• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok şükür covid felan değilmiş tez vakitte iyileşir inşallah kuzucuk🙏🏼
Amin canım inşallah iki gündür arka arkaya geldi valla dağıldım resmen
Çok geçmiş olsun hayatım dikkatli olmak lazım ama nereye kadar tabii sadece bizim dikkatli olmamız yetmiyor her an birinden bulaşabilir
Evet şu gribin bile nerden nasıl bulaştığını hiç bilmiyorum nerdeyse 1 haftadır evde çocuk bi dün dışardaydı onda da kuluçka süresi filan olmaz mı hemen etki eder mi bilemedim. Bi eşimden şüphelenmiştim dudağında uçuk var acaba uçuk virüsü mü diye e oda değilmiş. Ama Allahtan covidde değilmiş çok korktum

Ben de vereyim o zaman ya cidden cok kotu bi haldeyim uykusuzluk cok zorlamaya basladi
Benim de başım dönüyor gözüm kararıyor gerçekten çok zor günde toplam 3-4 saat uyuyorum akıllı saatime göre o da bölük pörçük uykular şöyle bi deliksiz uyumadım. Ben de her gece versem mi diyorum doktora bi danışıcam bakalım. Geceleri hiç uyumuyor benimki gündüz yine birkaç kez uyuyor da gece full ayakta oluyor. Belki de sütüm gece yetmiyor gerçekten çözemedim ben de. Sen de bir dene bakalım

Kızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun 🥺
Ooy kiyamam yaa...vallahi icim yandi..empati hat safhada.cok sukur bicirik ilk hastaligina yakalanmis.basit birsey olsunda aman aman...sende kendini harap etme artik kuzum.gececek tum bunlar❤️

Evet şu gribin bile nerden nasıl bulaştığını hiç bilmiyorum nerdeyse 1 haftadır evde çocuk bi dün dışardaydı onda da kuluçka süresi filan olmaz mı hemen etki eder mi bilemedim. Bi eşimden şüphelenmiştim dudağında uçuk var acaba uçuk virüsü mü diye e oda değilmiş. Ama Allahtan covidde değilmiş çok korktum
Çok geçmiş olsun kuzum eve bakıcı geliyor ya belki ondan bulaşmıştır hastalığın nereden geleceği belli olmuyor ki, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Ooy kiyamam yaa...vallahi icim yandi..empati hat safhada.cok sukur bicirik ilk hastaligina yakalanmis.basit birsey olsunda aman aman...sende kendini harap etme artik kuzum.gececek tum bunlar❤️
Aynen vallahi ilk hastalığına da yakalandı daha 40 günlükken 🤦🏻‍♀️ çok şükür bununla atlatcaz inşallah amin canım inşallah çabucak geçsin şu zamanlar. Ağızları var dilleri yok anlayamıyorsun derdi ne neresi ağrıyor 🥺
Çok geçmiş olsun kuzum eve bakıcı geliyor ya belki ondan bulaşmıştır hastalığın nereden geleceği belli olmuyor ki, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah
Oda olabilir canım gerçi kadın normal görünüyor hapşırma öksürme filan yok yani ama belli mi olur 🤦🏻‍♀️ sağol canım inşallah bununla geçmiş olsun artık inşallah

Evet gazlı dedim bunu verdi ikimiz de kullanıcakmışız ama üstünde probiyotik yazıyo. Bende zaten maflor diye probiyotik vardı yine aynı tarz yazmış anlamadım hiçbi şey ya
Senin bebeğe ne dedi genel muayene etti mi kilo sarılık filan son durum ne

Kızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun 🥺
Çok geçmiş olsun canım benim

Senin bebeğe ne dedi genel muayene etti mi kilo sarılık filan son durum ne
Sarılık ve tiroid için tekrar kan alındı sonuçlar çıkınca arayacaklar. Kilo çok az almış 😭 10 günde 150 gr almış ortalama 250 alması gerekirken.. 21 günde daha yeni doğum kilosunu azıcık geçebildi. Mamayı hiç esirgeme bol bol ver o almazsa doymuş olur sen hep ver dedi.

Sarılık ve tiroid için tekrar kan alındı sonuçlar çıkınca arayacaklar. Kilo çok az almış 😭 10 günde 150 gr almış ortalama 250 alması gerekirken.. 21 günde daha yeni doğum kilosunu azıcık geçebildi. Mamayı hiç esirgeme bol bol ver o almazsa doymuş olur sen hep ver dedi.
Çocukta kan birakmadilar burda ne güzel kan alınmadan bi cihazla bakıyorlar

Evet gazlı dedim bunu verdi ikimiz de kullanıcakmışız ama üstünde probiyotik yazıyo. Bende zaten maflor diye probiyotik vardı yine aynı tarz yazmış anlamadım hiçbi şey ya
Sadece gaz mi peki? Ya benim bebişin asıl derdi kaka gibi. Gaz cikartsa da kaka yapasiya kadar çok huzursuz :( ben de sorcam bir dahaki gidisimizde

Acaba bakıcı olabilir mii belki yeni atlatmıştır ama o zaman bile başkasına bulaştırabilir.
Benim bi arkadaşım coviddi sonra test yaptı negatif çıkınca görüştük ama 2 gün sonra eşimle ben covid olmuştum

Kaç cc ver dedi canım 30 az dedi mi? Dün ben iki göğsümü emzirip üstüne 90 biriktirdiğim sütten içirdim hepsini içti mesela ama doysa bırakır mıydı ki ben de çok mu içiriyorum diye endişe ediyorum, gerçi 90 cc yi 1.5 saatte ancak içiyor çok yavaş içtiği için mi öyle bilmiyorum ve tüm buna rağmen benimki de alt sınırda kilo alıyor, yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor.

Sadece gaz mi peki? Ya benim bebişin asıl derdi kaka gibi. Gaz cikartsa da kaka yapasiya kadar çok huzursuz :KK43: ben de sorcam bir dahaki gidisimizde
Biz yine kaka yapamıyoruz bugün 4 gün oldu doktor yine 1 haftaya kadar bekleyelim dedi sınır hep 1 haftaymış. Artık böyle kıpkırmızı olur çıkartmak ister çıkartamaz hale gelirse lavman yaparız tekrar dedi

Kaç cc ver dedi canım 30 az dedi mi? Dün ben iki göğsümü emzirip üstüne 90 biriktirdiğim sütten içirdim hepsini içti mesela ama doysa bırakır mıydı ki ben de çok mu içiriyorum diye endişe ediyorum, gerçi 90 cc yi 1.5 saatte ancak içiyor çok yavaş içtiği için mi öyle bilmiyorum ve tüm buna rağmen benimki de alt sınırda kilo alıyor, yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor.
Hep 30 veriyodum dün 60 verdim 45’ini içti dedim demek ki alırmış bak fazlasını dedi böyle böyle düzeni bulursun hep dene dedi özellikle şu kadar ver demedi. Seninki de doysa bırakır ya da kusar canım bence sen yine sor bana da söyle

Biz yine kaka yapamıyoruz bugün 4 gün oldu doktor yine 1 haftaya kadar bekleyelim dedi sınır hep 1 haftaymış. Artık böyle kıpkırmızı olur çıkartmak ister çıkartamaz hale gelirse lavman yaparız tekrar dedi
Ayy bunu yazdım kaka yaptık 😂😂😂 damla işe yaradıysa eğer mucizevi bi damla diyebiliriz daha 2 saat olmamıştı vereli golden-snitch golden-snitch

Back
X