2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İ

Ay bence de ya 😂 benim de lazerliydi ama bu hamilelik döneminde hormonlardan heralde tekrar cortladı
Ben lazere gittiğim dönem yapan kisi uzun zamandir tanıdığım bir ablaydi. Bana tekrar hamilelik düşüneceksen ne cebini yor ne zamanini harca yine cikar demisti. Gercekten de öyle oldu 🤷

Aynı duyguyu bende yaşıyorum tek değilmişim demek ki. Hele gece uyanınca filan iyice değişik hissediyorum.
Ben de aynen ❤️ bir gece daha geçti.. biliyorum ki yüzlerce yerde okudum herkes söyledi doğunca daha zor bakmak vs vs ama kucağımda olması bana iyi gelecek sanki. Şuan hani darda kalmış gibiyim ya nefes alamıyorum ne zaman ne olacağı belli değil ya zooor çok zor

Ben lazere gittiğim dönem yapan kisi uzun zamandir tanıdığım bir ablaydi. Bana tekrar hamilelik düşüneceksen ne cebini yor ne zamanini harca yine cikar demisti. Gercekten de öyle oldu 🤷
Ben de 5-6 sene önde yaptırmıştım bilsem vallahi hiç girişmezdim ya, belki evde yapılan cihazlardan alırım sonrasında

Günaydın hanımlar bakalım bu hafta doğurucak şanslı kişi kim olucak😄 kuvözdeki bebeğini bekleyenler de kavuşsun sağlıkla inşallah bu hafta🙏🏼 doğursam mı daha iyi yoksa böyle mi rahatım ikilemim hiç bitmiyor ikisindende korkuyorum
Doktor kontrollerinde her şey belli olur inşallaaah 😁🫣😀

Günaydın hanımlar bakalım bu hafta doğurucak şanslı kişi kim olucak😄 kuvözdeki bebeğini bekleyenler de kavuşsun sağlıkla inşallah bu hafta🙏🏼 doğursam mı daha iyi yoksa böyle mi rahatım ikilemim hiç bitmiyor ikisindende korkuyorum
Ben son zamanlarda iyice daralmistim hamilelikten artik vakit gelsin diye bekledim hep. Kuvoz gibi sıkıntılar olmazsa doğması karninda taşımaktan daha kolay 🙏

Ben son zamanlarda iyice daralmistim hamilelikten artik vakit gelsin diye bekledim hep. Kuvoz gibi sıkıntılar olmazsa doğması karninda taşımaktan daha kolay 🙏
Di mi ben de şuan öyleyim 🙏🏻🙏🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alınca bir oh çekeceğiz.. seninki geldi sıra bizlerde inşallaaah❤️❤️🐣🥰

Benim çıkmadı ya hamilelik tetiklemedi aynı duruyolar
Ay ne şanslısın , bende şöyle bi gariplik oldu sadece , bacağıma ben hep jilet yapardım lazerin görmeyeceği kadar açık renkti ben yaptırdığım zamanlarda. Şimdi tayt giymektenmi anlamadım hiç çıkmıyor alt bacağımda😂

Kızlar sezaryen olacak ya da yeni olmuş olanlar için umut olsun diye yazıyorum .. tünelin ucunda ışık var 😀 4. Gün doktor kont gitmiştik o gün de iyiydim ama sabah veya akşam 1 diklo.. iğne ihtiyacı hissediyordum doktor da izin vermişti onun sayesinde iyi geçti . Son 2 gündür parol gayet fayda ediyordu . Bugün bi haftayı geçtik 8. Gün artık , ağrı kesici ihtiyacım olmadı dün gece ve bu sabah çok rahat hissediyorum kendimi .. Kişiden kişiye göre de değişebilir benim kuzenim 3.-4. Gün aşırı iyi hissettiğini söylemişti benim bir haftayı buldu ağrı kesici döngüsünden çıkmam . Suan çok şükür iyiyim ..

veee gittikçe zorlaşıyor işler 😂 emzirmek doğumdan zor demiştim , gaz çıkarmak emzirmekten de zormuş . Allah daha zorunu vermesin diyeceğim ama verecek gibi 😂 henüz doğum yapmamış olanlar doğum ne zaman olacak diye belirti ve doğum vlog videoları izlemeyinnnnn sonrasına odaklanınnnn emzirme , gaz çıkarma bebek bakımı , burun temizliği vs vs bunları bol bol izleyin daha güvende hissedersiniz kendinizi tavsiyem dr osman gönülal videoları . Çok güzel bilgilendirici videoları var bana güven veriyor bol bol izleyin

Kızlar sezaryen olacak ya da yeni olmuş olanlar için umut olsun diye yazıyorum .. tünelin ucunda ışık var 😀 4. Gün doktor kont gitmiştik o gün de iyiydim ama sabah veya akşam 1 diklo.. iğne ihtiyacı hissediyordum doktor da izin vermişti onun sayesinde iyi geçti . Son 2 gündür parol gayet fayda ediyordu . Bugün bi haftayı geçtik 8. Gün artık , ağrı kesici ihtiyacım olmadı dün gece ve bu sabah çok rahat hissediyorum kendimi .. Kişiden kişiye göre de değişebilir benim kuzenim 3.-4. Gün aşırı iyi hissettiğini söylemişti benim bir haftayı buldu ağrı kesici döngüsünden çıkmam . Suan çok şükür iyiyim ..
Eninde sonunda geciyor agri kisiden kisiye degisiyor. Benim dayanilmaz agrim olmadi. İki gece hastanede kaldim 2 gun agri kesici yapildi. Cikinca hic kullanmadim. Ağrı eşiğiniz yuksekse cok zorlanmazsiniz.
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin 🤲

Çok sevindim ya bunu duyduğuma gerçekten baya zorlanıyorum artık ağrısı,ağırlığı tam 38+0 bugün hayırlısıyla inşallah yakın zamanda gelir🙏🏼

Ay ne şanslısın , bende şöyle bi gariplik oldu sadece , bacağıma ben hep jilet yapardım lazerin görmeyeceği kadar açık renkti ben yaptırdığım zamanlarda. Şimdi tayt giymektenmi anlamadım hiç çıkmıyor alt bacağımda😂
Aynısı benimde öyle lazer yaptıramadım bacağıma açık renkti şimdi hiç yok hamileliğin güzel tarafı tüylerim gitti😁😁

X