakkını helal et
Yook estagfirullah olur mu sormussun yani bende cok duygusalim uzun zamandan beri sanirim hamileligimin basindan beri 🌼💞

Back