2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin özel dersleriniz eşinizin ailesinin bulunduğu şehirde mi yoksa kendi ailenizin olduğu yerde de rahatça özel ders verebilir misiniz? Verebilirseniz taşının. Ayrı gayrı zor. Borçlar ödenir. Bende eşimle uzak yaşıyorum. Ama bazen ona çok ihtiyacım oluyor. Arabayla bi yere gideceksem ortada kalıyorum. Birinin gelip bebişi tutması gerekiyor. Tek bi yere gidemiyorum. Ne biliyim bu zamanlar bidaha geri gelmeyecek. Bebeğinizin babasıyla sağlıklı bir bağ kurması lazım. Benim için biraz zor ama sizin imkanınız varsa birleşin. Hem ailenize de yakın. Arayı bozmayın kendi ailenizle. Hem yakın olun hem kendi evinizde olun. Bişeylerden fedakarlık yapılacaksa teraziye iki tarafı da koyup hangisinin daha önemli olduğuna bakmak lazım. Rahat ödenecek olan borçlar ve eşle ayrı yaşamak mı, borç öderken zorlanmak ama beraber çocuğunuza aile hayatı sunmak mı ?
Teşekkür ederim vakit ayırıp okuyup önerde bulunduğun için 🩷 Derslerim online. Son kısımda eşimle tamamen ayrı olmayacağız aslımda bir hafta beraber bir hafta ayrı haftasonları da beraber olacağız ama işte eşim benim ailemin yanında daha ne kadar kalabilir.. annem de babam da eşim de memnun bu durumdan maşallah benden iyiler keyifliler birarada kalırken ama ne bileym işte. Derslerm online olunca ben de gelip kalabilirim arada diyorum. Ama düzensizlik olacak çocuğu eşyalarını taşıyıp duracağız vs. Hem dedim belki kpss de çalışabilirim haftasonu bebeği anneme bırakıp. Galiba taşınacağım 🙏🏻

Bende bir şey sorcam kızlar. 6 aylık olcakkar malum havalar serinledi, dış giyim ne giydirceksiniz? Çok bebekti, ben owli dış kundak almıştım hiç kullanmadım, zaten hemen mayıs kksu hava ısındı malum. Slingle çıkardım kendi montumun içşnde. Ama artık büyüdü, pusette otururken ne giydirilcek? Ayaklı dış tulumkardan alcaz herhalde. Kapitone kaban da gördüm. Ayakkabı almak gerekir mi acaba?
Astronot tulumlar var biraz kalın gibi. Su geçirmezleri de var. Onlardan alabilirim bende. Dışarı çıkarken normal giysisin üstüne giydirip çıkarırırz. Birde yürüme öncesi ayakkabıları var. Lcw da var. Çorap ayakkabı karışımı, sert değil. Onlardan aldım. Malum kış ayı çorapla çıkamaz dışarı dedim. Aldıklarımın fotosunu da ekleyeyim.

Eklentiler

• IMG_1607.jpeg
    IMG_1607.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1578.jpeg
    IMG_1578.jpeg
    166,3 KB · Görüntüleme: 21
Teşekkür ederim vakit ayırıp okuyup önerde bulunduğun için 🩷 Derslerim online. Son kısımda eşimle tamamen ayrı olmayacağız aslımda bir hafta beraber bir hafta ayrı haftasonları da beraber olacağız ama işte eşim benim ailemin yanında daha ne kadar kalabilir.. annem de babam da eşim de memnun bu durumdan maşallah benden iyiler keyifliler birarada kalırken ama ne bileym işte. Derslerm online olunca ben de gelip kalabilirim arada diyorum. Ama düzensizlik olacak çocuğu eşyalarını taşıyıp duracağız vs. Hem dedim belki kpss de çalışabilirim haftasonu bebeği anneme bırakıp. Galiba taşınacağım 🙏🏻
Ne güzel valla. Benim eşim hayatta kalmaz kimsenin yanında. Herşey güzelken bozulmadan kendi evinizi tutun geçin derim. Sınava da mutlaka hazırlanın bebiş uğur getirir size belki bu yıl. Başarılar dilerim 💙

Kızlar 5 aylık olduk biz, kızım biz yemek yerken çıldırıyor heyecanlanıyor falan😅 başlamak için erken mi acaba.. bu hafta kontrole götürcem bi danışcam ama başlayan oldu mu doktor önerisi ile mi başladınız sormak istedim.

