- 17 Ocak 2023
- 702
- 411
- 35
Koyuyorum. Evet o biraz olsun rahatlatıyor bir yerine sıkıntı olmaz dimi dalınca alıyorum aslında tabi pek daldığı söylenemezAyaklarının altına yastık koysanız gece uyurken nasıl olur acaba bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyuyorum. Evet o biraz olsun rahatlatıyor bir yerine sıkıntı olmaz dimi dalınca alıyorum aslında tabi pek daldığı söylenemezAyaklarının altına yastık koysanız gece uyurken nasıl olur acaba bilemedim
Bugün öneri üzerine yani doktor tavsiyesi ile başka mamaya geçiyorum. Lütfen artık çözüm olsun.Doktora bir danış bence canım. Alerji olsa kakası mukuslu veya kan olabilir, kusma gibi şikayetleri olur. Bide mama gaz yapiyosa belki doktor farklı bir mama önerebilir
Destek attığım zaman tötüsü hiç durmuyor. Gece uyku esnasında da destek pek zor oluyor. Pat uyanıyor. Sonra çalgı cengiBenim bebişim kendi çıkarıyo ama bende bazen destek atıyorum. Kendi gaz çıkarsa bile bazen üstüne bende ayaklarını kaldırıp çeviriyorum yine çıkarıyo.
Biz kullanıyoruz doktor 15 yazdi ama ben 10 ile başladım hatta 12 dedim sonra Neslihan azalt kızım. Ama 4 5 fun yapamadığı oldu kakayi. Simdil3rde 5 te uyandığımız için erken saatlerde yapıyor. Bakalım zaman ne gösterecek ama tadını sevmiyor ilk bi baktı değişik geldi sonraları yüzünü eksitiyor saksakBestiron kan damlası kullanan var mı? Her gün sabah kaka yapardı dün başladık bugün kaka yapmadı. Kabız yapar mı acaba yapmayan damla var mı?
Ben başlıycam henüz başlamadım. 5. ay kontrolüne gitmeden 3 gün boyunca yoğurt vericem. Sonra kontrol. Sonra tadımlara başlarız heralde.5. Ayına girmeden ek gıdaya başlayan var mı acaba? Başladıysanız nasıl başladınız? Bebiş nasıl tepki verdi şu an nasıl devam ediyor?
Bize doktor 5. Ayda başlayalım dedi yavaş yavaş destekli oturtmaya çalışalım dedi (bunu yapmaya başladım hoşuna gidiyor ve artık yatmak istemiyor )
Benim bebişimde hergün yapardı. Bestirondan sonra 3 günde bir 4 günde bir yapmaya başladı sonra 7 gün yapmadı sonra 8 gün. Düzenini bozdum çocikimin. Snra baktım olcak gibi değil fitil atmak gerekecek napacağımı bilemedim damlayı bıraktım kafama göre biraz düzelsin tekrar başlıycamBestiron kan damlası kullanan var mı? Her gün sabah kaka yapardı dün başladık bugün kaka yapmadı. Kabız yapar mı acaba yapmayan damla var mı?
15 damla mı ? Bizde kiloyla orantılı dedi 7 kiloysa 7 damla, 8 kiloysa 8 damla gibiBiz kullanıyoruz doktor 15 yazdi ama ben 10 ile başladım hatta 12 dedim sonra Neslihan azalt kızım. Ama 4 5 fun yapamadığı oldu kakayi. Simdil3rde 5 te uyandığımız için erken saatlerde yapıyor. Bakalım zaman ne gösterecek ama tadını sevmiyor ilk bi baktı değişik geldi sonraları yüzünü eksitiyor saksak
Gerizekali çünkü bizim doktor. Sonra araştırıp fazla olduğunu gördüm.15 damla mı ? Bizde kiloyla orantılı dedi 7 kiloysa 7 damla, 8 kiloysa 8 damla gibi
Yani ilk zamanlar sebzeleri falan tattırarak başlanıyor ya onu da blw ile yapacaksınTam olarak anlamadım soruyu
Ben evet kontrollü olarak haslayarak vs verıcemYani ilk zamanlar sebzeleri falan tattırarak başlanıyor ya onu da blw ile yapacaksın
Şimdilik ağzını açıyor gibi bence tam keşfedemedi. Ağzına ne uzatsan bilmeden açıyor. Keşke ek gıdada böyle açsa ve yeseler. Bize kiloyla orantılı vermemiz söylendi. Yanlış anlamadıysam rutine bindi ve bebeğinizin ilk başta olan kabızlığı geçti.Biz kullanıyoruz doktor 15 yazdi ama ben 10 ile başladım hatta 12 dedim sonra Neslihan azalt kızım. Ama 4 5 fun yapamadığı oldu kakayi. Simdil3rde 5 te uyandığımız için erken saatlerde yapıyor. Bakalım zaman ne gösterecek ama tadını sevmiyor ilk bi baktı değişik geldi sonraları yüzünü eksitiyor saksak
Ben de koyuyorum çok tepindiği zaman rahatlatıyor ama çok emin olamıyorumKoyuyorum. Evet o biraz olsun rahatlatıyor bir yerine sıkıntı olmaz dimi dalınca alıyorum aslında tabi pek daldığı söylenemez
İnşallah sorunsuz atlatırsıniz canım biz de önümüzdeki ay olacağızMenenjit asısı olduk bexerp ve nımenrıx bi onerınız veya uyarınız var mıdır daha once yaptıran arkadaslarım :)
Biraz yoğun bi asiymis sadece bunu biliyorum bebisi iyi gözlemleMenenjit asısı olduk bexerp ve nımenrıx bi onerınız veya uyarınız var mıdır daha once yaptıran arkadaslarım :)
İnşallah sag olasımİnşallah sorunsuz atlatırsıniz canım biz de önümüzdeki ay olacağız
Biz ilk dozu 3. Ayda olmuştuk ateş yapıyor 2 gün falan sürdü 6 saatte bir ağrı kesici vermiştik şimdiden geçmiş olsunMenenjit asısı olduk bexerp ve nımenrıx bi onerınız veya uyarınız var mıdır daha once yaptıran arkadaslarım :)
2 dozuda olduk canım 2. Ayda ve 4 ay 10 günlükken ilkinde ayrıı günlerde olduyduk bexero ateşş yapmıştı 2. Sinde ateş fazla olmadı aynıı gün yaptırdım hatta calpol verdik aşıdan öncee canımm Şifaa olsun ve emiyorsa dut suyuu içç bebeğe geçsin sütünden proteinli beslen Şifaa olsunn bebişlereMenenjit asısı olduk bexerp ve nımenrıx bi onerınız veya uyarınız var mıdır daha once yaptıran arkadaslarım :)