- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
At bakalım az çok yorumlarız belki bebişNst kağıdını okumayı bilen var mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At bakalım az çok yorumlarız belki bebişNst kağıdını okumayı bilen var mı???
İyiym iyiym uyumak iyi geldiBegonya2 kiz bizim hormonlara ne oldu öyle kendi seyimden seninle ilgilenemedim çözdünüz mu sorunu iyi misin?
At bakalım az çok yorumlarız belki bebiş
Çok şükür canımİyiym iyiym uyumak iyi geldinormalde hiç sorunu uzatan bi insan değilimdir ama alınganlığım tavan yaptı
![]()
Sancın hafif ve düzenli kuzumEki Görüntüle 3415166
Doktor pazar günü bu kağıdı bana at dedi merak ettim ne alaka diye
Ayy hadi bakalımSancın hafif ve düzenli kuzum
Gunaydin kizlar.. 10 dk bir sanci giriyor bana:) siddetide artti..beklemedeyim.2 saate falan gecerim hastaneye...medusaa günaydın canım bi gelişme var mı?
P Pembepilates inşallah bu dogumumuz var bugunGunaydin kizlar.. 10 dk bir sanci giriyor bana:) siddetide artti..beklemedeyim.2 saate falan gecerim hastaneye...
Ayy hızlanmış bayaGunaydin kizlar.. 10 dk bir sanci giriyor bana:) siddetide artti..beklemedeyim.2 saate falan gecerim hastaneye...
At bakalım biNst kağıdını okumayı bilen var mı???
Bence şifreli bu daEki Görüntüle 3415166
At bakalım bi
Begonya düzenli sancin var dediEki Görüntüle 3415166
Gunaydin kizlar.. 10 dk bir sanci giriyor bana:) siddetide artti..beklemedeyim.2 saate falan gecerim hastaneye...
Bence şifreli bu dabunda bir şey yok gibi
Ama minik sancılarınBegonya düzenli sancin var dedi![]()
Olabilir belki nasıl hissettigimide soracak Olabilir belli olmazAma minik sancılarınsonra devam edip etmemesi önemli o yüzden istedi belki diye düşündüm
40larda çıkmış hafif var ama doktorun diyeceği bir şey yok gibi demek istedimBegonya düzenli sancin var dedi![]()
Diyor mu bir de gel doğuma alalım seni diyeOlabilir belki nasıl hissettigimide soracak Olabilir belli olmaz![]()
Heyecan yaratıyor iştevalla şifre mifte derken dogurdum oldu
Evrene hep böyle mesaj gonderelimDiyor mu bir de gel doğuma alalım seni diye![]()
Evet hafif regl oluyo gibiyim 5 gündür40larda çıkmış hafif var ama doktorun diyeceği bir şey yok gibi demek istedimo kendine hatırlatma gibi şifre koymuş bence