Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada doktor kaşık biberonla ver dedi ama o kadar yorgunum ki uğraşamıyorum gerçekten biberonla veriyorum bazen bebeğim zor uyuyo sürekli beslenmek istiyo yorgun düşüyorum benimde kendime iyi bakmam lazım ki ona bakabileyim bazı şeyleri akışa bıraktım artık biberona alışıcaksa da napayım öyle olsumKızlar ben emzırırken eskı sütlerimden yedigi kadar verıyorum ama kaşıkla siz mamaları emzırırken biberonla mı verıyorsunuz emzırme danısmanım bıberon emzık yok dıyor ama zor oluyor
Ben tek gogus emzirebiliyom kuzum sol gogsum kesildi bidaha gelmedi. Tek gogus emiyo 15 20 dakka falan zaten tamamen bitince 60ml mama veriyom aglamiyo direkt uyutuyorum. Yenidoganlar aranabilirmis surekli cok arastirdim. Reflu yatagi kullaniyoru tavsiye ederim reflu yataginda cok rahat ettik bizAnladım canım evett artık çıkartıyorum gaz masajlarına bakıyorum netten aç kalıncada ağlıyorlarmış çözemedimki bakalım Arkadaşım Düzelir İNŞALLAH
Bizimkide ayni 40ı cikana kadar gece ile gunduzu ayirt edemiyolarmis .Bebegım gece uyumuyor gunduz uyuyor bunun çaresi var mı acep
Ben emzik veriyom avent aldim oyle cok agzinda emzikle durmuyo ama bazen uykuya geciste geceleri falan iyi oluyo. biberon da avent aldim cekmeden gelmiyo avent kullandigimdan beri bebegim gogsumu daha kuvvetli cekiyo cunku aventide cekmesi gerekiyo emmesi icin.. bide ben gogsumu silikon ucla emzirjyorum bebegim aliskanlik yapti bunu birakamiyoruz belkide ondan emzik biberon meme ayrimi yapamiyodur hepsi silikon neticede.Kızlar ben emzırırken eskı sütlerimden yedigi kadar verıyorum ama kaşıkla siz mamaları emzırırken biberonla mı verıyorsunuz emzırme danısmanım bıberon emzık yok dıyor ama zor oluyor
Arkadaşım ben cidden dayanmakta kendimi sürekli telkin ediyorum bugün kakada yapmadı genee başladı ancak memede susuyor napçamı şaşırdım 12 ye kadar idare etsede en son 30 ml verdim 20:00 da 60 ml vericem 12 ye doğru da genee ağlıyor uyudu dielim hop gaz çıkartırken genee basıyor yaygarayı napıcam senin bebiş düzeldimi reflü yatağını alaım Hemen işe yarıyorsa CanımmBen tek gogus emzirebiliyom kuzum sol gogsum kesildi bidaha gelmedi. Tek gogus emiyo 15 20 dakka falan zaten tamamen bitince 60ml mama veriyom aglamiyo direkt uyutuyorum. Yenidoganlar aranabilirmis surekli cok arastirdim. Reflu yatagi kullaniyoru tavsiye ederim reflu yataginda cok rahat ettik biz
Sende hipp mama mı kullaniyon? Hipp bizde ayni sorunu yapti okudugum kadariyla bi cok bebegede yapmis...Arkadaşım ben cidden dayanmakta kendimi sürekli telkin ediyorum bugün kakada yapmadı genee başladı ancak memede susuyor napçamı şaşırdım 12 ye kadar idare etsede en son 30 ml verdim 20:00 da 60 ml vericem 12 ye doğru da genee ağlıyor uyudu dielim hop gaz çıkartırken genee basıyor yaygarayı napıcam senin bebiş düzeldimi reflü yatağını alaım Hemen işe yarıyorsa Canımm
Kuzum bide burnu tıkalı bebekte uyumuyo tecrübe ettim aciyonmu burnunuArkadaşım ben cidden dayanmakta kendimi sürekli telkin ediyorum bugün kakada yapmadı genee başladı ancak memede susuyor napçamı şaşırdım 12 ye kadar idare etsede en son 30 ml verdim 20:00 da 60 ml vericem 12 ye doğru da genee ağlıyor uyudu dielim hop gaz çıkartırken genee basıyor yaygarayı napıcam senin bebiş düzeldimi reflü yatağını alaım Hemen işe yarıyorsa Canımm
Sağmaya çalışıyorum ikisinden toplam bazen 30 cc bazen 60 bazense hiç çikmiyor bomboşHiç sanmıyorum ya sıkınca su gibi birazcık çıkıyor sen sagıyormusun?
Evett o damlayı alıcam canımm Nasipse ve reflü yatağı alıcam sizin bebekte colikti rahatladımı arkadaşım birde su olayını doktoruna sorunca banada bilgi verirmisin acaba benimde kafam karışık ve hipp konusunda karışık goldan goat. Versem o dahadamı ağırr acabaSende hipp mama mı kullaniyon? Hipp bizde ayni sorunu yapti okudugum kadariyla bi cok bebegede yapmis...
Nurse harveys kabizlik icin gaz ilaci var yenidogdugunda vermislerdi dun biz ondan aldik bebegim biraz olsa rahatladi yarin doktor kontrolumuz var doktoruna sorucam.. ayaklarina sicak su torbasi koy poposuna yag ile masaj yap bastirmadan . Ben bebe yagiyla yapiyodum ama arkadasim zeytinyagiyla yap dedi..
Bide herkes diyor ki mama yiyen bebegin her mama sonrasi bi cay kasigi su icmesi gerekli diyor. Kafam cok karisti yarın bunuda doktora sorucam.
Burnuna hiç dokanmadım canımKuzum bide burnu tıkalı bebekte uyumuyo tecrübe ettim aciyonmu burnunu
Ben emzik veriyom avent aldim oyle cok agzinda emzikle durmuyo ama bazen uykuya geciste geceleri falan iyi oluyo. biberon da avent aldim cekmeden gelmiyo avent kullandigimdan beri bebegim gogsumu daha kuvvetli cekiyo cunku aventide cekmesi gerekiyo emmesi icin.. bide ben gogsumu silikon ucla emzirjyorum bebegim aliskanlik yapti bunu birakamiyoruz belkide ondan emzik biberon meme ayrimi yapamiyodur hepsi silikon neticede.
Bizimkide ayni 40ı cikana kadar gece ile gunduzu ayirt edemiyolarmis .
Banada doktor kaşık biberonla ver dedi ama o kadar yorgunum ki uğraşamıyorum gerçekten biberonla veriyorum bazen bebeğim zor uyuyo sürekli beslenmek istiyo yorgun düşüyorum benimde kendime iyi bakmam lazım ki ona bakabileyim bazı şeyleri akışa bıraktım artık biberona alışıcaksa da napayım öyle olsum
Belki nefesinden huzursuzdurBurnuna hiç dokanmadım canım