2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm çok sevindim hemen yazdım İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bebişini

Kızlar doktorla görüştüm .. bu ağrılara rağmen hala yukarıda bebiş .. yine kafası 2 hafta önde neredeyse 41 haftalık. Kilosu 3800 ölçtü. Bayram sonrası kesin sezaryendi . Doktorum normal doğum yanlısı ama ben bebek hiç inmemiş diyince mod olarak düştüm ve bayram sonrası zaten sez olacaksa bayram öncesi olsun dedim . Sonuçta bayramda da sancım gelse sezeryen olacak ya da çok zorlu bir normal doğum olacak . Ve ben iri bebekle zor doğuma girip çok dikişli zorlu doğum yaşamak ileride mesane rahim sarkması gibi şeyler yasamaktan da korkan biriyim .. alttan muayene etmesini istemedim artık bunca yaşadığım ağrıya rağmen gram oynamadıysa yerinden inmiyor demekki . Doğum başlasa bile bebeğin inemeyip strese girme olasılığı yükseldi. Ve ben hareketlerini net hissetmiyorum hiçbir zaman plasenta önde olduğu için .. bayramda hareket hissetmezsem bir terslik olduğunu düşünüp kendimi strese sokacağım . Cumartesi 6 Nisan ya da pazartesi 8 Nisan a sez günü almayı düşünüyoruz .. ona karar verip bayramdan önce kavuşacağız inşallah . Planlı sezaryen hiç istemediğim bir şeydi ama galiba hayırlısı böyle . Aldığım günden önce gelmek istemezse cumartesi gelecek galiba tosuncuk

Nst de hiç sancı yok zaten . O kasık ağrıları regl ağrıları var ama cihaz onu sancı olarak algılamıyor mesela . Bu hafta olması zor gibi dedi doktor da … bize sezaryen yolu göründü ..

Canımm İNŞALLAH sürecin sağlıkla ilerlesin sağlıkla zamanında al bebişi kucağına tüm hamişlerde Bu plesanta cidden etkiliyor değilmi benim perinatolog da demişti kendi gittiğim doktor 24 saatte 10 hareket diyor anlamadım bilgisizmi rahatmı bende çünkü derinden hissediyorum Nst ye girince ancak normal insanlar gibii hissedebiliyorum sanırım onunn dışında genelde yanlarda ve böyle derinden gıdıklanma parmak hareketi gibii olabiliyor normal sanırım değilmi arkadaşım insan stres olabiliyor Sağlıcakla ilerleyelim

Tamam canım çok korkunç bi ağrı nefesim kesiliyo resmen eşimi uyandırıyorum hemen o ayağımı gerdirme yapıyo geçiyo inşallah soda falan işe yarar

Merhabalar ben mart annesi oldum
29 martta dogum oldu 2 kg oldugu ve enfeksıyon oldugu ıcın kuvezde dua edersenız sevınırım
Bir an önce sağlıkla kucağına gelir inşallah canım tebrik ederim bebeklerini bekleyen tüm annelere dua ediyorum

Tamam canım çok korkunç bi ağrı nefesim kesiliyo resmen eşimi uyandırıyorum hemen o ayağımı gerdirme yapıyo geçiyo inşallah soda falan işe yarar
Benim doktoruma da sordum magnezyumu bazen kesiyoruz ama eğer çok etkileniyorsa hasta kramplardan devam ettiriyorum dedi

Kesinlikle çok etkiliyor . Bazı hamişler geceleri bebek hareketinden uyuyamaz mesela hiç onu yaşamadım oradaki yastık her şeyi hafifletiyor yani aslında konforlu bişey ama insanı tedirgin de ediyor

Kesinlikle çok etkiliyor . Bazı hamişler geceleri bebek hareketinden uyuyamaz mesela hiç onu yaşamadım oradaki yastık her şeyi hafifletiyor yani aslında konforlu bişey ama insanı tedirgin de ediyor
Ayy rahatladım arkadaşım sorma ya tam havalı yastık gibii gecee evett söyleyen var bende yaşamadım bebiiişin tekmesini Yadaa ufakk hareketini hissetmek içinn bekliyorum hadii hadii die bi arkadaş bu aylarda etkilemez demişti ama yok benim baştan berii böyle ve perinatologda demiişti geç ve az hissedersin die içime su serptin ALLAH RAZII olsun

canım hayırlısı demek kı boyleymıs, bebısın iriyse dedıgın gıbı dogumda senı zorlayabılırdı yıne dıkıslerın olurdu. sağlıkla gelsın de artık gelme şeklı hıc onemlı degıl bence, insan son haftalarda daha cok boyle dusunmeye baslıyor.

29 martta dogum oldu 2 kg oldugu ve enfeksıyon oldugu ıcın kuvezde dua edersenız sevınırım
yaa canım tebrık ederım, gozunaydın. sen yazmayınca merak ettım kaç gundur. insallah en kısa sürede cıkar da kavusursunuz bebısınle

Şuan 41 haftalık ise bayramdan sonraya 42 bitmiş olmaz mı çok geç değil mi canım,Allah korusun kaka yeme riski falan oluyor çok geç bir süre hiç bi doktorun o kadar bekleyeceğini sanmam alırlar sezaryen ile

Canımm İNŞALLAH en kısaa zamanda bebişin kollarına gelsin enfeksiyon aslında haftan iyiydi arkadaşım da 2 kg doğum yaptı 34. Haftada Şuann bebişi yanında içini ferah tut sağlıkla al İNŞALLAH ama hemen kollarına gelecek die düşündüm Tedbir amaçlı almışlardır ALLAH ın izniyle

Bu ara her bebekte var bu enfeksiyon nedense. Benle beraber dogum yapan herkeste ben dahil vardi
Allah anali babali büyütsün canim. Gecmis olsun, tez vakitte saglicakla çıksın inşallah

tabii ki dualarımız seninle ve bebişle , en kısa zamanda kucağına alıp eve götüreceksin , moral çok önemli bebekler de hissediyor bence ..

Bu ara her bebekte var bu enfeksiyon nedense. Benle beraber dogum yapan herkeste ben dahil vardi
Allah anali babali büyütsün canim. Gecmis olsun, tez vakitte saglicakla çıksın inşallah
Peki bu bizdeki idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…