Ben de çıkamıyorum hem atak hem diş ağrısıKızlar merhaba, atak dönemine girdiniz mi?
Girdiyseniz nasıl çıktınız ben çıkamıyorum imdat
Diş agrisi bizdede cok fena hic aglamayan kizim geceleri agliyodu bende ne bileyim anlamiyom tecrubesizim gelinimiz bakti dişi geliyo calpol ver annesi dedi. 2 gecedir calpol veriyorum yarim cay kasigi cok sukur rahatladi kuzumm sancisi varmis ondan uyuyamiyomusBen de çıkamıyorum hem atak hem diş ağrısı
Bnmki işine gelirse bakıyor işine gelmezse bakmıyor ama biliyor isminiKızlar bebişleriniz ismine ne zaman tepki verdi yada vermeyen var mı benim oğlum ismine bakmıyor
Geçmiş olsunnnDiş agrisi bizdede cok fena hic aglamayan kizim geceleri agliyodu bende ne bileyim anlamiyom tecrubesizim gelinimiz bakti dişi geliyo calpol ver annesi dedi. 2 gecedir calpol veriyorum yarim cay kasigi cok sukur rahatladi kuzumm sancisi varmis ondan uyuyamiyomus
Benimki bakmıyorBnmki işine gelirse bakıyor işine gelmezse bakmıyor ama biliyor ismini
Kizimda vardi muzu kestim bidaha olmadi . Ayni boleydi hatta termiye mi egzamami bilememistikKızlar ya egzamadan kurtulamıyoruz önerisi olan var mı ya da buna benzer bir durumu atlatmış olan?
Her gün muz yediriyorum hiç aklıma gelmedi keselim biz deKizimda vardi muzu kestim bidaha olmadi . Ayni boleydi hatta termiye mi egzamami bilememistik
Selam kızlar
Sizde de emeklerken veya otururken geri geri veya yan dengeyi kuramayıp düşüp kafayı vurmalar başladı mı?
Ne yapacağım bilemiyorum ben artık günde 3-4 defa kafasını vuruyor bir yerlere
Kucağımda durmuyor, sürekli emeklemek istiyor ben de peşinde geziyorum ama iki dk bıraksam bir işimi yapsam bir bakıyorum pat gitmiş
Keşke kask gibi bir şey olsa da
Bitane videosunda gordum ama pek belli olmuyo bende foto falan cekmistim ama bulamadim ya kabuk oluyodu kizariyodu soyuluyodu surekli tekrarliyodu biz termiye deriz oyle bisey sanmistik videodan kestim fotoyu pek belli olmuyo ama baya belirgin kizariklikti bu arada ben muz yedikden sonra dahada kizardigini fark edince kestim hemen muzu tamamen gecti sonraHer gün muz yediriyorum hiç aklıma gelmedi keselim biz de
Bunlardan yegenime aldilar kardesim diyo ki hayatimda bunun kadar gereksiz bisey gormedimEki Görüntüle 3522477 bunlar az da olsa dususu hafifletebilir gibi bir bakin isterseniz
Kestik biz de muz vermiyoruz daha iyi görünüyo sanki inşallah işe yarar muzu da çok seviyodu ama napalımBitane videosunda gordum ama pek belli olmuyo bende foto falan cekmistim ama bulamadim ya kabuk oluyodu kizariyodu soyuluyodu surekli tekrarliyodu biz termiye deriz oyle bisey sanmistik videodan kestim fotoyu pek belli olmuyo ama baya belirgin kizariklikti bu arada ben muz yedikden sonra dahada kizardigini fark edince kestim hemen muzu tamamen gecti sonra
Benimkide muzu cok seviyor ben 3 aydir falan kontrole goturmedim hic kismetse ocak ayinda goturucem doktorumuza bi sorucam. Ama bildigim kadariyla boyle durumlarda yedirmeye devam ediliyormus bağışıklık kazanilmasi icin ama ben riske atmak istemedim. Kizarikligin gecmesi 1 hafta 10 gun surmustuKestik biz de muz vermiyoruz daha iyi görünüyo sanki inşallah işe yarar muzu da çok seviyodu ama napalım