En çok telaşı ve stresi yaşayanlardan biri olarak sana tavsiye edebileceğim şeyler; hayatta olan nasibine inan lütfen, diğer kayıpların ki; benim de var belki bizleri daha güçlü olduğumuza inanmak için olmalıydı, çok narin, zarif, parmağı azıcık kanasa ağlayan ben, şimdi doktorlar bebeğimin kalbinde sorun olduğunu söylediler, çok üzüldüm, ağladım, sonra karnıma çok ağrı girdi o gece. O kadar üzüldüm ki. Bebeklerimizin bize ihtiyacı var, elini karnına koy ve teslim ol lütfen, çok iyi geliyor insana bak o kaybettiklerin için bir şeyler yapabildin mi,
hayır, geri gelecekler mi
, hayır ama bu bebeğin seninle, o diğer kayıplarını da güzel an, onlar; acı, üzüntü, ıstırap bırakmadılar biz de olması gerekiyordu, güçlü anneler olacağız biz. Her bebeğin kaderi, kendine üflenen ruha bağlıdır. Birbirinden bağımsız bebeklerin. Olan da bir lütuf, olmayan da bir hikmet vardır, inancına tevekkül beni rahatlatıyor, elimden de başka bir şey gelmiyor, bebeklerimiz bizimle, sev onu, elini karnına koy, sen ona bağlan o hissediyor ve hiç endişelenme sen iyi oldukça o bunu hissedecektir