Merhaba hanımlar. Doguranlar olmus tebrik ediyorum
Biz cok şükür bugün 7.gunde yoğun bakımdan taburcu olduk. Eger bugun de taburcu etmeselerdi bana da antidepresan baslayin diyecektim. İyice sinirlerim bozuldu.
Once 28 günlük diye yenidogana yatırıldık. 2 gece kaldı sonra 28 günlükten sonrası yenidoğan sayılmıyor diye çocuk yoğun bakıma aldilar. Orada ben de yanında kaldim.
Cocuk yogun bakimla yetiskin genel yogun bakım yan yana her gun önümüzden bilmem kaç ölü gecti. Aglama sesleri, kapida tedirgin bekleyenler. Cok zor cok
Allah kimseyi oraya düşürmesin, o kapida bekletmesin inşallah
Şuan bakıyorum da bebeğim bugun 34 günlük. Ve 17 gününü yani yarısını hastanede gecirdi
Tatili iple cekmistim dinlenicez diye ama hastanede gecirdik onu da.
Geçti gitti cok şükür ama üzerimden kamyon gecmis gibiyim...
Benımki de döner yarın sanırım benim de pazartesi randevum var. 38+0 de ilk kez nst bağlanacak heycanlıyımHahahaha benim de doktor instada ekli, baktım izmire dönmüş bi rahat etti içim açıkçasıbakalım normalde pazartesi sabah randevum var
Amin inşallah canimÇok haklısınama nihayet bitti inşallah çileler bundan sonra hep yüzünüz gülsün hep sağlıkla büyüsün bebişimiz inşallah
Amin canim. İnsallah senin bebisin de en kisa sürede iyileşip çıkar. En iyi ben anlarim seni. İlk oğlumda da bir kere ikinci oğlumda iki kere tecrübe ettim malesef.Geçmiş olsun Alllah bir daha dusurmesin
Bazen ne planlarsak planlayalım hayat bildiği gibi geliyo işteMerhaba hanımlar. Doguranlar olmus tebrik ediyorum
Biz cok şükür bugün 7.gunde yoğun bakımdan taburcu olduk. Eger bugun de taburcu etmeselerdi bana da antidepresan baslayin diyecektim. İyice sinirlerim bozuldu.
Once 28 günlük diye yenidogana yatırıldık. 2 gece kaldı sonra 28 günlükten sonrası yenidoğan sayılmıyor diye çocuk yoğun bakıma aldilar. Orada ben de yanında kaldim.
Cocuk yogun bakimla yetiskin genel yogun bakım yan yana her gun önümüzden bilmem kaç ölü gecti. Aglama sesleri, kapida tedirgin bekleyenler. Cok zor cok
Allah kimseyi oraya düşürmesin, o kapida bekletmesin inşallah
Şuan bakıyorum da bebeğim bugun 34 günlük. Ve 17 gününü yani yarısını hastanede gecirdi
Tatili iple cekmistim dinlenicez diye ama hastanede gecirdik onu da.
Geçti gitti cok şükür ama üzerimden kamyon gecmis gibiyim...
Normal dusunuyorsan yapar bence bu gittiğinde.Kızlar benim doktor çatı muayenesinden hiç bahsetmedi yapmayan doktorlar var mı acaba? Herkese yapılıyor mu? Bu hafta 38+4 te randevum var hazırlıklı mı gitsem
Amin canim. İnsallah senin bebisin de en kisa sürede iyileşip çıkar. En iyi ben anlarim seni. İlk oğlumda da bir kere ikinci oğlumda iki kere tecrübe ettim malesef.
Sağlıkla büyüt canım geçmiş olsun bebişin bahtı sizlerle iyi olsunn Çok AminnMerhaba kızlar,buraya en son bir an önce doğursam keşke demiştim evrene mesaj göndermişim farkında olmadanakşam çok fena kasılmalarım ağrım oldu çok fena ishal olmuşum.gece tuvaletten sonra yattım biraz.uzanırken altımdan sıcak bi akıntı boşalıverdi ben suyu geldi sandım baktım kanamam geliyo çok şiddetli.hastaneye nasıl geldik görseniz aklımız çıktı korkudan.bebeğin plesentası arka duvardan ayrılmaya başlamış.apar topar sezeryana alındım saat 3.00 te doğdu kızım çok şükür iyiyiz.spinal anestezinin etkisi geçmedi hala, ağrıları yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum.bakalım sağ salim atlatırız İnşallah bu süreci
Yok ben izmirdeyimBenımki de döner yarın sanırım benim de pazartesi randevum var. 38+0 de ilk kez nst bağlanacak heycanlıyımistanbulda mı sizin?
Benim de bahsetmediKızlar benim doktor çatı muayenesinden hiç bahsetmedi yapmayan doktorlar var mı acaba? Herkese yapılıyor mu? Bu hafta 38+4 te randevum var hazırlıklı mı gitsem
Amin inşallah canimBazen ne planlarsak planlayalım hayat bildiği gibi geliyo iştebundan sonrası çok güzel olsun inşallah bebeğini evinde sağlıcakla büyüt
Bende hazırlıklı gidiyim o zaman benim bikini bölgesi lazerli ama %20 si çıkıyo tabi yine deBenim de bahsetmediama bayram öncesi ağda yaptırdım nolur nolmaz
Ay bence de yaBende hazırlıklı gidiyim o zaman benim bikini bölgesi lazerli ama %20 si çıkıyo tabi yine deağda da vurmak yasakmış lazerlilere artık kolumun yettiği kadar jiletle halledicem kocama yaptırmak istemiyorum ya o kadar yüz göz olmaya gerek yok
Aynen benım de %20 si filan cıkıyo jiketle hallediyorjm görmedenBende hazırlıklı gidiyim o zaman benim bikini bölgesi lazerli ama %20 si çıkıyo tabi yine deağda da vurmak yasakmış lazerlilere artık kolumun yettiği kadar jiletle halledicem kocama yaptırmak istemiyorum ya o kadar yüz göz olmaya gerek yok
Offf sanki zaman geçmiyor ya bi sıkıntı var içimde, son günler zormuş yaAynen benım de %20 si filan cıkıyo jiketle hallediyorjm görmeden
Aynı duyguyu bende yaşıyorum tek değilmişim demek ki. Hele gece uyanınca filan iyice değişik hissediyorum.Offf sanki zaman geçmiyor ya bi sıkıntı var içimde, son günler zormuş ya