• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende haziran 30 da düşük yaptım bekliyorum şuan canım inşallah kalırız ya
Bende 30 haziranda canım düşük yaşadım 2 temmuzda kanamam geldi.Aynıyız senle

Slm kızlar bende bugün kan testi verdim bakalım hamilemiyim :) son adet tarihim 23 Haziran , benim 2. Bebişim olucak içimde garip bir kıpırdamalar hissediyorum bakalım tutacak mı ?🥰

Slm kızlar bende bugün kan testi verdim bakalım hamilemiyim :) son adet tarihim 23 Haziran , benim 2. Bebişim olucak içimde garip bir kıpırdamalar hissediyorum bakalım tutacak mı ?🥰
Hayırlısı cnö güzel haberler alırsın inşaallah ☺️

[Q
Bende şimdi kan verdim bakalım 🥰

Benim oğlum 6,5 yaşında :)) 1 sınıfa başlayacak bu sene sizinki kaç yaş

Merhaba. Adete 4 gun kala test yaptiniz ve negatif sonuc aldiniz mi. Ümitsizlige kapilmayin. Bende adete 1 gun kala yaptigimda negatifti. 1 gun geciktiginde yaptigimda pozitifi gordum.

Merhaba. Adete 4 gun kala test yaptiniz ve negatif sonuc aldiniz mi. Ümitsizlige kapilmayin. Bende adete 1 gun kala yaptigimda negatifti. 1 gun geciktiginde yaptigimda pozitifi gordum.
Kan verdiniz mi

Back