• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişi soracağım. Ben 11 haftalık hamileyim ve bende hiç akıntı olmadı neredeyse. Sizde akıntı var mı? Normal mi acaba akıntı olmaması. Genelde çok yoğun akıntım var diyo hamileler kafam karıştı.

Bence olmasın daha iyi canım, benim var, hatta doktora gideceğim haftaya, yüksek ihtimal enfeksiyon var ben de bu zamana kadar doktor bir şey yapmadı, belki haftaya müdahale eder. Sarı akıntım var, yoğun şekilde, keşke olmasa 😔

SonuHayır canım 9 Ekim de gittiğim de yönlendirecek doktorum. O gün verebilirim belki kan. 11-12 haftadan önce yapılması uygun değilmiş. Annenin kanında bebeğe ait yeterli hücre olması gerekliymiş testin doğru sonucu için.
Ben dün yaptırdım, 12. Haftadayim, 13e yarın giriyorum. Trizomi 21, 13 ve 18 için iki tüp kan verdim ve cinsiyet öğrenilecek. Diğerlerini doktorum onermedigi icin yaptırmadım, çünkü sonuç oladabilir olmayadabilir gibi çıkıyor, boşa strese sokmayalim kendimizi dedi. Hakkımızda hayırlısı 💚🍀

Kızlar bişi soracağım. Ben 11 haftalık hamileyim ve bende hiç akıntı olmadı neredeyse. Sizde akıntı var mı? Normal mi acaba akıntı olmaması. Genelde çok yoğun akıntım var diyo hamileler kafam karıştı.
Başından beri akıntım var,normalde olandan bir tık fazla. Abartılacak kadar değil. Yani herkesin gebeliği farklı geçiyor kiminde ağrı var kiminde yok. Kiminde akıntı var kiminde yok. İstersen içine sinmiyorsa doktoruna yaz olmaması normal mi diye. Herkesin vücudu farklı çalışıyor

Genelde oluyor evet ama olmayan da var, bir kıstas değil yani aklınıza takılıyorsa. Ben progesteronu ağızdan alıyorken hamilelikte normal şekilde görülen akintim vardı. Doktor vajinale döndürdü, etkisi daha direkt ve iyi oluyor diye, anammm anammm anam. Resmen günlük hayatımı etkiliyor, öyle söyleyeyim. Aşırı bir kuruluk yoksa bosverin.

Karıştı benim çarşı. Hastaneyle problem yaşadım doktor arıyorum. Bursada varsa önerisi olan alırım. Yakın zamanda da gitmem lazım bir ay olacak.

Ben de en son 10. haftada gitmiştim, Doktor değişikliği yaptığım için gitmedim, haftaya gideceğim diye düşünüyorum, inşallah her şey yolundadır 🙏🏻

Ya 12 de gittim tahmini yaptı ne zaman gitmeliyim ki
Ben bu hafta 12.de gittim. Bir dahaki sefer 3 haftaya randevu verdi. Aslinda normalde 4 haftada bir oluyor, son haftalarda 2 haftaya bir düsüyor. Ama benim doktorumda calisan ebem 4. haftada orada olmayacagi icin 3e aldik. Ben ama Almanya'dayim burada kendimiz almiyoruz randevuyu (tabi acil durumlar haric), doktorlar kendisi belirliyor.

Bu arada evet ebem :D

Zaten sürekli bahane bulup gidip göresim var.☺️Kötü oldu bu hastane muhabbeti. Yolundadır yolundadırr 🙏🏻🙏🏻
Sorma, benim de hem sürekli göresim geliyor hem de doktordan korkuyorum :) . Lunaparkta hiz trenleri oluyor ya, hamilelik bence öyle bir sey. Bir asagi bir yukari, bir korku, bir mutluluk.

Ben bu hafta 12.de gittim. Bir dahaki sefer 3 haftaya randevu verdi. Aslinda normalde 4 haftada bir oluyor, son haftalarda 2 haftaya bir düsüyor. Ama benim doktorumda calisan ebem 4. haftada orada olmayacagi icin 3e aldik. Ben ama Almanya'dayim burada kendimiz almiyoruz randevuyu (tabi acil durumlar haric), doktorlar kendisi belirliyor.

Bu arada evet ebem :KK70:
Ebe önemli 😁

Bizim de bugün kontrolümüz vardı, 12+1iz. Çocik yerinde durmuyor resmen, kıpır kıpır bişiy bana korku bastı ben bunla nası başa çıkıcam diye 😂 sizin çocuklar da öyle mi?
Bu arada nisan 11 görünüyor benim doğum tarihim ultrasonda ama doktor muhtemelen 26-27 martta alırız dedi üzüldüm, ben nisan annesi olucaktım ya 😅

Bizim de bugün kontrolümüz vardı, 12+1iz. Çocik yerinde durmuyor resmen, kıpır kıpır bişiy bana korku bastı ben bunla nası başa çıkıcam diye 😂 sizin çocuklar da öyle mi?
Bu arada nisan 11 görünüyor benim doğum tarihim ultrasonda ama doktor muhtemelen 26-27 martta alırız dedi üzüldüm, ben nisan annesi olucaktım ya 😅
Maşallahhhhh. Son gittiğimde benim de öyleydi tuhaf oldum ☺️ Aah ah mart demeyin bana

Cinsiyet tahmini yaptı mı

Maşallahhhhh. Son gittiğimde benim de öyleydi tuhaf oldum ☺️ Aah ah mart demeyin bana
Ya sizin de mi mart sonu demişlerdi? Yakındık biz sizle sanki öyle hatırlıyorum ama sizin galiba bütün aile mart doğumluydu değil mi eyvaaahh 😁 Normal doğum istiyorum ben esasen ama doktor genelde tüp bebek tedavisi yapıldığında 38. haftada konuyu kapıyoruz dedi, o öyle diyince bişiy diyemedim.

Cinsiyet tahmini yaptı mı
on gün önce başka bir doktora görünmüştüm kanamam olduğu için, o erkek gibi sanki ama erken daha demişti bugün bizim doktor da erkek ama yanılabilirim kendi kızımda yanıldım dedi. Ben de kız istiyorum ama erkek hissediyorum😅 bu hafta test yapılacak artık onda belli olur. sizin belli mi?

Bu arada evet ebem :KK70:
Bence ebe müthiş bir şey ya, insana komik geliyor uzaktan bu olayların dışındayken ama içine girince mantıklı heheh. Burada ebe istiyorsak özel tutmak zorunda kalıyoruz, şu an erken ama belki 7. ay itibariyle destek alırım diye düşünüyorum ben, siz de yazsanıza arada ne gibi bir faydası oluyor neyi takip ediyor hakikatten bilge kadının gücü doktoru dövüyor mu? 😅

Back