2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Alllah bir daha dusurmesin

Hahahaha benim de doktor instada ekli, baktım izmire dönmüş bi rahat etti içim açıkçası bakalım normalde pazartesi sabah randevum var
Benımki de döner yarın sanırım benim de pazartesi randevum var. 38+0 de ilk kez nst bağlanacak heycanlıyım istanbulda mı sizin?

Kızlar benim doktor çatı muayenesinden hiç bahsetmedi yapmayan doktorlar var mı acaba? Herkese yapılıyor mu? Bu hafta 38+4 te randevum var hazırlıklı mı gitsem

Bazen ne planlarsak planlayalım hayat bildiği gibi geliyo işte bundan sonrası çok güzel olsun inşallah bebeğini evinde sağlıcakla büyüt

Sağlıkla büyüt canım geçmiş olsun bebişin bahtı sizlerle iyi olsunn Çok Aminn

Kızlar Nst de doktor bebiş hareketlerini görüyormu iyi dedii sankide zaten Nasipse doğumum var önümüzdeki günlerde ben Nst de o kadar hissetmedim doktor nasıl gördüü hareketleri ALLAH a emanetler

Kızlar benim doktor çatı muayenesinden hiç bahsetmedi yapmayan doktorlar var mı acaba? Herkese yapılıyor mu? Bu hafta 38+4 te randevum var hazırlıklı mı gitsem
Benim de bahsetmedi ama bayram öncesi ağda yaptırdım nolur nolmaz

Ben artık pür hazırlıklı dolasıyorjm P pelinn
Benim de bahsetmedi ama bayram öncesi ağda yaptırdım nolur nolmaz
Bende hazırlıklı gidiyim o zaman benim bikini bölgesi lazerli ama %20 si çıkıyo tabi yine de ağda da vurmak yasakmış lazerlilere artık kolumun yettiği kadar jiletle halledicem kocama yaptırmak istemiyorum ya o kadar yüz göz olmaya gerek yok

İ
Ay bence de ya benim de lazerliydi ama bu hamilelik döneminde hormonlardan heralde tekrar cortladı

Aynen benım de %20 si filan cıkıyo jiketle hallediyorjm görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…