- 1 Ekim 2023
- 6
- 6
- 6
- 24
Benimki asla emeklemiyorBizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan
Herkesınki emeklıyor mu
Ama otururken devrılmıyor bayadır
Lila Baby Bebek Kafa Koruma Yastıgı Ilk Adım ArkadaşıSelam kızlar
Sizde de emeklerken veya otururken geri geri veya yan dengeyi kuramayıp düşüp kafayı vurmalar başladı mı?
Ne yapacağım bilemiyorum ben artık günde 3-4 defa kafasını vuruyor bir yerlere
Kucağımda durmuyor, sürekli emeklemek istiyor ben de peşinde geziyorum ama iki dk bıraksam bir işimi yapsam bir bakıyorum pat gitmiş
Keşke kask gibi bir şey olsa da
9 bucuk aylık olcak bayadır emeklıyor yazdıktan sonra emekledı sanırım:)Benimki asla emeklemiyor6 gün sonra 9 aylık olacak ama totoyu bir türlü kaldıramıyor yüzüstü yatırınca bi gitmeye çalışıyor gibi yapamayacağını anlayınca sinirleniyor. Kafaya takmıyorum yaa eninde sonunda yürüyecek akıllı kızım şimdiden yormuyor kendisini diyorum
Benimki emeklemiyor yaaa9 bucuk aylık olcak bayadır emeklıyor yazdıktan sonra emekledı sanırım:)
Merhabalar yorumunuzu gördüm de sormak istedim ara kanamanız oldu mu hiç bir ay kadar reglim gecikti ve bu zaman diliminde iki defa ara kanamam oldu normal olduğunu düşünüyorum ama yinede korkuyorum bu arada kan ve hormon testi verdim değerlerim gayet normal tarlusal vermişti doktor sizce kullanmalı mıyımBen de 5-6 kez kullandım ilk 24 saat içerisinde içmiştim hiç hamile kalmadım korkma :)
Bizim elimiz ayağımız her şeyimiz bu yastık. İnanılmaz kurtarıcı. Alın aldırın hediye alın :))Lila Baby Bebek Kafa Koruma Yastıgı Ilk Adım Arkadaşı
https://app.hb.biz/vmyrnnSEnLAC şöyle bir ürün var belki işinize yarar ben alacağımburda da reklam yazmak gerekiyor mu acaba gerekiyorsa reklam
Ben de geçen gün aldım, işe yarıyor gibi ama henüz tırmanmaya ufak ufak başladığı için kurtarıcılığını test edemedim. Bi kez ben denedim azıcık itip bebişimiBizim elimiz ayağımız her şeyimiz bu yastık. İnanılmaz kurtarıcı. Alın aldırın hediye alın :))
Ben de yavaşça düşürdüm güldüBen de geçen gün aldım, işe yarıyor gibi ama henüz tırmanmaya ufak ufak başladığı için kurtarıcılığını test edemedim. Bi kez ben denedim azıcık itip bebişimiişe yarıyor gibiii
Ne iyi fikiiiir!! Bu ürünün YouTube'daki bi videosunun yorumunda biri ablasının bu ürün için en gereksiz şey olduğunu yazmış, yok artık demiştim ne en gereksizi... Gayet de gerekli.Ben de yavaşça düşürdüm güldühareketleri hızlanınca inanın acayip faydasını görüyorsunuz. Bazı bebekler taktırmayabilir ama bizimki ses edemedi sırtında çantası var gibi geziyor:) başka siteden çok daha ucuza aldım. Bebeği olanlara hediye alacağım:)
Hareketli bebekler için gayet de gerekli evet. Bu devirde de sakin bebek olmuyor her biri ayrı hiperaktif:) onu yazanın çocuğu çok kiloludur hareketsizdir belki deNe iyi fikiiiir!! Bu ürünün YouTube'daki bi videosunun yorumunda biri ablasının bu ürün için en gereksiz şey olduğunu yazmış, yok artık demiştim ne en gereksizi... Gayet de gerekli.
Belki de doğru... Bugün çarpmadı mesela onun sayesinde yoksa yine bi ağlama seansı yaşayacaktıkHareketli bebekler için gayet de gerekli evet. Bu devirde de sakin bebek olmuyor her biri ayrı hiperaktif:) onu yazanın çocuğu çok kiloludur hareketsizdir belki de
Yüzüstü düşerken elinin üstüne düşüyor genelde ya da dizinin. Kask da var evet ama ben sıkmak istemedim bebeği. Dikkat etmeyi öğrensin o da azcıkBelki de doğru... Bugün çarpmadı mesela onun sayesinde yoksa yine bi ağlama seansı yaşayacaktıkkeşke yüzüstü düşmeye de bir şeyler olsa hahahaha direkt bisiklet kaskı gibi var da onlar da olmaz herhalde çok minikler
Alkis bye bye yürüyor her duydugu kelimeyi tekrarlıyor ipucuk atıyor goz kirpiyorHanımlar nerdesiniz :)) 11aylık olcak bebeğim sizin bebekleriniz neler yapıyor hangi özellikler eklendi
Alkis bye bye yürüyor her duydugu kelimeyi tekrarlıyor ipucuk atıyor goz kirpiyorHanımlar nerdesiniz :)) 11aylık olcak bebeğim sizin bebekleriniz neler yapıyor hangi özellikler eklendi
Ana ile inatlaşma özelliği sinir edip gülme özelliğiHanımlar nerdesiniz :)) 11aylık olcak bebeğim sizin bebekleriniz neler yapıyor hangi özellikler eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?