2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim önceki doğumum bu şekilde başlamıştı sabahtan ishal olmuş gibi kramp giriyordu belli aralıklarla wc ye gidiyodum bişey yoktu.onceki günü pikniğe gitmiştik yerde oturduğum için üşüttüm sandım ama öğlene doğuma gittim Kramp kasilma karışık geldi. 39+4 tüm. 7 dk araliklarla gelmeye başlayinca hastaneye gitmiştim

Senin doğum yakın gibi gözüküyor canım hurma ye yürüyüş yap. Ben o gün piknikte çok yürümüştüm. Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarimiza

hissettiğim şeyler aralıklı düzenli değildi ama hiç geçmeyen sızı zonklama sızlama şeklindeydi.. bakalım anlayamazsam diye de korkmaya başladım umutlanmak istemiyorum yarın açılma yok derse yıkılırım yoksa .. ama belki de bunları hissederken bişeuler oluyordur aşağıda. Nişan bile gelmedi ama maşallah hiçbir belirti vermiyor benim tosuncuk

Dogum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah biz bekleyen bacılarınıza da dua edin herkesin güzel haberlerini alalım sırayla inşallah

Sonradan başlayan kramp kasılma aralıksız mıydı ? bu 7 dk lar arası hiçbir belirti yok muydu en çok onu merak ediyorum

Mutlaka oluyordur bu ağrılar boşuna değil.benim hastaneye gittiğimde gelmişti nişan. Suyum da doğum anında geldi. Yani bi kuru sancıyla gitmiştim o sebeple belli olmaz bu işler sen hazırlıklı ol yine de

Ben magnezyum da kullanıyorum bırakmam mı gerekiyor bilmiyorum bırakmayı denedim ikinci günde yine bacak krampları basladi . Hemen tekrar başladım valla

Gittiğinde açılma var mıydı ? Suni sancı verdiler mi ? Ondan da korkuyorum

Ben magnezyum da kullanıyorum bırakmam mı gerekiyor bilmiyorum bırakmayı denedim ikinci günde yine bacak krampları basladi . Hemen tekrar başladım valla
Ben içiyordum, dozu arttırdı 1 hafta daha dursun diye şu an iki haftadır içmiyorum kasılmayı sertleşmeyi kesmesin diye. Doktor da içme dedi ama sizde ne der bilemiyorum

Sonradan başlayan kramp kasılma aralıksız mıydı ? bu 7 dk lar arası hiçbir belirti yok muydu en çok onu merak ediyorum
7 dk da bir karnım sertleşiyodu ve her kasılma daha şiddetli geliyordu ter içinde kalıyodum en son arabaya geçip oturduğumda makata doğru acaip bi baskı hissettim sanki bebek ordaymis gibi.o zaman anladım doğum yapacagimi.

Kızlar merhaba, bende 21 martta 37+6 da normal doğum yaptım.nişanım suyum sancım hiç bir şeyim yokken 3 cm açılmam vardı sabah rutin muayenem vardı doktor bebek inmiş suni sancıyla başlayalım bugün doğurursun diye teklif etti bende kabul ettim.4 saat süren sancıdan sonra kavuştum kızıma darısı sizlerin başına inşallah

ayyy hayırlı olsunnnnn darısı başımıza inşallah , suni sancı sürecinden bahseder misin müsait olduğunda bize çok dayanılmaz ve felaket cümlelerle anlatılıyor genelde

ayyy hayırlı olsunnnnn darısı başımıza inşallah , suni sancı sürecinden bahseder misin müsait olduğunda bize çok dayanılmaz ve felaket cümlelerle anlatılıyor genelde
Teşekkür ederim inşallah suni sancı evet biraz zor özellikle sonlara doğru açılmanın 10 cm e yaklaştığı zamanlar sık ve şiddetli oluyo ama doğum süresini kısalttığını düşünüyorum.Sancı vurduğunda pilates topu üstünde zıplamak bana çok iyi geldi neredeyse topun üstünde zıplarken çıkacaktı bebek zor tuttum doğumhaneye kadar bebeğinde kanalda kolayca ve hızlı ilerlemesini sağladı.sancısız olduğum zamanda top üzerinde daireler ve sonsuz işareti çizmek işe yaradı.bir de meryem ana otu ve bizler gerçekten çok güçlüyüz kendinize bebeğinize güvenin Allah dayanamayacağımız acılarla sınamazmış acılar o anda kalıyo unutuluyo sonrası güzellik

Şu an bacaklarım kopuyor benimde bu gun doktora gittik çokta gezmedim aslinda ama sanki dünyayi dolanmışim gibi uykudan agriya uyandim.Bana magnezyum hic yazmadi doktor kalsiyum içiyorum oda bitiyor yakinda

Saat şuan 4:10 ve heyecandan uyuyamıyorum kızlar 4-5 saat sonra bebeğim kucağımda olacak Allahın izniyle sabah sezeryanım var. Kalbim çıkacak yerinden sanki
Bende aynı durumdayım bizde 1 saat sonra çıkıp hastaneye gideceğiz saati belli değil ama heyecandan uyku falan uyuyamıyorum Allahım sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…