Bir de mama sandalyesi önerisi olan var mı? Aklımda prego lucca almak var da
5. Ay kontrolüne gidince doktorunuzla konuşun. Biz 5. Aya girince başladık tadımlara doktor önerisiyle. Maşallah sizinkide istekli. Ufaktan başlarsınız sizde hazır istekliyken. Bana mama sandalyesini bi arkadaşım verdi. Güzel ama büyük ve hantal biraz. İnstagramda “paçikanın mutfağı” diye bi yemek sayfası var. O hanımefendinin kızı da 6 aylık. Bende onda normal sandalyeye bağlanan portatif bi mama sandalyesi gördüm. Markası “mamas papas” kendim alsam o tarz bişey alabilirdim. Ama kullanışlı mı değil mi, artıları-eksileri neler bilemiyorum. Sadece portatif geldi bana hoşuma gitti.

Arıtma suyunu kaynatıp ılıtıp mamaya arada çay kaşıgıyla su içmesi icin kullanıyordum
Arıtmada mınerallerde gıdıyor dendı hazır bebek suyu aldım mamaya asla dayanmıyor cok pahalı oluyor ne yapmalıyım siz ne içiriyorsunuz
Su içirirken alsam koymazda mamaya cok gıdıyor

Arıtma suyunu kaynatıp ılıtıp mamaya arada çay kaşıgıyla su içmesi icin kullanıyordum
Arıtmada mınerallerde gıdıyor dendı hazır bebek suyu aldım mamaya asla dayanmıyor cok pahalı oluyor ne yapmalıyım siz ne içiriyorsunuz
Mamasına normal arıtma suyunu kaynatıp koy bence mamada vardır mineraller vitaminler o onun eksiğini kapatır

Bu ne be cocuguma yuvarlanma guncellemesı gelmıs
Oyun halısından ta nereye gitmis suyumu almaya gittin altı üstü ya uf yandık valla cok dıkkatlı olmak gerek
Ben de garibim dönse bi dert dönmese dert

Ben 7.30’da banyo yaptırıp 7.45’te kRanlık odada emzirmeye başlıyorum, 20.30da uyur. Birinci aydan beri böyle. Gündüz 3 uyku yapar odasında karanlıkta. En geç 17’de uyandırırım ve her gün mutlaka parka çıkarırım enerjisini atıyor. Sabah en en geç 7’de kalkar, zaten uğraşsam da uyumaz, 6-7 arası uyanır. Sabah geç kalkarsa akşam da geç uyur, erken kaldıdın düzelir.

İlkini yanlış alimtiladim özür dilerim. Halicim ben içme suyunu yapıyordum demek doğru değilmiş. Mineralli gitmez ya off hersey de bi sorun değil mi kızlar yaa.

Bu hastalık olalı en başa döndük 1 haftadır. Kıyamıyorum da kuzuma. Gorumcem alman uyku eğitimi vermişler 3 4 ayından sonra. Çok.rshay edersin Neslihan dedi bana. Bizimki ilk çocuk da çok fena ağlardı dedi. Apartmanda oturuyorum o.aglamalara dis yanıt gelir diye korkuyorum daha önceden başlamadım nası.isterse öyle uyusun bazen ses açtım ilk 2 ay içinde bazen memede uyudu. Şimdide aynı meme ağızdan cikinca uyanıyor uykuları uzamigor kızlar ne yapıyorsunuz. Gece de aynı. Böyle o da kaliteli uyuyamaz ki. Siz nası cozuyorsunuz pinar sinisky hanımla.gorusucem. geçen.geve 2 3 saat ayık.kaldi. sinir.krizi geçiriyordum az kaldı. En son.agladi.bayagi uyudu 2 saat o.2 saat mis.gibi.geldi..

Söyleyeceklerim.bu kadar.... bir.de kilo.verdik

Mantıklı aslında sen nasıl yapıyorsun pekı
Bende arıtma yok damacana alıyoruz onu kaynatıp veriyorum o çok mu sağlıklı plastiğin içinde duran su. Bence arıtma en iyisi akan su en sağlıklısı diyorlar, o kadar da ince düşünme. Bi ara yeni doğan bebeğini içme suyuyla yıkayacak olan vardı hamileyken öyle bi konuşma hatırlıyorum😂😂😂

Bu hastalık olalı en başa döndük 1 haftadır. Kıyamıyorum da kuzuma. Gorumcem alman uyku eğitimi vermişler 3 4 ayından sonra. Çok.rshay edersin Neslihan dedi bana. Bizimki ilk çocuk da çok fena ağlardı dedi. Apartmanda oturuyorum o.aglamalara dis yanıt gelir diye korkuyorum daha önceden başlamadım nası.isterse öyle uyusun bazen ses açtım ilk 2 ay içinde bazen memede uyudu. Şimdide aynı meme ağızdan cikinca uyanıyor uykuları uzamigor kızlar ne yapıyorsunuz. Gece de aynı. Böyle o da kaliteli uyuyamaz ki. Siz nası cozuyorsunuz pinar sinisky hanımla.gorusucem. geçen.geve 2 3 saat ayık.kaldi. sinir.krizi geçiriyordum az kaldı. En son.agladi.bayagi uyudu 2 saat o.2 saat mis.gibi.geldi..

