2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benım cok kanlı oldu bakalım 1 2 gune gecmezse doktora gitcem

Canim mamayi verdikden sonra 20 dakka dik tutucaksin bebegi gazini falan cikaricaksin mamayi verdin uyudu diye yatirma bebegi gogsune yatir kusmasi direkt yatirdigindan olabilir
Canımm artık yatırmıyorum bebeği heleki mamaa yedirdiysem gazıı içiinn uğraşıyorum ayakta geziyorum 20 dakika aslında emzirdikten sonrada vaktim varda gaz içinn uğraşıyorum arkadaşım kusması manadan sonra emiyor bazen uyumuyor fazlamı geliyor acaba oda olabilir 🙏🤲🐬

Canımm artık yatırmıyorum bebeği heleki mamaa yedirdiysem gazıı içiinn uğraşıyorum ayakta geziyorum 20 dakika aslında emzirdikten sonrada vaktim varda gaz içinn uğraşıyorum arkadaşım kusması manadan sonra emiyor bazen uyumuyor fazlamı geliyor acaba oda olabilir 🙏🤲🐬
Mamadan sonra degil kuzum mamadan once emzirme yapmalisin uzun uzun beklesin cocuk memede. Doymadigini anlarsan ver mamayi emzir gazini cikar biraz oyala öyle ver. Sonrasinda meme verme once senden beslenmesi lazim. Fazla geldigini sanmam tam tersini yap sen bi.

Mamadan sonra degil kuzum mamadan once emzirme yapmalisin uzun uzun beklesin cocuk memede. Doymadigini anlarsan ver mamayi emzir gazini cikar biraz oyala öyle ver. Sonrasinda meme verme once senden beslenmesi lazim. Fazla geldigini sanmam tam tersini yap sen bi.
Anladım canımm aslında memee veriyorum sonra biraz uyurr yadaa uyumaz ağlarsa fazla bazen tekrar memee veriyorum sonra mamaa veriyorum ağlarsa ama mamadan sonra uyumazsa gazını çıkarsamda mesela memee istiyor tekrar anlamadım gitti bende birde yinee kabızzlık yaşıyor dünden berii belkii oda etkilemiştir çocuğu birde biR babanne var çocuğu oyuncak gibii kucandan bırakmıyor en son söleniyorum dayanamayıp benii strese sokuyor ALLAH affetsin 🙏🤲🐬

Kızlar emzirme danışmanının söylediği şekilde ilerliyim dedim kaşık biberonla mama verirken çıcuk krize girdi aşırı zor ve sabahtan beri o programı yapcam diye 1 dk bile uyuyamadım dinlenemedim. Zaten bebeğim meme harici bi yerde uyumuyor emzirme yerine uyku danışmanına gitseydim keşke. Çok sinirlerim bozuk uyutamıyorum asla kendimi çok çaresiz hissediyorum

Anladım canımm aslında memee veriyorum sonra biraz uyurr yadaa uyumaz ağlarsa fazla bazen tekrar memee veriyorum sonra mamaa veriyorum ağlarsa ama mamadan sonra uyumazsa gazını çıkarsamda mesela memee istiyor tekrar anlamadım gitti bende birde yinee kabızzlık yaşıyor dünden berii belkii oda etkilemiştir çocuğu birde biR babanne var çocuğu oyuncak gibii kucandan bırakmıyor en son söleniyorum dayanamayıp benii strese sokuyor ALLAH affetsin 🙏🤲🐬
Ben zeytinyağını dun mama icine koymadim 2 sefer cay kasigiyla verdim. Kabizlik gitti cok sukur insaAllah bidaha gelmez. Memeden sonra gazini cikarip.kucaginda biraz.oyalayip oyle mama ver canim sonrasinda.yine gaz cikar ve en az 10 dakika en fazla 20 dk dik tut cocugu direkt yatirma

