• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gördüğün bir şeyden etkilenmiş de olabilirsin farkında olmadan, malum savaş görüntüleri bile tetikliyor insanı. Komik bir şeyler izle, randevudan önce oluyor herhalde bu, çıkınca birkaç gün iyi hissediyor insan sonra normal seyir, randevudan önce karamsarlık. Kötü bir şey duyarım korkusundandır belki de en iyisi gülecek bir şeyler bul🙏
Bugün yemege cikacagiz, haftasonu kiz arkadaslarimla alisveris günü yapacagiz. Biraz kafami dagitmaya ve guzel vakit gecirmeye ihtiyacim var.

Tesekkür ederim :KK200:

Kızlar bugün yardımınıza ihtiyacım var. Bana beni sakinleştirecek şeyler söyler misiniz?

Dün geceden beri durduk yere içime bir korku geldi, panik halindeyim, bebegim öldü mü diye düşünüyorum, cok korkuyorum. Bunun aynısı 8. Haftada da olmuştu ve sürekli ağlamıştım, sanki gerçekten olmuş gibi. Daha onceki kayiplarimdan dolayı bu konuda ekstra hassaslık gösteriyorum. Bu zamana kadar aslında sakinlikle ilerliyordum ama dün geceden beri bir şey oldu. Doktor randevuma bir hafta var tam olarak. Kendimi nasıl rahatlatabilirim?

En çok telaşı ve stresi yaşayanlardan biri olarak sana tavsiye edebileceğim şeyler; hayatta olan nasibine inan lütfen, diğer kayıpların ki; benim de var belki bizleri daha güçlü olduğumuza inanmak için olmalıydı, çok narin, zarif, parmağı azıcık kanasa ağlayan ben, şimdi doktorlar bebeğimin kalbinde sorun olduğunu söylediler, çok üzüldüm, ağladım, sonra karnıma çok ağrı girdi o gece. O kadar üzüldüm ki. Bebeklerimizin bize ihtiyacı var, elini karnına koy ve teslim ol lütfen, çok iyi geliyor insana bak o kaybettiklerin için bir şeyler yapabildin mi, hayır, geri gelecekler mi, hayır ama bu bebeğin seninle, o diğer kayıplarını da güzel an, onlar; acı, üzüntü, ıstırap bırakmadılar biz de olması gerekiyordu, güçlü anneler olacağız biz. Her bebeğin kaderi, kendine üflenen ruha bağlıdır. Birbirinden bağımsız bebeklerin. Olan da bir lütuf, olmayan da bir hikmet vardır, inancına tevekkül beni rahatlatıyor, elimden de başka bir şey gelmiyor, bebeklerimiz bizimle, sev onu, elini karnına koy, sen ona bağlan o hissediyor ve hiç endişelenme sen iyi oldukça o bunu hissedecektir 🙏🏻💐

En çok telaşı ve stresi yaşayanlardan biri olarak sana tavsiye edebileceğim şeyler; hayatta olan nasibine inan lütfen, diğer kayıpların ki; benim de var belki bizleri daha güçlü olduğumuza inanmak için olmalıydı, çok narin, zarif, parmağı azıcık kanasa ağlayan ben, şimdi doktorlar bebeğimin kalbinde sorun olduğunu söylediler, çok üzüldüm, ağladım, sonra karnıma çok ağrı girdi o gece. O kadar üzüldüm ki. Bebeklerimizin bize ihtiyacı var, elini karnına koy ve teslim ol lütfen, çok iyi geliyor insana bak o kaybettiklerin için bir şeyler yapabildin mi, hayır, geri gelecekler mi, hayır ama bu bebeğin seninle, o diğer kayıplarını da güzel an, onlar; acı, üzüntü, ıstırap bırakmadılar biz de olması gerekiyordu, güçlü anneler olacağız biz. Her bebeğin kaderi, kendine üflenen ruha bağlıdır. Birbirinden bağımsız bebeklerin. Olan da bir lütuf, olmayan da bir hikmet vardır, inancına tevekkül beni rahatlatıyor, elimden de başka bir şey gelmiyor, bebeklerimiz bizimle, sev onu, elini karnına koy, sen ona bağlan o hissediyor ve hiç endişelenme sen iyi oldukça o bunu hissedecektir 🙏🏻💐
Cok tesekkür ederim, arkadaslarin da sözleriyle biraz rahatladim.

Ben mülteci kampinda sosyal hizmetler görevlisi olarak calisiyorum, cocuklar simdi okuldan geldiler, hepsi ofisime dolusup bebekle konustular, karnimi oksayip öptüler. Biraz ferahlik geldi. Cocuklari cok seviyorum :KK200:

Cok tesekkür ederim, arkadaslarin da sözleriyle biraz rahatladim.

Ben mülteci kampinda sosyal hizmetler görevlisi olarak calisiyorum, cocuklar simdi okuldan geldiler, hepsi ofisime dolusup bebekle konustular, karnimi oksayip öptüler. Biraz ferahlik geldi. Cocuklari cok seviyorum :KK200:

Çok muhteşem bir mesleğiniz var aslında, acizin ve acizliğin şahitliğini yapıyorsunuz, ne kadar şanslısınız şükredecek ne çok sebebimiz olduğunu anlıyorsunuz, çocuklar çok kıymetli. Ne kadar güzel size güzel enerjilerini vermişler, canım çocuklar hep olsunlar 💕

Kızlar doktorlarınız grip aşısı olun falan dediler mi. Biz şimdi olmamız gerekiyor mu acaba. Hasta olmaktan korkuyorum çok. İLaç da kullanılmıyor. İş güç ile nasıl oalcak bilemedim. 🧐 Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz ya da.

