24 nisan doğumlu kızım hala emeklemiyor sürünerek gidiyor komando modu. Kendi başına bi yere tutunarak ayakta durması da yok henüz birkaç saniye duruyor. Otururken devrilmiyor benimki deBizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan
Herkesınki emeklıyor mu
Ama otururken devrılmıyor bayadır
yetısse koltuga tutunup kalkcakta yetısemıo24 nisan doğumlu kızım hala emeklemiyor sürünerek gidiyor komando modu. Kendi başına bi yere tutunarak ayakta durması da yok henüz birkaç saniye duruyor. Otururken devrilmiyor benimki de
72 saat içerisinde ne kadar erken içtiyseniz o kadar işe yararertesi gün hapından ne zaman sonra adet olunur veya işe yarayıo yaramadını nasıl anlarım hap ismi josei 30
17-18saat içinde içtim gecen ay regl olmamıstım bu ayda hap içtim bilmiyorum bakalim cok stres oldum ya72 saat içerisinde ne kadar erken içtiyseniz o kadar işe yarar
Bizden tutup ayağa kalkmayı da yapmıyor henüz. Sürekli geri mi kaldık geri mi kaldık diye düşünüyorum ama bakıyorum herkesin gelişimi gerçekten farklı napayım sağlığı yerinde olsun da yeter diyoruz. Bizden bir hafta sonra doğmuş olan bi bebek var tanıdığım, her yere tırmanıyor sıralıyor vs ama işte karşılaştırmanın sonu yok. Bu arada bye bye gel gel alkış falan yapıyor mu sizinki?yetısse koltuga tutunup kalkcakta yetısemıo
kolumdan falan tutup kalkıyor baya duruyor ayakta koltuk kenarında ama sıralamıyor
komandodan emekleme pozsyonuna gectı 2 3 gıdım gidiyor sadece komandoyu suruklenmeyı bıraktı devamı yok hayırlısı ama 1 ay buyukmusuz biz
Erken dogdu tabı o da var 3 hafta
Evet yapıyor ama kendı ısterse ben dıyınce degılBizden tutup ayağa kalkmayı da yapmıyor henüz. Sürekli geri mi kaldık geri mi kaldık diye düşünüyorum ama bakıyorum herkesin gelişimi gerçekten farklı napayım sağlığı yerinde olsun da yeter diyoruz. Bizden bir hafta sonra doğmuş olan bi bebek var tanıdığım, her yere tırmanıyor sıralıyor vs ama işte karşılaştırmanın sonu yok. Bu arada bye bye gel gel alkış falan yapıyor mu sizinki?
Evet bana da karşılaştırma yapma diyor doktorlar hep. Bye bye alkış falan öğretmeye çalışayım o zaman bu ay benEvet yapıyor ama kendı ısterse ben dıyınce degıl
Doktor komsunun cocuguyla karsılastırma dedı bana erken dogdugu ıcın ama olmuyor tabı
Ama senınkı daha yeni 8 aylık biz 9 aylık olcaz
Benimde emeklemiyor 8,5 aylık olduk bence karşılaştırma yapmak uygun değil sırası gelince herşeyi yapıyorlar ben artık bu konu da saldım sağlıklı olsun da zamanla onu da yapacak belki de direk yürümek isteyecekBizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan
Herkesınki emeklıyor mu
Ama otururken devrılmıyor bayadır
Evet zaten bir kaç kez gösterınce hemen yapıolar cok garip benımkı genelde ıykuya gçerken falan ogrenıyor ılk:)Evet bana da karşılaştırma yapma diyor doktorlar hep. Bye bye alkış falan öğretmeye çalışayım o zaman bu ay ben
Benimde emeklemiyor 8,5 aylık olduk bence karşılaştırma yapmak uygun değil sırası gelince herşeyi yapıyorlar ben artık bu konu da saldım sağlıklı olsun da zamanla onu da yapacak belki de direk yürümek isteyecek
Kusması azaldı mı acaba bebeğinizin zamanlaTamam canım bende sorayım doktoruna benim de valla hayalim hep kusmaması ya mahvolduk hep birlikte6.aya kadar dünyaları kusarlar böyle giderse 3 ay var
Sizin de mi negatifti bugün testte ikisi de negatif çıktıKızlar aranızda Antı cmv ıgG ve IgM negatif olan varmıydı ?
Benimki de bir ara uyumadan önce sallıyordu uyumak istemiyorum der gibi bir sağa bir solaKızlar bir sey soracağım benim eşşek sıpasi 29 Mart doğumlu tam 9 ay olduk 8 aylıktan beri canı istedi mi kafasını sağa sola salliyor bazen uyuyacağı zaman bazen gün içinde oyun oynarken Buda beni tedirgin ediyor sizin bebelerde böyle bir sey yapan var mı aklımı yitircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?