- 21 Aralık 2023
- 1.136
- 714
- 33
Evet haklısın.Hep emziriyordum çok güzel kilo aliyodu o yüzden doktor gerekli görmedi mamayı. Bide sütüm cokken mama vermek biraz üzüyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısın.Hep emziriyordum çok güzel kilo aliyodu o yüzden doktor gerekli görmedi mamayı. Bide sütüm cokken mama vermek biraz üzüyor beni
Bizde döküntü veya huzursuzlukta yok. Sadece mukuslu kaka varBende alerjik bebek annesiyim şu sıra kuruyemislrre de sanıyorum alerjisi var. Cildi kızarıyor sutejli ve sönüyor sonrasında ama minik minik bugun yemedim dün de çok az yedim. Yarın bakicam bütün yumurta yedim sadece. Cidden çok sıkıntılı şu alerji mevzusu bi an önce bitsin inşallah. Hem alerji diyetisyeni hem de doktor ile calisiyo4uz ek olarak. Diyete gireli uykuları daha iyi oldu dedim atak vurdu. Ama karın gürültüsü gitti. Huzursuzluk ayni devamke. Uzmanların 6onlendirmesi iyi oluyor. Sonuçta ilk bebek ve tecrübe sıfır. Başkalarından görmekle bebek buyutulmuyor hepsi ayrı model uretim:))) şu uyku konusunu ve yeme konusunu da çözmek inşallah hayırlısı ile
Doktora yazdım önümüzdeki haftaya kadar izleyelim dedi. Bende olabildiğince sık emzirmeue çalışıyorum. Önümüzdeki hafta mama verelim derse tabi ki vereceğim çocuğumun iyiliği neyse o olacakBiraz zayıf olması alerjiden dolayı sıkıntı yaşamasından daha iyidir öyle düşünelim. Gelişim geriliği bence o kadar olmaz ama mama verebilirsiniz en azından kilosunu toparlar biraz
Zor olmuyor mu böyle? Dışarı felan çıkmak isteyince düzeni şaşıyor mu?Evet erken kalkmanız lazım. Biz 6-7 arası uyanıyoruz genelde. Akşam 8-9 arası uyumaya çalışıyoruz. Sabah erken uyanmak zor ama akşam erken yatıyoruz bnde yatıyorum valla. Zaten 1 saat memede oyalanıyo uyuyana kadar gece de 2-3 kez uyanıyoruz. Bazen emip geri yatıyo, bazen memede uyuyo. Karışık gidiyoruz
1 yaşına kadar geçer dedi doktor geçip gidicek inşallah hepsiDoktora yazdım önümüzdeki haftaya kadar izleyelim dedi. Bende olabildiğince sık emzirmeue çalışıyorum. Önümüzdeki hafta mama verelim derse tabi ki vereceğim çocuğumun iyiliği neyse o olacak
İnşallah1 yaşına kadar geçer dedi doktor geçip gidicek inşallah hepsi
Biz daha kötü durumdayız gece 2-3 ten önce uyumuyor sabah da 10-11 gibi kalkıyor. Gece saatlerce uyutmaya çalışıyorum çok yıprandım. Gece boyu da emmeye kalkıyor 2 saatte bir bazen saat başıBizim bebiş gündüz 2-3 saat uyanık kalıp sonra 40-50 dk uyuyo. Kendı park yatağında uyuyo. Ya emzirirken ya da sallayarak uyuyo. Bızım sorunumuz gece 12-1 de uyuyor sabah 10-11 gibi kalkıyor tabi 2-3 kez besliyorum aralarda ben. Nasıl erkene alacam uykuyu bilmiyorum cok yoruluyoruz gece
Çıktığımızda şaşıyor tabiyki. Mesela bu akşam dolaşmaya çıktık. Dışarda uyudu 20:30 gibi. O yüzden eve gelince geç uykuya daldı beni yordu bu biraz. Genelde çıkmıyorum uyku saatlerinde ama. Zaten bebiş durmuyo, ağlıyo, emmek istiyo. Uzun dışarı gezme ve akşam misafirlikleri bi süre bittiZor olmuyor mu böyle? Dışarı felan çıkmak isteyince düzeni şaşıyor mu?
Ben de bi önceki mesajı okuyunca özendim çünkü benim de aynı hep evdeyiz akşamları çocuğun duşu uykusu vs var diyorum bize de kimse gelmesin ben de gitmiyim , umarım doğru yapıyoruzdurÇıktığımızda şaşıyor tabiyki. Mesela bu akşam dolaşmaya çıktık. Dışarda uyudu 20:30 gibi. O yüzden eve gelince geç uykuya daldı beni yordu bu biraz. Genelde çıkmıyorum uyku saatlerinde ama. Zaten bebiş durmuyo, ağlıyo, emmek istiyo. Uzun dışarı gezme ve akşam misafirlikleri bi süre bitti
Umarım ama erken yatmaya alışırsa hep erken yatar inşallah diye umuyorum. Ama bu bebitolar süprizlerle doluBen de bi önceki mesajı okuyunca özendim çünkü benim de aynı hep evdeyiz akşamları çocuğun duşu uykusu vs var diyorum bize de kimse gelmesin ben de gitmiyim , umarım doğru yapıyoruzdur
Anladım canım bende yourt ile başlıycamBn yoğurt ile başlıycam 5. Aya girince. Doktorum öyle dedi
Benim hep şişti hala da şişlik var ödem gibi olmuştu üst kısmı bazen zonklama bile oluyor. İzde kırmızı pembe gibi geçecek gibi de durmuyor sağlık olsun diyorum ama pek çikinSezeryan olan kızlar bir sorum olacak. O çizginin olduğu yere dokundum bugün tam ortası böyle dokunduğumda baya şiş gibi. Sizde de öyle mi . Hıc dokunmamıstım bu zamana kadar
Evet benım de ödem tarzı. Ve o göbeğin alt kısmı bombeli duruyor komple gıcık oluyorum uBenim hep şişti hala da şişlik var ödem gibi olmuştu üst kısmı bazen zonklama bile oluyor. İzde kırmızı pembe gibi geçecek gibi de durmuyor sağlık olsun diyorum ama pek çikin
Benimde öyle acaba korse taksak ya da korseli sıkı külotlar var onlardan giysek faydası olur mu siz denediniz miEvet benım de ödem tarzı. Ve o göbeğin alt kısmı bombeli duruyor komple gıcık oluyorum u
Kaka 2-3 kez yapıyorsa çok iyi benceKızlar kaka/çiş farketmeksizin günde kaç kez bezini kirletiyor sizin bebişler? Bizim bu aralar 2-3 olmaya başladı acaba aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım