- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
Of mide ağrıları azaldı baş ağrısı çoğaldıRennie içiyorum Dr gittim gaviscon içirdi ama 4. Gundeyim baş ağrısı da eklendi uyuyorum sağ tarafım öyle ağrıdı ki uykudan uyandırdı direniyorum henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of mide ağrıları azaldı baş ağrısı çoğaldıRennie içiyorum Dr gittim gaviscon içirdi ama 4. Gundeyim baş ağrısı da eklendi uyuyorum sağ tarafım öyle ağrıdı ki uykudan uyandırdı direniyorum henüz
Kıyafet almaya doydum sanırım ona pek hevesim yok yine de bakarım tabii geçenlerde ev tipi ana kucağını almıştım önceki iyi değildi atmıştım ilk kişisel eşyası o oldu dahaBana da ekim sonu kasim.basi gel dedi hsshsj ben catlicam surekli kiyafetlere bakasim geliyor ama sende de oyle mi
Kuzum bu uzun bir yolculuk. Yaşadıklarından ötürü ister istemez ara ara böyle hissedeceksin, olabildiğince kendini rahatlatıp kafanı dağıtmaya çalış ve artık bebişinin seninle olduğunu bil. Ne güzel doktorun da söylemiş. İstersen çık bir özel hastaneye git ultrasonla baktır bebeğine için rahat etsin. Bence 1 hafta sonra küt küt kalp atışlarını duyduğunca rahatlayacaksın ama şimdiden rahatlamış olursun.Yok, hamileliklerim hic bu kadar ilerlememisti. Korkularimin da hicbir dayanagi yok, durduk yere panikledim.
Doktorum gecen hafta arayip progesteronu birakabilecegimi, bebegin saglikli gelistigini söyledi ve bundan sonra birsey olmaz artik dedi. Ama ben beynimi nerde biraktiysam kendimi ikna edemiyorum dünden beri.
Belki de gercekten o rahatlamadir hissettigim. Ya da ne bileyim hep kötü tecrübeler yasadigim icin kendimi iyiye vermek zor geliyor olabilir.
Tesekkür ederim
Çok şükürİkili testim çok şükür temiz çıktı herkese söyledim tüm sevdiklerimle paylaştım hamileligimi
Baş ağrısı geçen haftadan beri beni mahvediyor. Bu dönemde geçici midir acaba ya. Yoksa sonuna kadar ağrılar devam mı edecek acaba.Of mide ağrıları azaldı baş ağrısı çoğaldı
gebelikten önce de sıklıkla baş ağrısı yaşıyor muydunuz? bende de bu ara karnımın alt kısmına ara ara kramp giriyo korkuyorum. pazartesi olsunda bebişimi göreyim diye sabırsızca bekliyorum.Baş ağrısı geçen haftadan beri beni mahvediyor. Bu dönemde geçici midir acaba ya. Yoksa sonuna kadar ağrılar devam mı edecek acaba.
Bunlar zaten ön düsüncem daha cok var hemen koymam ısım ya dogana kadr beklerız:)Ay bizde de sevgililik döneminden bile eşimin Gökçen takıntısı vardı atsızın kitabinı okudunuz mu onu hediye etmişti falan ama ben hiç ısınamadım Gökçen ismine Vera ismini seviyorum ama herkes bi laf ediyor erkekte de aslan diyorum aslan kral diye dalga geçer diyor yine herkes zaten cinsiyetimizde belli değil daha isim düşünmek istemiyorum şu an çok var daha
Gördüğün bir şeyden etkilenmiş de olabilirsin farkında olmadan, malum savaş görüntüleri bile tetikliyor insanı. Komik bir şeyler izle, randevudan önce oluyor herhalde bu, çıkınca birkaç gün iyi hissediyor insan sonra normal seyir, randevudan önce karamsarlık. Kötü bir şey duyarım korkusundandır belki de en iyisi gülecek bir şeyler bulKızlar bugün yardımınıza ihtiyacım var. Bana beni sakinleştirecek şeyler söyler misiniz?
Dün geceden beri durduk yere içime bir korku geldi, panik halindeyim, bebegim öldü mü diye düşünüyorum, cok korkuyorum. Bunun aynısı 8. Haftada da olmuştu ve sürekli ağlamıştım, sanki gerçekten olmuş gibi. Daha onceki kayiplarimdan dolayı bu konuda ekstra hassaslık gösteriyorum. Bu zamana kadar aslında sakinlikle ilerliyordum ama dün geceden beri bir şey oldu. Doktor randevuma bir hafta var tam olarak. Kendimi nasıl rahatlatabilirim?
Ben olsam 1 hafta varsa doktora giderdimKızlar bugün yardımınıza ihtiyacım var. Bana beni sakinleştirecek şeyler söyler misiniz?
Dün geceden beri durduk yere içime bir korku geldi, panik halindeyim, bebegim öldü mü diye düşünüyorum, cok korkuyorum. Bunun aynısı 8. Haftada da olmuştu ve sürekli ağlamıştım, sanki gerçekten olmuş gibi. Daha onceki kayiplarimdan dolayı bu konuda ekstra hassaslık gösteriyorum. Bu zamana kadar aslında sakinlikle ilerliyordum ama dün geceden beri bir şey oldu. Doktor randevuma bir hafta var tam olarak. Kendimi nasıl rahatlatabilirim?
