- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gece gündüz yemeye başladım bazen diyorum yeme kızım gece gece doguma felan gidersin miden boş olsun yok olmuyorKızlar ya ben asla doymuyorum iki gündür 9 ay boyunca her şeyden tiksinip kustum her yere öğürdüm ama bu iki gün dünyayı yemediğim kaldı ve doymuyorumbir masa kaldı yemediğim
![]()
Bende hiç doymuyorum ya sağlıklı olsun diye kefir içip badem fındık yiyorum ama oda tutmuyo ki midemi illa ekmek arası bişey yemem lazımKızlar ya ben asla doymuyorum iki gündür 9 ay boyunca her şeyden tiksinip kustum her yere öğürdüm ama bu iki gün dünyayı yemediğim kaldı ve doymuyorumbir masa kaldı yemediğim
![]()
Ben de öyle oldum son zamanlarda, mutfağa gidip çikolata kaşıklıyorum gece bileKızlar ya ben asla doymuyorum iki gündür 9 ay boyunca her şeyden tiksinip kustum her yere öğürdüm ama bu iki gün dünyayı yemediğim kaldı ve doymuyorumbir masa kaldı yemediğim
![]()
Ayy dün gece kaç kaşık yedim hatırlamıyorumBen de öyle oldum son zamanlarda, mutfağa gidip çikolata kaşıklıyorum gece biledoktordan azarı yiyince aklımız başımıza gelir
![]()
Ekmek arası peynir yerken okudum bu mesajıBende gece gündüz yemeye başladım bazen diyorum yeme kızım gece gece doguma felan gidersin miden boş olsun yok olmuyor![]()
ay dur çikolata da yiyim hazır mutfaktaykenBen de öyle oldum son zamanlarda, mutfağa gidip çikolata kaşıklıyorum gece biledoktordan azarı yiyince aklımız başımıza gelir
![]()
Kefir içtim ben akşam yemeği niyetine; yatağa girdim aklıma ekmek peynir geldi çıkmadı aklımdan yiyorum şu anBende hiç doymuyorum ya sağlıklı olsun diye kefir içip badem fındık yiyorum ama oda tutmuyo ki midemi illa ekmek arası bişey yemem lazım![]()
Ay hadi hayırlısı.. sağlıkla gelsin inşallah...Kizlar zannimca az once nisanim geldi:)
Bebeği yıkamıyorlar,sadece siliyorlar.Göbek düşmeden yıkanmaması lazım enfeksiyon kapabilir göbek deliğinden..göbek te tahmini 1 hafta içinde düşüyor.Kaç gün sonra yıkanmalı peki? Ay ben hayatımın şokunu yaşadım ya bu bilgiylehiç dikkatimi çekmemiş
![]()
Sonra bu bebekler niye tosunEkmek arası peynir yerken okudum bu mesajı
ay dur çikolata da yiyim hazır mutfaktayken
Kefir içtim ben akşam yemeği niyetine; yatağa girdim aklıma ekmek peynir geldi çıkmadı aklımdan yiyorum şu an![]()
Canım gözün aydın sağsalim kavuşursun inşallah bebişine. Sağlığı yerindeyse sorun yokKızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptmtansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü
![]()
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten okurken bile etkilendim kim bilir nasıl korktuntrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun![]()
Çok teşekkür ederim. Sağlığı yerindeymiş şükür kiloyu da dısarda aldırcaz artık napalımCanım gözün aydın sağsalim kavuşursun inşallah bebişine. Sağlığı yerindeyse sorun yoksende inşallah bir an evvel düzelirsin
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten okurken bile etkilendim kim bilir nasıl korktun![]()
Ya ayniyim hala.sanci var ama bi siddetlenme olmadi.hala peceteye hafif pembelikte geliyor idrar sonrasi ve gene regl agrisi var.yarin sabah bi gidecegim doktora...medusaa canım durumlar nasıl var mı kanama sancı
6. çocuk olunca böyle hızlı doğuyor demekdarısı başımıza diyelim
Eşim söyledi, annemle de konuşmuşlar sağ olsunlar hiç sorun çıkmadı anlayışla karşıladılarSen kv sorununu nasıl atlattın canim![]()
MükemmelEşim söyledi, annemle de konuşmuşlar sağ olsunlar hiç sorun çıkmadı anlayışla karşıladılarannem nöbetini devredince gelecekler
![]()
İnşallah doguran olur da sevindirirGünaydın kızlar bakalım bugün kimler doğuracak![]()
Göğüs ucun yara oldu mu acaba,ne kullanıyorsun bunun için...bi de mastit oldun mu?Mesela silikon meme ucu olmadan emmek istemiyor. Sütüm geliyor ama istemiyor silikon meme ucuyla alıyor. Baze silikonu da kabul etmiyor. Bugün hastanede çok vakit harcadık mesela çok acikti. O yüzden önce sagdim kasikla 1-2 verdik sonra kabul etti emmeyi biraz kolaya kaçıyor bazen![]()