2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar 🌸

Doğum yapmış olanlara göz aydınlığı, yapacak olanlara hayırlı sağlıklı doğum diliyorum. 😊 Bizde bugün 39. haftamıza girdik. Daha önce gruba girmek aklıma gelmedi, iki üç gündür yazdıklarınızı okuyorum, bende stresimi heyecanımı paylaşmak istedim 🥲

İlk hamileliğim, kızım olacak inşallah. Hesaplamaya göre son bir haftamız kaldı doğum tarihine. Yaklaşık bir haftadır belimde hafif bir sancı oluyor, adet sancısına benzetiyorum. Bikaç gündürde bebeğim öncekine göre çoook sakin. Sürekli panik halindeyim niye hareket etmiyor diye, sonra minik bi hareketle kendini belli ediyor şükür. Başka hiçbir belirtim yok doğuma dair. Sürekli evi temizleme toplama telaşındayım. Hergün dışarı çıkıyorum, alışveriş ediyorum tek başıma. Korkuyorum yolun ortasında suyum falan gelir diye ama evde de yatmak istemiyorum. Sonra doğum başlarda anlamam diye korkuyorum. Doğum başladığında beceremem, ıkın dediklerinde yapamam diye korkuyorum :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın kızlar🌸 yataktan resmen gece üzerimden dozer geçmiş gibi kalkıyorum vücudumdaki her bir kemik ağrıyo kulağımın içindeki çekiç örs üzengi bile ağrıyo olabilir 36+2 deyim bayramı geçirince dualarda buluşalım doğurmamış olanlar olarak😄 34.haftadan sonra her şey o kadar zorlaştı ki doktorum magnezyumu da bıraktırdı 36ya girince sürekli kramp giricek gibi oluyo bacaklarıma neyse az kaldı başaracağız 💪🏼

Görüşmedim , bana da öyle geldi ama umutlanmak da istemiyorum. Öyleyse ek belirtiler verir diye düşünüyorum yarın sabah kontrole gideceğim zaten bi bakacaktı tekrar
canım bugün bizi mutlaka bilgilendir umarım sabah daha iyi kalkmışsındır :KK200:

Kızlar merhaba, bende 21 martta 37+6 da normal doğum yaptım.nişanım suyum sancım hiç bir şeyim yokken 3 cm açılmam vardı sabah rutin muayenem vardı doktor bebek inmiş suni sancıyla başlayalım bugün doğurursun diye teklif etti bende kabul ettim.4 saat süren sancıdan sonra kavuştum kızıma🥰 darısı sizlerin başına inşallah🤲🏼
ay harika olmuş, çok çok sevindim. Sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah :nazar: Nasıl bir duygu ya bebişle eve gelmek hayat nasıl gidiyor :emir_bebek:

Günaydın kızlar🌸 yataktan resmen gece üzerimden dozer geçmiş gibi kalkıyorum vücudumdaki her bir kemik ağrıyo kulağımın içindeki çekiç örs üzengi bile ağrıyo olabilir 36+2 deyim bayramı geçirince dualarda buluşalım doğurmamış olanlar olarak😄 34.haftadan sonra her şey o kadar zorlaştı ki doktorum magnezyumu da bıraktırdı 36ya girince sürekli kramp giricek gibi oluyo bacaklarıma neyse az kaldı başaracağız 💪🏼
Hepimiz aynıyız. Benim de bacağıma kramp giriyo çok kötü bi şekilde . Çatı ağrım artıyo ara ara. Yatakta sağdan sola dönerken 3 turda anca dönüyorum 🤣 bayramdan sonra gün saymaya baslarız artık hayırlisiyla bayrami da bi atlatsak bi oh çekeriz

