Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hipp organik combiotic kullaniyorum ayni sorun bizdede var bende aptamile gecmeyi düşünüyordum. Cidden cok çaresiz kaldim bizde 1 aylığız yavrum o kadar zorlaniyo ki tuvaletini yaparken. Poposunu bebek yagiyla yagliyorum ayaginada sicak su torbasi koyuyorum rahatlasın diye.. aptamilde yapiyosa baska mama arayisina gecmem lazim. Bide bana cevremdekiler diyor ki mama sonrasi mutlaka su ver bi cay kasigi ondan kabizlik yasiyosunuz diyo. Aslinda kakasi katı degil neden boyle zorlaniyor anlamiyorum.1 aylık oğlum yaklaşık 10 gündür kabız. Aptamil mama kullanıyoruz anne sütüne ek olarak. Farklı bir mama önerisi olan var mı? Çaresiz kaldım mamadan olduğunu düşünüyorum. Ama sütüm de yetmiyor mecburen veriyorum mamayı.
Aptamil birçok bebekte kabız yapmış. Hangi mamayı kullanıyım bilmiyorum ben de. Çok ıkınıyor ağlıyor sürekli. Ben de hep masaj yapıyorum ama faydası olmadı.Hipp organik combiotic kullaniyorum ayni sorun bizdede var bende aptamile gecmeyi düşünüyordum. Cidden cok çaresiz kaldim bizde 1 aylığız yavrum o kadar zorlaniyo ki tuvaletini yaparken. Poposunu bebek yagiyla yagliyorum ayaginada sicak su torbasi koyuyorum rahatlasın diye.. aptamilde yapiyosa baska mama arayisina gecmem lazim. Bide bana cevremdekiler diyor ki mama sonrasi mutlaka su ver bi cay kasigi ondan kabizlik yasiyosunuz diyo. Aslinda kakasi katı degil neden boyle zorlaniyor anlamiyorum.
Gunde kac kez yapiyo. Ben acaba doymuyomu diye bile dusunuyorum yapmadigi icin ama fazlasini kusuyo hem emziriyom hem mama veriyomAptamil birçok bebekte kabız yapmış. Hangi mamayı kullanıyım bilmiyorum ben de. Çok ıkınıyor ağlıyor sürekli. Ben de hep masaj yapıyorum ama faydası olmadı.
Bence farkı yok ben sağlık ocağına yaptırıcam yakın diyeKızlar aşıları sağlık ocağında mı yoksa hastanede rutin kontrole gittiğiniz zaman mı yaptıracaksınız ? Farkı var mı acaba
Teşekkürler canım bende deneyeceğim dut kompostosunu suyu içmeyi çok istiyorum ama hiç aklıma gelmiyo zorla da olsa bir şişe yapıp hedef koymam gerekiyorGündüzleri uyumaya çalışıyorum süt için. Bi de dut kompostosu içiyorum her gün. Bol su ayrıca
60 cc verdim bitirdi hemen hala da aranıyordu kuzum belkide 30 cc az geliyordu teşekkürler canımBen alkolsüz malt içeceklerin çok faydasını gördüm tekellerde ve migroslarda falan var onlardan alabilirsin sütü çok arttırıyor. Bence 60 cc verip ne kadar içtiğine bakabilirsin belki 30 değilde 50 yeticektir ordan anlarsın
Amin canım senin de Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin.Bende bugün 60 cc verdim içti hepsini doymuyordu demekki benimde iki göğsümden 20 cc anca çıkıyor herseyi yapmaya çalışıyorum yapı meselesimi zamanla çoğalır mi bilmiyorum.İnsallah çoğalırCanımm MAŞALLAH ALLAH sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin bizde yarın 20 günlük olucaz Nasipse dediğin gibii süt bu hafta aynıı artması içinn bende yapıyorum yiyorum ama anlamadım gitti mamayı arttırdım ben yalnız 60 cc veriyorum bakalım nasıl olucak ALLAH ın izniyle
Aminn arkadaşımm İNŞALLAH çoğalır bende yapmaya çalışıyorum ama zamanla görücez mamalarda gazmı yapıyor anlamadım bizim bebiş hergün akşam 10 gibii başlıyor ağlamaya ancak bu saatlerde ve memee verince susuyor bende 60 verdim en son ama gazla napıcaz anlamıyırum colik olsaa memedede susmaz sanırım ALLAH bizlere bebişlere sağlık versinAmin canım senin de Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin.Bende bugün 60 cc verdim içti hepsini doymuyordu demekki benimde iki göğsümden 20 cc anca çıkıyor herseyi yapmaya çalışıyorum yapı meselesimi zamanla çoğalır mi bilmiyorum.İnsallah çoğalır
Benimki de ağlıyordu öyle meğer sütüm yetmiyormuş aç kalıyormuş tok olduğuna emin misinizArkadaşlar bebişleri sürekli ağlayan varmı uyumadığı zamanlarda genelde ağlıyor ve ancak memede susuyor çözemedim uykusuzluktan kırılıyorum memeden çektiğim an yaygarayı basıyor neden olabilir en son saatT 00:30 gibii beslendi 60 cc uyumuyor da sinirden kırıldım
Ben de hipp kullanıyorum ama kabız sorunumuz mama kullanmaya başlamadan önce vardıAptamil birçok bebekte kabız yapmış. Hangi mamayı kullanıyım bilmiyorum ben de. Çok ıkınıyor ağlıyor sürekli. Ben de hep masaj yapıyorum ama faydası olmadı.
İlaç rafı dediğiniz yumurtaları koyduğumuz yerse eğer orası buzdolabının en az soğuk olan yeriymiş orayı önermiyorlar bilginiz olsunAnladım canım bende ilaçç rafına koydum ancak 20 cc yi biraz geçiyor zaten artık memeden sonra mamaa vericeksem onu sonra vericem gecee veririm Nasipse altına tabakla sıcak su koyup ısıtıcam değilmi
Rica ederim canım evet günde 1 tane içiyorum60 cc verdim bitirdi hemen hala da aranıyordu kuzum belkide 30 cc az geliyordu teşekkürler canım
Malt icecekten günde 1 tane mi içiyorsun?
Gazı olabilir mi? Her emmedem sonra çıkartıyor musunuz?Arkadaşlar bebişleri sürekli ağlayan varmı uyumadığı zamanlarda genelde ağlıyor ve ancak memede susuyor çözemedim uykusuzluktan kırılıyorum memeden çektiğim an yaygarayı basıyor neden olabilir en son saatT 00:30 gibii beslendi 60 cc uyumuyor da sinirden kırıldım
Canımm Aslında eminde olamıyorum ama kakasını yapınca rahatladınu ve yemek yedinde rahatladınu biliyorum ama dün genee 1 de yedii 2 de genee ağlıyordu memede susuyor çözemedim bende İNŞALLAH sağlıkla çözülürBenimki de ağlıyordu öyle meğer sütüm yetmiyormuş aç kalıyormuş tok olduğuna emin misiniz