2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım O konuda bilmiyorum doktor belden iğnee vurucaz dedii ki normal yanlısı halende ben sezeryan istiyorum ama genel anesteziye sıcak bakmıyor onuda sordum yarın öğreneyim Nasipse yazaım sanaa bir gün kalada kan sulandırıcı iğnee olmıcam İNŞALLAH sağlıkla kavuşalım🙏🤲🐬
Ben de 16sına gün aldım son kontrolüm yarın ben de farklı bir şey öğrenirsem yazarım. İnternette spinali araştırırken kafama takıldı aslında çok bakmamak lazım da insan endişe ediyor.

Ben de 16sına gün aldım son kontrolüm yarın ben de farklı bir şey öğrenirsem yazarım. İnternette spinali araştırırken kafama takıldı aslında çok bakmamak lazım da insan endişe ediyor.
Evett canım bu internet yüzünden bende sürekli paniğim bende okudum ama takmadım doktorlar en iyisini biliyordur zaten diyorum sonuçta bir gün öncee sende bırakıcakmısın iğneyi ALLAH ın izniyle 🙏🤲🐬

Benimkisi en başından beri hep sağda duruyo gövdesi. Bebeklerin %80i sola yakın dururmuş ama. Acaba kanala girdiklerinde dik şekilde mi duruyolar hani gövdeleri yoksa yine sağa veya sola eğimli mi olcaklar
Bence dimdik degıldır ya eğimli duruyorlardır

Evett canım bu internet yüzünden bende sürekli paniğim bende okudum ama takmadım doktorlar en iyisini biliyordur zaten diyorum sonuçta bir gün öncee sende bırakıcakmısın iğneyi ALLAH ın izniyle 🙏🤲🐬
Evet ben de son gün yapmayacakmışım iğneyi. 34. Haftaya kadar coraspin kullanmıştım sonra oksapara başladım

Evet ben de son gün yapmayacakmışım iğneyi. 34. Haftaya kadar coraspin kullanmıştım sonra oksapara başladım
Şifaa olsun canımm bende baştan berii ecopriin ve ocsapar kullanıyorum 37+0 da ecopirini kestik bizde ocsapara devam bir gün kalaa vurmuycam artık kanama riskine karşı önlem amaçlı sanırım amaaa okuyorum doğumu anii olanlar vurup doğuma bilee giriyor bazıı doktorlar isee doğuma 3 4 gün kalaa iğneyi bıraktırıyormuş bir bildikleri vardır herhalde Canımm sağlıkla ilerlesinler 🙏🤲🐬

Anladım canımm saolasın Nasipse önümüzdeki Hafta doğum yarın Nst ye giricem ama bu hareket ve karın büyüklüğü benii benden alıyor evett hareket sayılırsa hıçkırık var yanlarda bölee ittirme gibii varr gerilme var hissediyorum idrar geliyor gerilince genelde netten de baktım bunlar hareketmiiş ve bu haftada bu hareketler oluyormuş ama insanın içiii illaki tekme tokat atsın istiyor benimm Usg de normaldi en son pazartesi Senin benim gibii kaygıların olurmuydu pekii hamişlikte bu arada bebişine MAŞALLAH Canımm sağlıkla büyütt🙏🤲🐬
Evetttt ama sonradan bıraktım , bir defa 30. Haftada acile gittim cenazemiz vardı hareket hissetmedim o gün ve ertesi gün . Nst ye girdim o erken haftada ultrason normal olmasına rağmen hareket görmediği için 2 saat kaldım , serum takıldı vücut susuz kalmış olabilir diye kendi aralarında abartılı abartılı konuştular … belki yatış yapılır vs perinstoloji yönlendirildi vs vs derkrn benim bebe suyu görünce kıpırdanmaya başlamıştı ama ben o gün yemin ettim kendimi boş yere oralara düşürmicem diye . Çünkü boşşş yere üç gün gittim geldim o doktora göster oraya göster o tahlil bu tahlil durduk yere tansiyonum 13lere çıkmaya başlamıştı . Stres iyi değil , bebeğin hareket ediyor sen iyisin yeterli .

Evetttt ama sonradan bıraktım , bir defa 30. Haftada acile gittim cenazemiz vardı hareket hissetmedim o gün ve ertesi gün . Nst ye girdim o erken haftada ultrason normal olmasına rağmen hareket görmediği için 2 saat kaldım , serum takıldı vücut susuz kalmış olabilir diye kendi aralarında abartılı abartılı konuştular … belki yatış yapılır vs perinstoloji yönlendirildi vs vs derkrn benim bebe suyu görünce kıpırdanmaya başlamıştı ama ben o gün yemin ettim kendimi boş yere oralara düşürmicem diye . Çünkü boşşş yere üç gün gittim geldim o doktora göster oraya göster o tahlil bu tahlil durduk yere tansiyonum 13lere çıkmaya başlamıştı . Stres iyi değil , bebeğin hareket ediyor sen iyisin yeterli .
Anladım canım evett suyuu görünce bebek hareketi hissediliyor biraz dahaa suyladamı alakası var acaba doktorda demişti bol su iç diee bende senin gibiyim başka konulardan kaç keree doktora gidip üzdüm kendimi boş yeree belkide doktor banaa gittiğimde soruyor 10 hareket varmı tamamda sen Nst de görmüyormusun da banaa soruyorsunn demii Ya diorum hareket ediyor bazen saymıorum diorum harelet nasıl olacak tarif de etmiyor ondan panikliyorum artık Nasipse doğacak bebek sağlıkla zamanında gelsinler de arkadaşım Sende sağlıkla büyütt Çok Aminn🙏🤲🐬

