- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.263
Ben hamilelik surecinden pek hoslanmiyorum. Cok uzun ve yorucuÇok sevindim ya bunu duyduğuma gerçekten baya zorlanıyorum artık ağrısı,ağırlığı tam 38+0 bugün hayırlısıyla inşallah yakın zamanda gelir
Ben de hamilelik sürecinden hoşlanmadım tek bir güzel yanı var o da bebeğin hareketlerini hissetmek değişik bir hisBen hamilelik surecinden pek hoslanmiyorum. Cok uzun ve yorucu
O yuzden hep bebege bakmak karninda tasimaktan daha kolay diyorum.
Ya da belki benim çocuklarım zor çocuklar olmadığı icin öyle geliyordur bilmiyorum
Ayyy neeenBen de hamilelik sürecinden hoşlanmadım tek bir güzel yanı var o da bebeğin hareketlerini hissetmek değişik bir hisama onun dışında çok uzun geldi bana. İnşallah bizim bebişler de zor olmazlar
Benim kız da sarılık oldu, fototerapi aldı normal doğmasına rağmen. Doktoru kilo düşükse uzun sürer demişti. İnşallah hayırlısıyla alacaksın kucağınaEnfeksıyon ve sarılık vardı azaldı ama bizde kilo vs dusuk
Biraz daha zaman lazım dendı
Bende tam olarak aynı durumdayım. Dün gece sadece 3 saat uydum. 3-7 arası sürekli ağladı bebeğim, gaz vardı. 4 defa emirdim, dalıyor gaz çıkarırken gene ciyk ciyakveee gittikçe zorlaşıyor işleremzirmek doğumdan zor demiştim , gaz çıkarmak emzirmekten de zormuş . Allah daha zorunu vermesin diyeceğim ama verecek gibi henüz doğum yapmamış olanlar doğum ne zaman olacak diye belirti ve doğum vlog videoları izlemeyinnnnn sonrasına odaklanınnnn emzirme , gaz çıkarma bebek bakımı , burun temizliği vs vs bunları bol bol izleyin daha güvende hissedersiniz kendinizi tavsiyem dr osman gönülal videoları . Çok güzel bilgilendirici videoları var bana güven veriyor bol bol izleyin
Doğumdan sonraki ilk 3 aya da 4.trimester diyolar alışma süreci hem bebeğin hem anneninKızlarr biz bugün 17 günlük olduk doğumu bekleyen anneler evet beklemek çok zor bende yaşamıştım, kucağınıza aldığınız an çok değerli ama ilk haftalar o kadar zorki imkanı olan yanında mutlaka anne ya da bi yakınını bıraksın gece uykusu neredeyse hiç yok çünkü saatte bir emzirmek gerekiyor sezeryan sonrası ağrılardan bebeği kucağa alıp indirmek çok zor en azından yanınızda biri alıp size verse çok iyi olur ayrıca sütünüz olması için uyumanız gerekli benim yanımda kalacak kimse yoktu Allah'tan eşim çok destek oluyor gaz çıkarma işini ona paslayıp biraz uyuyabiliyorum yemek yerken eşimle dönüşümlü yiyoruzson haftasında olanlar eşinizle bol bol başbaşa vakit geçirin daha sonra aynı anda yemek bile yiyemiyorsunuz ama her şeye rağmen kucağınızda sizden bir parça görmek çok değerli, doğum yapacak olanlar sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
İnsallah canım sabırla be duayla beklıyoruzBenim kız da sarılık oldu, fototerapi aldı normal doğmasına rağmen. Doktoru kilo düşükse uzun sürer demişti. İnşallah hayırlısıyla alacaksın kucağınaHali
Benim 4. Trimisterden haberim yoktu vallaDoğumdan sonraki ilk 3 aya da 4.trimester diyolar alışma süreci hem bebeğin hem annenindoğurduğun an hastanede başlıyo dimi bu uyuyamama işleri benim 1,5 ay annem de kalıcak yanımda sadece eşimle olsak korkardım sanırım ama insan her şeyi halledebiliyo ya öyle bi adaptasyonumuz yüksek sağlıcakla büyüt inşallah
Bebek yatağının içinde bebekten başka bir şey olmasın diyorlar hakikaten üstüne ne giydirmemiz gerekiyor bu mevsimde ?Bebegine kavusan anneler ben yorgan ve yastık kullanmak ıstemıyorum
Siz napıyorsunuz uyku tulumu vs kullanan var mı
Insallah bebegım geldıgınde ne yapmalıyım
Ben 2 gün kalacağım yani hastane öyle dedi normal doğumda 1 geceymiş sezeryanda 2Kızlar bir şey soracağım sezaryen sonrası 1 gün kalacağım söylendi internette bi doktor sağlık bakanlığının sezaryen sonrası bebeğin 48 saat gözetim altında olması gerektiğini söylüyor deneyimi olanlar siz kaç gün kaldınız
BilemedımBebek yatağının içinde bebekten başka bir şey olmasın diyorlar hakikaten üstüne ne giydirmemiz gerekiyor bu mevsimde ?
Ben uyku tulumu aldım, bir de kundak aldım. Ben de kesinlikle yastık yorgan istemiyorum. Zaten her kaynakta bu söyleniyor, bir de bence çok kalın kalın giydirmek üstünü kat kat örtmek de hasta ediyormuş.Bilemedım
Benim şimdilik normal doğum olarak görünüyor tabi bu işler belli olmaz son dk bile değişebiliyor hayırlısı artıkBenim 4. Trimisterden haberim yoktu vallabi 3 ay daha sabredelim bakalım Evet hastanede başlıyor bi yandan antibiyotik ve ağrı kesici alıyosun çok uyku yapıyo ama uyumaman gerek çünkü ilk 3 gün gelen anne sütü ile emzirmek çok önemli sezeryan sonrası bağırsaklar hava dolduğu için çok fazla gaz birikmişti bende bebeğime de sütten geçti biz hastanede saatte bir emzirmeye çalıştık emdikçe de gaz sansıcı çekti yavrum bu arada sezeryan olacaklar yanına mutlaka rezene alsın dediğim gibi çok fazla gaz oluşuyor rezene beni çok rahatlatmıştı
Yenidoğan için uyku tulumları hangisi bende alsamBen uyku tulumu aldım, bir de kundak aldım. Ben de kesinlikle yastık yorgan istemiyorum. Zaten her kaynakta bu söyleniyor, bir de bence çok kalın kalın giydirmek üstünü kat kat örtmek de hasta ediyormuş.
Aynen terledigi icinBen uyku tulumu aldım, bir de kundak aldım. Ben de kesinlikle yastık yorgan istemiyorum. Zaten her kaynakta bu söyleniyor, bir de bence çok kalın kalın giydirmek üstünü kat kat örtmek de hasta ediyormuş.