- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.263
11 martta doğdu yaklasik 2 saat sonra yogun bakima aldilar. 21 martta son antibiyotik ignesini olup taburcu olduk. Biz hatta entübe de olmustuk.Aynen ınsallah gecer guzelce saglıklıca sızın tam 10 gun mu kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 martta doğdu yaklasik 2 saat sonra yogun bakima aldilar. 21 martta son antibiyotik ignesini olup taburcu olduk. Biz hatta entübe de olmustuk.Aynen ınsallah gecer guzelce saglıklıca sızın tam 10 gun mu kaldı
Ben sicak su torbasi koydum goguslerime bir de Bestlak damla kullandim. İkisini yaptığım an sütüm geldi.Kızlar merhaba doğum yapan herkese hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah bende 2 nisanda doğum yaptım dünde taburcu olup eve geldik çok şükür çok zor ama anlatılamayacak kadar güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına tek sıkıntımız şu an hala sütün oluşmamış olması ve göğüs uçlarım yara olmaya başladı bu konuda doğum yapanlar neler yaptı önerileriniz varsa sevinirim özellikle sezeryan olanlar süt için neler yaptınız
Oy guzum bugunlerıne sukur11 martta doğdu yaklasik 2 saat sonra yogun bakima aldilar. 21 martta son antibiyotik ignesini olup taburcu olduk. Biz hatta entübe de olmustuk.
Evet aynen canimOy guzum bugunlerıne sukur
Eritrosit idrara kan karıştığı anlamına geliyormş benim gebeliğin en başından beri ikisi de var lökosit ve eritrosit.20 li Küsür. Tek kullanımlık antibiyotikten kullandım iki kere. Bol su içmeye çalış canım. Doktorun yorumunu bizimle de paylaşırsan sevinirizİdrar sonucu çıkmış bu mikroskobi yazan yeri asla anlamadım eritrosit ne ola ki
Eki Görüntüle 3411459
Ne enfeksiyonu.Gebelikte geçirdiğim enfeksiyondan dolayı malesef
Tabii ki, yolladım kendisine de cevap gelince yazıcam. Bende geçen hafta lökosit vardı o geçmiş şimdi bu başlamış. Dedim taş falan mı düşürüyorumEritrosit idrara kan karıştığı anlamına geliyormş benim gebeliğin en başından beri ikisi de var lökosit ve eritrosit.20 li Küsür. Tek kullanımlık antibiyotikten kullandım iki kere. Bol su içmeye çalış canım. Doktorun yorumunu bizimle de paylaşırsan seviniriz
Evet sağlık ocağındaki doktor da bana kum döküyor olabilirsin demişti. Ama kadın doğumcu da idrar yolu enfeksiyonu demişti bilemiyorumTabii ki, yolladım kendisine de cevap gelince yazıcam. Bende geçen hafta lökosit vardı o geçmiş şimdi bu başlamış. Dedim taş falan mı düşürüyorum
İnsallah canım dua edersenız sevınırımDoğum yapan herkese hayırlı olsun, bebişler analı babalı sağ salim büyüsün inşallah. Hali papatyagibiii Umarım ikinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Sezeryandan sonra 10. Gün bugün benim, ağrılarım neredeyse geçti, sadece uyuşukluk kaldı. Kanama da azaldı. Sütü sormuş birisi. Ben imomlatte kullanıyorum vitamin, d vitaminiyle birlike ve demire devam. Bol bol emzirmek lazım süt için. Her 2-3 saatte bir iki memeyi de en az 15 dakika emzirince süt geliyor. Memenin bütün kahverengi başını alacak. O uyarım süt gelmesini en iyi sağlayan şey. Ben hastaneden çıkmadan gelmişti ve hatta sertlik olmuştu. Dün ateşlendim ve az daha mastit olacaktım. O şekilde arttı yani. Bir tanesini vermedim bir öğün hemen kanal tıkanmıştı. Dün sağım yapıp açtım ama bütün gün ateşleydim. Göğüs ucuna ben kalkan da almıştım ama en güzeli 999 ayar gümüş kapak ve gasmastan krem, eczanede var. Lansinoh kremden daha güzel, silinmiyor. Göğüs ucu acısı birkaç haftaya geçecekmiş.
Benim ilk iki gün çok çok az sütüm geldi hatta bebeğim sarılık oldu kayısı kompostosu içtim ve petibör bisküvi ve çay bol bol bunlar biraz artırdı ama en önemlisi saatte bir zorla memeyi tutturup etmesini sağladım zorlandım ama mecbur ağlaya ağlaya yaptım bebeğim memeyi emdikçe sütüm artmaya başladı çok ŞükürKızlar merhaba doğum yapan herkese hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah bende 2 nisanda doğum yaptım dünde taburcu olup eve geldik çok şükür çok zor ama anlatılamayacak kadar güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına tek sıkıntımız şu an hala sütün oluşmamış olması ve göğüs uçlarım yara olmaya başladı bu konuda doğum yapanlar neler yaptı önerileriniz varsa sevinirim özellikle sezeryan olanlar süt için neler yaptınız
Yazdı şimdi, dediğin gibi suya devam dedi sıkıntı yok beklemedeyiz dedi. Ben de su içmeye devam geceleri 4-5 wc nöbetleri devamEritrosit idrara kan karıştığı anlamına geliyormş benim gebeliğin en başından beri ikisi de var lökosit ve eritrosit.20 li Küsür. Tek kullanımlık antibiyotikten kullandım iki kere. Bol su içmeye çalış canım. Doktorun yorumunu bizimle de paylaşırsan seviniriz
Olsun bebeler iyi olsun da bizim uykumuz bölünsün hiç sorun degilYazdı şimdi, dediğin gibi suya devam dedi sıkıntı yok beklemedeyiz dedi. Ben de su içmeye devam geceleri 4-5 wc nöbetleri devam
Canım ben taş düşürüyorum crp değerim düzgün çıktı ama tam kan sayımında kötü olan bazı değerler var. Şimdi antibiyotik kullanıyorum. Sen antibiyotik kullanmana rağmen mi öyle olduKesinlikle enfeksiyon durumlarını tedavi ettir hemde hiç vakit kaybetmeden geçmiş olsun
Taş düşürsen anlardın bence. Yanma vs var mı idrar yaparkenTabii ki, yolladım kendisine de cevap gelince yazıcam. Bende geçen hafta lökosit vardı o geçmiş şimdi bu başlamış. Dedim taş falan mı düşürüyorum
Evet çiğneyebiliyor. Ben çok ihtiyaç duyunca alıyorum. Ama genelde bol su içmeye gayret ediyorum sürekli başvurmamak içinKızlar mide yanmasına rennie tablet çiğneyebiliyo muyduk
Allah yardımcın olsun canım umarım kolay ve güzel bir süreç geçirirsin. Ne olursa olsun bebişine kavuşacaksın buna odaklanmaya çalışKızlar ben sabah 6da hastaneye gidiyorum suni sancı ile deneyeceğim, olmazsa sezeryan.
Hepiniz hakkınızı helal edin, bana dua edin..