Kızlar çörek otu yağı kullanan var mı ? Ya da doğum ıcın faydası olduğunu duyan?

Bebegi kuvezde olan annişler bebeklerınız cıktı mı kaç gun kaldılar benımkı hala duruyor 2 hafta oldu:KK43:
Herhangi bir açıklama yapmadı mı doktor gidişat ile ilgili? Pazartesi filan mı kontrol edecekler acaba durumunu bebişin

Herhangi bir açıklama yapmadı mı doktor gidişat ile ilgili? Pazartesi filan mı kontrol edecekler acaba durumunu bebişin

Enfeksıyon ve sarılık vardı azaldı ama bizde kilo vs dusuk
Biraz daha zaman lazım dendı

Selaaam iyi haftasonları❤️❤️ nasıl gidiyor her şey bakalım , bir değişiklik yaşayan var mı? Ben bugün ishal oldum biraz tedirgin bir bekleyiş şeklinde devam ediyorum😀

Selaaam iyi haftasonları❤️❤️ nasıl gidiyor her şey bakalım , bir değişiklik yaşayan var mı? Ben bugün ishal oldum biraz tedirgin bir bekleyiş şeklinde devam ediyorum😀
Doğum belirtilerindendi ishal galiba dimi hadi hayırlısı. Benim de kusma var bugün midem çok fena. Bi de bacak krampları mahvetti beni🥺

Ayyy doğuracak mısın acaba😀😀 dün ben de biraz öyleydim gece stres yaptım uyuyamadım doktor filan yok pazartesi olsun en azından dedim😀😀

Merhaba hanımlar. Doguranlar olmus tebrik ediyorum 🧿

Biz cok şükür bugün 7.gunde yoğun bakımdan taburcu olduk. Eger bugun de taburcu etmeselerdi bana da antidepresan baslayin diyecektim. İyice sinirlerim bozuldu.
Once 28 günlük diye yenidogana yatırıldık. 2 gece kaldı sonra 28 günlükten sonrası yenidoğan sayılmıyor diye çocuk yoğun bakıma aldilar. Orada ben de yanında kaldim.
Cocuk yogun bakimla yetiskin genel yogun bakım yan yana her gun önümüzden bilmem kaç ölü gecti. Aglama sesleri, kapida tedirgin bekleyenler. Cok zor cok 😔
Allah kimseyi oraya düşürmesin, o kapida bekletmesin inşallah 🤲

Şuan bakıyorum da bebeğim bugun 34 günlük. Ve 17 gününü yani yarısını hastanede gecirdi 😔
Tatili iple cekmistim dinlenicez diye ama hastanede gecirdik onu da.
Geçti gitti cok şükür ama üzerimden kamyon gecmis gibiyim...

Biz cok şükür bugün 7.gunde yoğun bakımdan taburcu olduk. Eger bugun de taburcu etmeselerdi bana da antidepresan baslayin diyecektim. İyice sinirlerim bozuldu.
Once 28 günlük diye yenidogana yatırıldık. 2 gece kaldı sonra 28 günlükten sonrası yenidoğan sayılmıyor diye çocuk yoğun bakıma aldilar. Orada ben de yanında kaldim.
Cocuk yogun bakimla yetiskin genel yogun bakım yan yana her gun önümüzden bilmem kaç ölü gecti. Aglama sesleri, kapida tedirgin bekleyenler. Cok zor cok 😔

Şuan bakıyorum da bebeğim bugun 34 günlük. Ve 17 gününü yani yarısını hastanede gecirdi 😔
Tamamen eve mi geçtiniz bugün ? Gozunuzaydın🙏🏻

Ayyy doğuracak mısın acaba😀😀 dün ben de biraz öyleydim gece stres yaptım uyuyamadım doktor filan yok pazartesi olsun en azından dedim😀😀
Hahahaha benim de doktor instada ekli, baktım izmire dönmüş bi rahat etti içim açıkçası😁🤣 bakalım normalde pazartesi sabah randevum var

Çok haklısın 🙏🏻🙏🏻 ama nihayet bitti inşallah çileler bundan sonra hep yüzünüz gülsün hep sağlıkla büyüsün bebişimiz inşallah❤️❤️🤲🏻🤲🏻

X