Söyleyeceklerim.bu kadar.... bir.de kilo.verdik
Kız alman uyku eğitimi nasılmış ben de şuan cebelleşiyorum çok zor vallahş

Ben hazır su alıp kullanıyodum. Bebek suyu falan değil. Zaten evde de kullandığım için hep oluyo. Ilıtmak için yine hazır suyu kaynatıp soğutuyodum. Sürahide bekliyodu. İhtiyacım oldukça sürahiden alıyodum ılıtmak için. İçmesi içinde migrostan cam şişe sulardan alıyorum şimdilik. Ama onu kaynatıp soğutmuyorum. Direk suluğuna biraz döküp eline veriyorum.

Ben hazır su alıp kullanıyodum. Bebek suyu falan değil. Zaten evde de kullandığım için hep oluyo. Ilıtmak için yine hazır suyu kaynatıp soğutuyodum. Sürahide bekliyodu. İhtiyacım oldukça sürahiden alıyodum ılıtmak için. İçmesi içinde migrostan cam şişe sulardan alıyorum şimdilik. Ama onu kaynatıp soğutmuyorum. Direk suluğuna biraz döküp eline veriyorum.
Ben de normal suya geceyım o zaman buyudu zaten :)

Bende arıtma yok damacana alıyoruz onu kaynatıp veriyorum o çok mu sağlıklı plastiğin içinde duran su. Bence arıtma en iyisi akan su en sağlıklısı diyorlar, o kadar da ince düşünme. Bi ara yeni doğan bebeğini içme suyuyla yıkayacak olan vardı hamileyken öyle bi konuşma hatırlıyorum😂😂😂
Aynen kız ben bebegımı yıkarken hep aklıma gelıyor tobe estagfrllah o neydı😅

Ne güzel valla. Benim eşim hayatta kalmaz kimsenin yanında. Herşey güzelken bozulmadan kendi evinizi tutun geçin derim. Sınava da mutlaka hazırlanın bebiş uğur getirir size belki bu yıl. Başarılar dilerim 💙
Doğru söylüyorsunuz 🌸 uğur getirir inşallah teşekkür ediyorum🥰
5. Ay kontrolüne gidince doktorunuzla konuşun. Biz 5. Aya girince başladık tadımlara doktor önerisiyle. Maşallah sizinkide istekli. Ufaktan başlarsınız sizde hazır istekliyken. Bana mama sandalyesini bi arkadaşım verdi. Güzel ama büyük ve hantal biraz. İnstagramda “paçikanın mutfağı” diye bi yemek sayfası var. O hanımefendinin kızı da 6 aylık. Bende onda normal sandalyeye bağlanan portatif bi mama sandalyesi gördüm. Markası “mamas papas” kendim alsam o tarz bişey alabilirdim. Ama kullanışlı mı değil mi, artıları-eksileri neler bilemiyorum. Sadece portatif geldi bana hoşuma gitti.
arkadaşınızın verdiği prego lucca mıydı sizin de

Astronot tulumlar var biraz kalın gibi. Su geçirmezleri de var. Onlardan alabilirim bende. Dışarı çıkarken normal giysisin üstüne giydirip çıkarırırz. Birde yürüme öncesi ayakkabıları var. Lcw da var. Çorap ayakkabı karışımı, sert değil. Onlardan aldım. Malum kış ayı çorapla çıkamaz dışarı dedim. Aldıklarımın fotosunu da ekleyeyim.
Ay çok güzelmiş bu ayakkabılar hiç bilmiyordum, hemen bakıcam, teşekkür ederim🙏

Ben buraya yazmadım ama bi süre içtiğimiz beş litrelik petleri kaynatıp soğutup öyle yıkadım 😂😂😂 sonra çeşme suyunu kaynatıp soğutup yıkadım şimdi direkt çeşme suyunun sıcak tarafından yıkıyorum ikna oldum 🫣
Damacana suyu kaynatjp ılıtıp veriyorum günde 1-2 çay kaşığı 5. Aydan beri, doktor ek gıda hazırlığı olsun ver demişti. Ek gıdaya haftaya başlıcaz tadımlara. Ben su işini çoktan saldım. O kadar kaynamış su veriyorum, banyoda cokur cokur elini emcek diye çeşme suyu götürüyor ve istanbuldayız🙈🤦‍♀️ hatta şampuan yaptık mı gene bir yerden içiyor öksürüyor tadını sevmiyor🤣🤣🤣 istediğin kadar engelle, her dışarı çıkınca yıka elini sil, o gelsin şampuanlı şebeke suyunu içsin elini emcek diye🤣

X