2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzoşşlar tahmin alalım
IMG_6547.jpeg

Hanimlar benim bir gun sol bir gun sag kasigimda boyle duzenli bi agri olusuyor bazen yatiyorum kalkamiyorum da bu sizlerde de mevcut mu ? Ciddden cok korkuyorum artik 😔

Hanimlar benim bir gun sol bir gun sag kasigimda boyle duzenli bi agri olusuyor bazen yatiyorum kalkamiyorum da bu sizlerde de mevcut mu ? Ciddden cok korkuyorum artik 😔
Alla alla bende yok öyle bişi. Bence git hemen bir doktora söyle.

25 Mart’ta doğumun olsa 37’ye kadar da çalışırsan rapor almana gerek kalmıyor bile sadece son haftadaki seminer haftasına kalır izin bitimin. 8 hafta kendi iznin var, 5 hafta da 37’ye kadar çalışacağın için onun üstüne ekle 13 hafta yapıyor. Doğumun 2 hafta daha erken oldu diyelim o zaman da normal raporlarla tamamlarsın sorun olmaz bence. Çalışabildiğin kadar çalış 😅
Ayyyy bence de. Peki ben bu seneyi bitirince 3 sene bitmiş oluyor mu yoksa göreve ilk başladığım tarih mi baz alınır? Eş durumu bir sonraki sene yapacağım da. Ücretsiz düşünüyorum. Olmadı o göreve başladığım tarihe kadar da rapor diyorum 🤭 seminer haftasına bebekle gitmem yok mu 😂😂😂

Ayyyy bence de. Peki ben bu seneyi bitirince 3 sene bitmiş oluyor mu yoksa göreve ilk başladığım tarih mi baz alınır? Eş durumu bir sonraki sene yapacağım da. Ücretsiz düşünüyorum. Olmadı o göreve başladığım tarihe kadar da rapor diyorum 🤭 seminer haftasına bebekle gitmem yok mu 😂😂😂
Bu yılki kılavuzda 30 Eylül’e kadar görevine başlamış olanlar (3 yılını dolduran) tayin hakkı aldı. Sen kaç eylülde başladın?

Şu nisan ayındaki 1 haftalık ramazan tatilini gördükçe sinirim bozuluyor. 🥺 Resmi tatiller ve bayram tatilleri doğum iznine giriyormuş. Ayrıca eklenmiyormuş. Çok saçma. Hep birlikte şikayet mi etsek naosak 😂 1 hafta 1 haftadır.

Hatta kurban da var sonra. Arada 23 nisan 1 mayıs vs. bu resmi tatiller de var. Toplanınca en az 2 hafta daha doğum izni yapılabilir.

Şu nisan ayındaki 1 haftalık ramazan tatilini gördükçe sinirim bozuluyor. 🥺 Resmi tatiller ve bayram tatilleri doğum iznine giriyormuş. Ayrıca eklenmiyormuş. Çok saçma. Hep birlikte şikayet mi etsek naosak 😂 1 hafta 1 haftadır.

Hatta kurban da var sonra. Arada 23 nisan 1 mayıs vs. bu resmi tatiller de var. Toplanınca en az 2 hafta daha doğum izni yapılabilir.
ya geçen gunlede baktım. seneeye 25 gun felan resmı tatılle tatıller uzuyrmus hesaplamadım ama oyle denılıyor
ama evet ızınler dusuyoor senın ıznınden :/

Teyzoşları bizde bugün gittik 13. Haftamız kız gibi dedi net demedi ama öncelikle sağlıklı olsun inşallah kucağımıza hayırlısıyla alalım net söylemiyorlar değişme ihtimali oluyor mu var mı öyle sonradan cinsiyeti değişen bebiş anneleri küçük diye tam göremiyorlar mi acaba:) çok şükür sağlıklıyız ilk bebeğim olacak inşallah 2li tarama için kan verdim inşallah sonuçlarımız da güzel, temiz gelir

Ya bende çok nadir okudum 40 haftayı dolduran bebeği. Ben normal doğum planlıyorum nasip olursa. Bakalım. Hepimizin bebişler sağlıkla gelsinler inşallah. Mesela arkadaşımın ilk bebeği oldu 2 hafta önce ve 4 cm açılması olmuş üstelik 36+6 dı. Ancak bebek çok gelişmişti. Hemen sezeryana aldılar, hiç küvezde falan da beklemedi kucağına verdiler.
Neler diyorsunuz öyle erken mi oluyor genelde. 7 nisan diyor bana doktor. Eşim,annem,babam,kayınvalidem,kardeşim hepsi balık mart ayında iflas bayrağını çekerim artık

Teyzoşları bizde bugün gittik 13. Haftamız kız gibi dedi net demedi ama öncelikle sağlıklı olsun inşallah kucağımıza hayırlısıyla alalım net söylemiyorlar değişme ihtimali oluyor mu var mı öyle sonradan cinsiyeti değişen bebiş anneleri küçük diye tam göremiyorlar mi acaba:) çok şükür sağlıklıyız ilk bebeğim olacak inşallah 2li tarama için kan verdim inşallah sonuçlarımız da güzel, temiz gelir
Yaa neredeyse birebiriz benimde suan 12+5 🫠 insallah benimde kizim olur 🤩 ikili tarama icin kac tup kan aliyorlar kuzu birde ne zaman cikarmis sonucu ? Umarim hep saglikli kalirsiniz. Birde tursu yemeyi cok seviyorum gorumcem yakin bi zaman da moralimi bozdu cok yersen bebegin kuculur dior :KK43:

Neler diyorsunuz öyle erken mi oluyor genelde. 7 nisan diyor bana doktor. Eşim,annem,babam,kayınvalidem,kardeşim hepsi balık mart ayında iflas bayrağını çekerim artık
Bence kişiden kişiye değşiyor. Forumda 41. haftasına girip yeni doğuranı da gördüm. 😊

X