Daha önceki kayıplarınızla benzer zaman diliminde misiniz? Şu an yaşadığınız ekstra korku ve panik halinin daha önce yaşadığınız kayıplar dışında bir dayanağı var mı? Biraz neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışırsak paniğinizi kontrol altında tutarız bence. Neden dün geceden beri böyle oldum, aklıma ne geldi, neyi anımsadım, hissettiğim nedir sorularını önce kendinize sorup cevaplayın sonra eşinizle paylaşın. Destek görmek istiyorsunuz belli ki, ve bu çok doğal. İhtiyaç duyduğunuz şey birinin size bebeğinizin iyi olduğunu söylemesi, bu ihtiyaç karşılanmadıkça içinizde büyüteceksiniz. Bunun en kolay yolu doktora gitmek için bir hafta beklememek, lütfen imkanınız varsa bir an önce gidin ve rahatlayın
Doktora gitmek mümkün değilse de lütfen size iyi gelen şey her ne ise onu yapın, içinizden hiçbir şey yapmak gelmiyorsa nefes egzersizi yapın
Kötü bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum, artık yüksek riskli dönemi atlattık ama üç aydır diken üstünde sürekli kontrol sahibi ve sakin kalmaya çalışmak çok zordu bence, yüksek riskli dönemi atlattığınız için de bir gevşeme yaşıyor olabilirsiniz bir ihtimal. Çocuk iyi, ben eminim