Ben zeytinyağını dun mama icine koymadim 2 sefer cay kasigiyla verdim. Kabizlik gitti cok sukur insaAllah bidaha gelmez. Memeden sonra gazini cikarip.kucaginda biraz.oyalayip oyle mama ver canim sonrasinda.yine gaz cikar ve en az 10 dakika en fazla 20 dk dik tut cocugu direkt yatirma
MAŞALLAH canımm daimm olsun bende deneyim olmadı zeytinyağ bizede iyi gelmişti mamayla vermiştim sadede denerim memeyi emdii gazını çıkartaım sonra oyalayım ağlamazsa biraz bekleeteyim öle mamaa vereim tamam canımm Teşekkürler İNŞALLAH Şifaa olurr 🙏🤲🐬

Emzirme danışmanlarının annelerden beklentisi — hiçbir hayatımızın olmaması bence , bugün danışmana diyorum ki emzirme sıklığı çok arttı yani 1.5 saatte bir emmek istiyor e 30-40 dakikaya yakın emiyor , üstüne yarım saat gaz çıkarma ve reflü yüzünden dik tutmak, bana uyku veya dinlenme vakti kalmıyor, kadının bana cevabı “ne güzel”😀😂

Kızlar bu emzirme danısmanı ücreti ne kadar ortalama? Online mi destek oluyor

Emzirme danışmanlarının annelerden beklentisi — hiçbir hayatımızın olmaması bence , bugün danışmana diyorum ki emzirme sıklığı çok arttı yani 1.5 saatte bir emmek istiyor e 30-40 dakikaya yakın emiyor , üstüne yarım saat gaz çıkarma ve reflü yüzünden dik tutmak, bana uyku veya dinlenme vakti kalmıyor, kadının bana cevabı “ne güzel”😀😂
Evet kesinlikle uyumamamızı istiyolar söyledikleri şeyler çok ütopik şeyler ben bugün tuvalete gidemedim ya😂 sinirlerim çok bozuk dediği şeylerin yarısını bile yapamadım söyledim de yapamıyorum çocuk durmuyor uyumuyor ne ara yapcam diye bakalım ne dicek. Bu arada her emzirmeden sonra kusmaya başladı sanırım fizyolojik reflüsü var sen doktora sormuştun ne zaman geçiyomuş canım nasıl engel olcaz kusmasına

Bana da saat başı emzir bir de sagım yap diyor arkadas zaten emzır gazını al vs 1 saat suruyor ben ne zaman uyucamm

Bebem acıktıkca uyanıyor cok gecıkmeden
Valla bir saatte bir de uyandıramam
Doktora da gittim kilo alımı ıyı dedı

Her emmeden sonra kusuyo emdiği ne varsa gidiyo 20 dk dik tutmaya rağmen

Burun tıkanıklıgı gecmıyor napıyorsunuz sız bu tıkanıklıga dısarda olunca nadir çekmeye çalısıyorum ama içerde oluyor genelde

P pelinn Hali Hali evet fizyolojik reflü bizde de var 3-4. Aylarda yavaştan azalarak bitecekmiş normal dedi doktor. Emzirirken olabildiğince gaz yutturmamak , emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkartmak ve 20-30 dk dik tutmak , sonrasında çok sarsmamak sallamamak lazım. Reflü yatağında yatırıyorum, yine de kusuyor benim de aynı ama önemli olan hemen ve hepsini kusmaması, salya şeklinde ağız kenarından az az kusunca bir de emmesinin üstünden 30-40 dk geçmiş olunca emdiğinden hani gerekli olanı kendine almış olması önemli oluyor zaten. Çok takılmamaya çalışıyorum artık. Emzirme danışmanının söylediği şey de kesinlikle emzik yasak biberon yasak. Yani ben emziksiz gerçekten çok zorlanırım. Bilmiyorum şuan biraz da kendi bildiğimi okuyarak ilerliyorum ya. Zaten çok stresli bir durum içindeyiz biz de bebek de , böyle yasaklarla iyice zorlaştırmamak lazım bence

X