Kızlar doktorlarınız grip aşısı olun falan dediler mi. Biz şimdi olmamız gerekiyor mu acaba. Hasta olmaktan korkuyorum çok. İLaç da kullanılmıyor. İş güç ile nasıl oalcak bilemedim. 🧐 Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz ya da.
En büyük asi fanlarindan biriyim ama grip asisi yaptirmiyorum.

Ben griptim geçenlerde cidden rezaletti. Normalde de ilaç düşkünü değilimdir ama çok daha farklı geçirdim iki gün okula gidemedim bir hafta baya kötü geçti sonra azaldı. Aşı faydası olacaksa ve zararı yoksa olunabilir bence. Doktorla hiç görüşmedim bu konuyu ama bence danışılmalı

16971190968244122892743990756325.jpg
Merhaba arkadaşlar 15 haftalık var mı anlayan yorumu olan bir tahmini olan 😊 herkese sağlıklı gebelik diliyorum 🙏

Multivitamin olarak ne kullanıyosunuz kızlar ımom omega vardı bitti bu gün alıcam ne alayım aynısıyla mı devam edeyim bilemedimv
Bende Regenesis max kullanıyordum doktorum 12. Hafta kontrolünde bitince, ocean mummy kullan dedi. Demir gyneferon draje yazdı . Dvitamini d-colofer 20000 haftada 2 tablet yazdı. D vitamini düzeyim 24 çıkmıştı. Birde ilk hamileliğimde d vitamini kullandığımı hatırlamıyorum ve hep sonuna kadar regenesis le devam etmiştim. Değiştirmesem mi diyorum içeriklerini karşılaştırınca. Soru işareti kaldı bir sonraki randevumda 1 ay sonra. Yazcam olmadı artık. Emin olamadım. Takviye ilaç konusunda anksiyetem var sanırım 😅

O ağrılar normal diye biliyorum canım, doktorlar o ağrılar oldukça uzatın ayaklarınızı dinlenin diyorlar. Malum bebişler artık büyüdü ve büyümeye devam ediyor ister istemez kasıklarımıza baskı artıyor.

Evet hamilelik öncesinde de vardı ama bu kadar her gün olmazdı. Migrenim var ve ağır ilaçlar kullanıyordum anca rahatlıyordum. Acile gittiğim bile oldu migren atağından. Ancak her gün hiç bir zaman ağrımazdı başım. Geçen haftadan beri her gün ağrıyor başım geçmiyor.
ya bende 2 haftadır böyleyim migren atağı gelirdi ama hiç bu kadar uzun sürmezdi en aızndan karanlık odada uyumak iyi gelirdi o bile fayda etmiyor 3. günün sonunda acile gittim valla parol serum vitamin falan iyi geldi çekilecek gibi değil bu aralar çok fazla

Kızlar bugün yardımınıza ihtiyacım var. Bana beni sakinleştirecek şeyler söyler misiniz?

Dün geceden beri durduk yere içime bir korku geldi, panik halindeyim, bebegim öldü mü diye düşünüyorum, cok korkuyorum. Bunun aynısı 8. Haftada da olmuştu ve sürekli ağlamıştım, sanki gerçekten olmuş gibi. Daha onceki kayiplarimdan dolayı bu konuda ekstra hassaslık gösteriyorum. Bu zamana kadar aslında sakinlikle ilerliyordum ama dün geceden beri bir şey oldu. Doktor randevuma bir hafta var tam olarak. Kendimi nasıl rahatlatabilirim?
Valla kuzum hissiyatin hayra çıksın ins kafanı dağıtacak birşeyler bul hobilerinle ilgilen ben de bir önceki gebeligimde kötü hissiyatla Dr gittim kalbi durmuştu şimdiki gebeligimde pozitif gidiyorum herşey yolunda inşallah böyle devam eder rabbim gönlüne ferahlık versin🙏🙏🙏🙏🙏

Ne kadar güzel anlatmissin masallah yüreğine sağlık 🥰♥️🙏🌺

Benim babam bile daha bebeği bilmiyor😂😂😂😂😂herkese söylüyor ya o huyunu sevmiyorum gogsumden apse alındı bütün sülaleme söylemiş arayan arayana 🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Ama sanırım bu sizin ikinci gebeliginiz yanlış hatirlamiyorsam, heyecan var bende 3 ay nasıl sakladigma hayret ediyorum 😌🥲

Kızlar kitap alan var mı aranızda? Yani hamilelik için hafta hafta ya da konu konu bilgi veren güzel kitaplar görüyorum alıp beğendiğiniz varsa paylaşabilir misiniz?
Canım podcast dinliyorum ben. Çok güzel anne bebek yayıncıları var. İşlerimi hallederken takıyorum kulaklıkları.koyuyorum telefonu kenara gün boyu dinliyorum ☺️

Naptiniz fotoğraf çektiniz mi ? Ben ilk kez dün suslendim fotoğraf çektim ayna fotosu :) başına da 3 months yazdım, 9 aya kadar her ay yapicam nasipse 3 ten 9 a kadar 😅

Back