2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim ya bunu duyduğuma gerçekten baya zorlanıyorum artık ağrısı,ağırlığı tam 38+0 bugün hayırlısıyla inşallah yakın zamanda gelir
Ben hamilelik surecinden pek hoslanmiyorum. Cok uzun ve yorucu
O yuzden hep bebege bakmak karninda tasimaktan daha kolay diyorum.
Ya da belki benim çocuklarım zor çocuklar olmadığı icin öyle geliyordur bilmiyorum

Kızlarr biz bugün 17 günlük olduk doğumu bekleyen anneler evet beklemek çok zor bende yaşamıştım, kucağınıza aldığınız an çok değerli ama ilk haftalar o kadar zorki imkanı olan yanında mutlaka anne ya da bi yakınını bıraksın gece uykusu neredeyse hiç yok çünkü saatte bir emzirmek gerekiyor sezeryan sonrası ağrılardan bebeği kucağa alıp indirmek çok zor en azından yanınızda biri alıp size verse çok iyi olur ayrıca sütünüz olması için uyumanız gerekli benim yanımda kalacak kimse yoktu Allah'tan eşim çok destek oluyor gaz çıkarma işini ona paslayıp biraz uyuyabiliyorum yemek yerken eşimle dönüşümlü yiyoruz son haftasında olanlar eşinizle bol bol başbaşa vakit geçirin daha sonra aynı anda yemek bile yiyemiyorsunuz ama her şeye rağmen kucağınızda sizden bir parça görmek çok değerli, doğum yapacak olanlar sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah

Ben hamilelik surecinden pek hoslanmiyorum. Cok uzun ve yorucu
O yuzden hep bebege bakmak karninda tasimaktan daha kolay diyorum.
Ya da belki benim çocuklarım zor çocuklar olmadığı icin öyle geliyordur bilmiyorum
Ben de hamilelik sürecinden hoşlanmadım tek bir güzel yanı var o da bebeğin hareketlerini hissetmek değişik bir his ama onun dışında çok uzun geldi bana. İnşallah bizim bebişler de zor olmazlar

Bende tam olarak aynı durumdayım. Dün gece sadece 3 saat uydum. 3-7 arası sürekli ağladı bebeğim, gaz vardı. 4 defa emirdim, dalıyor gaz çıkarırken gene ciyk ciyak allah analara kolaylık versin. Allahtan çok tatlılar da baktırıyorlar, analık zor.

Doğumdan sonraki ilk 3 aya da 4.trimester diyolar alışma süreci hem bebeğin hem annenin doğurduğun an hastanede başlıyo dimi bu uyuyamama işleri benim 1,5 ay annem de kalıcak yanımda sadece eşimle olsak korkardım sanırım ama insan her şeyi halledebiliyo ya öyle bi adaptasyonumuz yüksek sağlıcakla büyüt inşallah

Bebegine kavusan anneler ben yorgan ve yastık kullanmak ıstemıyorum
Siz napıyorsunuz uyku tulumu vs kullanan var mı
Insallah bebegım geldıgınde ne yapmalıyım

Benim 4. Trimisterden haberim yoktu valla bi 3 ay daha sabredelim bakalım Evet hastanede başlıyor bi yandan antibiyotik ve ağrı kesici alıyosun çok uyku yapıyo ama uyumaman gerek çünkü ilk 3 gün gelen anne sütü ile emzirmek çok önemli sezeryan sonrası bağırsaklar hava dolduğu için çok fazla gaz birikmişti bende bebeğime de sütten geçti biz hastanede saatte bir emzirmeye çalıştık emdikçe de gaz sansıcı çekti yavrum bu arada sezeryan olacaklar yanına mutlaka rezene alsın dediğim gibi çok fazla gaz oluşuyor rezene beni çok rahatlatmıştı

Kızlar bir şey soracağım sezaryen sonrası 1 gün kalacağım söylendi internette bi doktor sağlık bakanlığının sezaryen sonrası bebeğin 48 saat gözetim altında olması gerektiğini söylüyor deneyimi olanlar siz kaç gün kaldınız

Bebegine kavusan anneler ben yorgan ve yastık kullanmak ıstemıyorum
Siz napıyorsunuz uyku tulumu vs kullanan var mı
Insallah bebegım geldıgınde ne yapmalıyım
Bebek yatağının içinde bebekten başka bir şey olmasın diyorlar hakikaten üstüne ne giydirmemiz gerekiyor bu mevsimde ?

Ben sınavına çalışmaya son gece çalışmaya başlamış öğrenci misali aşırı gerginim çok korkuyorum

Ben 2 gün kalacağım yani hastane öyle dedi normal doğumda 1 geceymiş sezeryanda 2

Ben uyku tulumu aldım, bir de kundak aldım. Ben de kesinlikle yastık yorgan istemiyorum. Zaten her kaynakta bu söyleniyor, bir de bence çok kalın kalın giydirmek üstünü kat kat örtmek de hasta ediyormuş.

Benim şimdilik normal doğum olarak görünüyor tabi bu işler belli olmaz son dk bile değişebiliyor hayırlısı artık
Normal doğum sonrası da inanılmaz bir uyku bastırıyomuş ama uyunmuyor tabi beslenmesi gereken bir bebek var artık bence 3 aya heeepsi düzelmiş olucak ve alışıcaz o kadar zor gelmicek

Ben uyku tulumu aldım, bir de kundak aldım. Ben de kesinlikle yastık yorgan istemiyorum. Zaten her kaynakta bu söyleniyor, bir de bence çok kalın kalın giydirmek üstünü kat kat örtmek de hasta ediyormuş.
Yenidoğan için uyku tulumları hangisi bende alsam

Bende kundak yaparım sonrasi içinde uyku tulumu kullanırım diye dusunuuorum sadece çarşaf aldım o yüzden kış gelsin düşünürüz

Aynen terledigi icin

Lınk atabılır mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…