Hepimiz aynıyız. Benim de bacağıma kramp giriyo çok kötü bi şekilde . Çatı ağrım artıyo ara ara. Yatakta sağdan sola dönerken 3 turda anca dönüyorum 🤣 bayramdan sonra gün saymaya baslarız artık hayırlisiyla bayrami da bi atlatsak bi oh çekeriz
Evet son ohumuz bayrama kaldı onu da atlatalım sonra doğurabiliriz inşallah☺️ 3 turda bende var önce orta sonra diğer taraf göbek yerleştirme yarabbim o nasıl bir acıdır ya organlarım sökülüyo resmen bi de bacağıma kramp girer korkusuyla bacaklarımı oynatmamaya çalışıyorum 😄 bende ama doğurcağıma dair henüz hiçbir belirti yok kasık ağrısı bel ağrısı regl şeklinde bunlar yok sadece vajinama batma oluyo arada bir beybi hala kaburgalarıma vuruyo aşağıyada inmedi bence. Yalancı kasılma falan da yaşamıyorum bu beni 40.haftalara atmaz dimi🤣

bacak kramp ve çatı ağrısı iğrenc bır his ya. ama sabah kalkınca yavas yavas gecıyor allahtan.

Evet son ohumuz bayrama kaldı onu da atlatalım sonra doğurabiliriz inşallah☺️ 3 turda bende var önce orta sonra diğer taraf göbek yerleştirme yarabbim o nasıl bir acıdır ya organlarım sökülüyo resmen bi de bacağıma kramp girer korkusuyla bacaklarımı oynatmamaya çalışıyorum 😄 bende ama doğurcağıma dair henüz hiçbir belirti yok kasık ağrısı bel ağrısı regl şeklinde bunlar yok sadece vajinama batma oluyo arada bir beybi hala kaburgalarıma vuruyo aşağıyada inmedi bence. Yalancı kasılma falan da yaşamıyorum bu beni 40.haftalara atmaz dimi🤣
Hiç belli olmaz kuzum. Benim ilki tam 40 oldugu gün doğdu o yüzden garantisi yok. Bulabilir. Benim de kasılmalarım azaldı gibi. Ayağa kalktigimda yemek yaptigimda falan oluyor

bacak kramp ve çatı ağrısı iğrenc bır his ya. ama sabah kalkınca yavas yavas gecıyor allahtan.
Evet sakince geçmesini bekliyorum ama bi kaç dk çok can yakıcı oluyor gerçekten. Çatı ağrısı da dün tavan yaptı bende nedense ,zor yürüdüm sünnetli çocuk gibi.bi korkmadım değil. Ama bugün daha iyi

Evet sakince geçmesini bekliyorum ama bi kaç dk çok can yakıcı oluyor gerçekten. Çatı ağrısı da dün tavan yaptı bende nedense ,zor yürüdüm sünnetli çocuk gibi.bi korkmadım değil. Ama bugün daha iyi
ben bebeği döndürmek ıcın bı hareket var onu yapıyorum, onu yaptıgım geceler çatı ağrısı oluyor :KK70:

Hiç belli olmaz kuzum. Benim ilki tam 40 oldugu gün doğdu o yüzden garantisi yok. Bulabilir. Benim de kasılmalarım azaldı gibi. Ayağa kalktigimda yemek yaptigimda falan oluyor
🥲artık hayırlısı neyse onu beklicez sabah kalkıp devrimi alınca ağrılarım geçiyo gece kabus ama. Yemek yapmak için ayakta dikilmek de çok zor sertleşiyo karnım benim de. Pilates topu üstünde zıplamaya devam o zaman🧘🏼‍♀️

Kuzum soda iç

Aaaa doğru ay saolasın kuzum soda da iyi geliyodu kramplara içeyim
Kramp girdiği zamanda hemen oturur pozisyonda yatakta ayaklarını sallandır yere basma artmadan geçiyor 30 sn sonra birde dolapta buz olsun eşine seslen hemen Bi bardak suyun içine buzları atsın bacağına döksün hemen geçiyor.

Selam kızlar bugün kontrol günümüzdü. Bebişimin suyu biraz fazla çıktı, doğum esnasında sıkıntı yaratabilir bu durum dedi doktor açılmam 3 cm olmuş zaten, biraz daha arttıralım bu durumu diyip alttan uyarı verdi doktor. Cumartesiye kadar bekleyelim suyun sancın vs gelmezse suni sancı ile bebişi alalım dedi. Yani 39+2'de geliyor inşallah oğluşum 😇 classy classy tabloya ekleyebilir miyiz? 🥳💕

X