2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çıkamıyorum hem atak hem diş ağrısı
Diş agrisi bizdede cok fena hic aglamayan kizim geceleri agliyodu bende ne bileyim anlamiyom tecrubesizim gelinimiz bakti dişi geliyo calpol ver annesi dedi. 2 gecedir calpol veriyorum yarim cay kasigi cok sukur rahatladi kuzumm sancisi varmis ondan uyuyamiyomus

Kızlar ya egzamadan kurtulamıyoruz önerisi olan var mı ya da buna benzer bir durumu atlatmış olan?

Eklentiler

• IMG_9749.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 32
Geçmiş olsunnn

Sün 8. Ay kontrolümüz vardı. Kilo alamama durumumuz vardı 4. Ay ve 5. Ayda. Doktor mama önerdi ama mamayı kabul etmedi bebeğim ve ek gıdaya 5. Ayda başlamıştık. 800 gram almış 2 ayda. bebeğim biraz hareketli, bukadar harekete kg alımı çok iyi dedi doktor. Fakat boyu uzamamış. 1 yaşa kadar boya takılmıyoruz kg daha önemli dedi. Boy 64 cm kg 7.900 erkek bebek. 8. Ay rutin kontrolde kan verdik. İdrarda istedi fakat idrarı veremedik. Demir ve b12 eksik çıktı. Demirin damla sayısını arttırdı. Bu arada 2 dişimiz patladı ilk defa. Emekliyor koltuk kenarlarına tutunuyor ayakta kalıyor. Bağırarak değişik sesler çıkarıyor. Gelişmeler güncellemeler bukadar efeniim

Selam kızlar
Sizde de emeklerken veya otururken geri geri veya yan dengeyi kuramayıp düşüp kafayı vurmalar başladı mı?
Ne yapacağım bilemiyorum ben artık günde 3-4 defa kafasını vuruyor bir yerlere
Kucağımda durmuyor, sürekli emeklemek istiyor ben de peşinde geziyorum ama iki dk bıraksam bir işimi yapsam bir bakıyorum pat gitmiş
Keşke kask gibi bir şey olsa da

bunlar az da olsa dususu hafifletebilir gibi bir bakin isterseniz

Her gün muz yediriyorum hiç aklıma gelmedi keselim biz de
Bitane videosunda gordum ama pek belli olmuyo bende foto falan cekmistim ama bulamadim ya kabuk oluyodu kizariyodu soyuluyodu surekli tekrarliyodu biz termiye deriz oyle bisey sanmistik videodan kestim fotoyu pek belli olmuyo ama baya belirgin kizariklikti bu arada ben muz yedikden sonra dahada kizardigini fark edince kestim hemen muzu tamamen gecti sonra

Eklentiler

• Screenshot_20241218_082432_WhatsApp.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 8
Kestik biz de muz vermiyoruz daha iyi görünüyo sanki inşallah işe yarar muzu da çok seviyodu ama napalım

Kestik biz de muz vermiyoruz daha iyi görünüyo sanki inşallah işe yarar muzu da çok seviyodu ama napalım
Benimkide muzu cok seviyor ben 3 aydir falan kontrole goturmedim hic kismetse ocak ayinda goturucem doktorumuza bi sorucam. Ama bildigim kadariyla boyle durumlarda yedirmeye devam ediliyormus bağışıklık kazanilmasi icin ama ben riske atmak istemedim. Kizarikligin gecmesi 1 hafta 10 gun surmustu

hanımlar ben korunmasız ilişki sonrası 16-17saat sonra ertesi gün hapı içtim (marka JOSEİ eczacı önerdi ) bebegini 7gün emzirme dedi ama bebegim durmaz dedim az az emzir cogunluk ek gıdaya ver dedi bende öyle yaptım zararı olurmu bilmiyorum ne zararı olurki birde hap ne zamam işe yarar nasıl anlarım önceki ay regl olamadım( 43gündür regl olmamıstım )lütfen bilgisi olan yazsın nolur iki gün önce içtim hapı iki gündür hafif sırt agrısı ve mide bulantısı var korkuyorum napabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…