Ben bebek icin aldım 0 2 yaş olanKızlar kitap alan var mı aranızda? Yani hamilelik için hafta hafta ya da konu konu bilgi veren güzel kitaplar görüyorum alıp beğendiğiniz varsa paylaşabilir misiniz?
O ağrılar normal diye biliyorum canım, doktorlar o ağrılar oldukça uzatın ayaklarınızı dinlenin diyorlar. Malum bebişler artık büyüdü ve büyümeye devam ediyor ister istemez kasıklarımıza baskı artıyor.gebelikten önce de sıklıkla baş ağrısı yaşıyor muydunuz? bende de bu ara karnımın alt kısmına ara ara kramp giriyo korkuyorum. pazartesi olsunda bebişimi göreyim diye sabırsızca bekliyorum.
Vallahi bu savas benı cok gerıyor hayırlısı olsunGördüğün bir şeyden etkilenmiş de olabilirsin farkında olmadan, malum savaş görüntüleri bile tetikliyor insanı. Komik bir şeyler izle, randevudan önce oluyor herhalde bu, çıkınca birkaç gün iyi hissediyor insan sonra normal seyir, randevudan önce karamsarlık. Kötü bir şey duyarım korkusundandır belki de en iyisi gülecek bir şeyler bul
Ay evet randevu öncesi kesinlikle tedirgin oluyor insan.Gördüğün bir şeyden etkilenmiş de olabilirsin farkında olmadan, malum savaş görüntüleri bile tetikliyor insanı. Komik bir şeyler izle, randevudan önce oluyor herhalde bu, çıkınca birkaç gün iyi hissediyor insan sonra normal seyir, randevudan önce karamsarlık. Kötü bir şey duyarım korkusundandır belki de en iyisi gülecek bir şeyler bul
Hepimizi geriyor. Ben artık haber izlemiyorum. Okumuyorum. Maalesef yapabileceğim bişi yok, evladımı düşünmek zorundayım. Üzüntü ve stres te kötü etkiliyor bebişleri ve hamilelik durumunu. Tavsiyem çok izlemeyin sizler de.Vallahi bu savas benı cok gerıyor hayırlısı olsun
şimdi tabi normalde kullandığınız migren ilaçlarınızı kullanamıyorsunuz. Fırsatınız varsa sessiz, karanlık ortamda yatıp dinlenin biraz. inşallah en kısa zamanda geçerO ağrılar normal diye biliyorum canım, doktorlar o ağrılar oldukça uzatın ayaklarınızı dinlenin diyorlar. Malum bebişler artık büyüdü ve büyümeye devam ediyor ister istemez kasıklarımıza baskı artıyor.
Evet hamilelik öncesinde de vardı ama bu kadar her gün olmazdı. Migrenim var ve ağır ilaçlar kullanıyordum anca rahatlıyordum. Acile gittiğim bile oldu migren atağından. Ancak her gün hiç bir zaman ağrımazdı başım. Geçen haftadan beri her gün ağrıyor başım geçmiyor.
Beni de geriyor, masum çocuklarına çok üzülüyorum her iki tarafın da. Hiç suçları yokken yaşadıkları korku çok kötü, balon patlasa ödümüz kopuyor bu yaştaVallahi bu savas benı cok gerıyor hayırlısı olsun
Doğru. Belki de beden alıştı yokluk mu çekiyo artık nedir. Ha parol içmişim ha naneli şeker yemişim. fark etmiyo. Gün içinde işim bilgisayardan olduğu için hep başındayım, tahminimce o da tetikliyor. Akşam olunca 6-7 gibi ağrılar başlıyor hemen çekiliyorum zaten karanlığa. Eşim masaj yapıyor kafama. Soğuk uyguluyorum o baya iyi geliyor. Neyse 3'ü bitti kaldı 6 Buna da şükür, Allahım bu günümüzü aratmasın.şimdi tabi normalde kullandığınız migren ilaçlarınızı kullanamıyorsunuz. Fırsatınız varsa sessiz, karanlık ortamda yatıp dinlenin biraz. inşallah en kısa zamanda geçer
Bende 15 oldum belirtiler hiç yok 3 4 gündür midem ağrıyor sadece o kadar korkmaMide bulantisinin iyiye isaret oldugunu benim doktorum da söylemisti. Eskisi kadar olmasa da hala var, her gün birkac kere ögürüyorum gercekten ama iste kafa bu ya, ya psikolojik olarak oluyorsa diyorum. Bir de 14. haftadayim artik gittikce azaliyor. Belirtiler beni sakinlestiriyordu.
Tesekkür ederim
Bugün bende öyleyim ilk defa yaşıyorum başa çıkmakta çok zormuş rabbim şafi ismiyle sifalandirsin bizleriOf mide ağrıları azaldı baş ağrısı çoğaldı