2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Oğluşumun çikolatasını hediyeliğini ve kapı süsünü sipariş verdim bugün. Kendime terlik siparişi verdim terliksiz gitmicem doğuma inşallah ajsjs biraz da salonuma dekorasyon siparişi verdim lambader aldım orta sehpaya dekor aldım onlar ne alakaydı bilmiyorum ama canım sağolsun 😂😂 yarın da halı yıkamacıyı arıcam halıları alsınlar geldiklerinde de koltukları yıkatıcam bi de pilatese gidicem sanırım başka da bişi kalmadı 😂😂

Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama ben destekleyecek birisi varsa zorlamiyorum ama kendim kalkabiliyorum. İlk gün evde zorlandım kimse yoktu yuvarlandim resmen😅 ama ben sezaryen olduğum için pişman olmadım ya hastanede aklıma hep şimdi normal doğum olsa hala kavusmamistik sancı çekiyor olacaktım dedim kendi kendime. Beni bu süreçte zorlayan şey baş boyun ağrısı canım. Dikiş konusu çok şükür sıkıntı çıkartmadı 🙏🏻
Bol bol kahve iç kuzum

Kızlar ben telefondan çok uzak kaldım ya 😅 doğuran var mii, herhangi bir sorun var mı uzak kaldım gruptan🥺

2 kere ağrı kesici yapıldı yürürken ağrıyor otururken uzanırke sıkıntı yok çok şükür. Hasta bezi taktılar önce sondayı çektikten sonra benden bez almadılar. 2 kere tuvalete gittikten sonra normal gece pedi taktım.
Üç güne hepsi geçer kuzum daha rahat edersin inşallah kalkerken kendini hiç zorlama destekle kalk daha çabuk iyileşirsin

Ay senin yorumlarını okudukça hemen sezaryen olasım geliyor kız 😄 meleğim canın da kolaymış. Golden ve melikekin de aşırı zordu gibi bi yorumu olmadı aslında ama işte etraf korkutuyor beni kat kat kesileceksin ömür boyu soğukta sızlayacak vs diye 🙈😄

Benim zorlu bi normal doğum olmasına rağmen yatıp kalkarken kimseye ihtiyaç duymadım kendim hallettim işimi, penguen gibi yürüyordum ama kendim yürüyebiliyordum evin içinde 😄 ama pansuman kısmı falan zordu tabi. Tuvaletten sonra pansuman sürem en az 15 dk sürüyordu bebek o sürede kendisi kalamaz yine birine ihtiyaç duyucam her iki doğum şeklinden sonra da 😬 hayırlısı bakalım
Valla bacım biz aynıyız senle kimseye eyvallah yok bide acı eşiğimiz yüksek. O yüzden hiç takma en azından sezaryende 15 dk pansuman süresi yok her tuvalet sonrası 😂
Evet bak soğukta sızlama oluyor millet ah vah diyor bende çok nadir oluyor ama olmuyo diyemem yani. Ve hala uyuşuk 9 senelik sezaryenli yengem uyuşukluğun yeni geçtiğini söylüyor mesela. Bu konularda yalanlayamıcam yani ama aman aman öldüm bittim ağrı acı yattım kalkamadım filan yok öyle bişey ya iş başa düşünce öyle bi kalkıyorsun ki sen daha iyi bilirsin zaten hatta iş başa düşeceği için bukadar ince eleyip sık dokuyosun doğum şekli meselesini

İki
Kişi daha dogurdu bugün iki iki gidiyoruz bakim birisi Iremcmgz Iremcmgz digeri etiket yapamadım 35 haftalık dogum yaptı
Aaa tebrik ederim Iremcmgz Iremcmgz Allah analı babalı büyütsün ikiniz de iyisinizdir inşallah 😍 🙏🏻 35 haftalık olan doğumda da sıkıntı yoktur inşallah bir anda doğumlar gelmeye başladı

Aaa tebrik ederim Iremcmgz Iremcmgz Allah analı babalı büyütsün ikiniz de iyisinizdir inşallah 😍 🙏🏻 35 haftalık olan doğumda da sıkıntı yoktur inşallah bir anda doğumlar gelmeye başladı
Banada 26 nisana gün verdi kendiliginden daha önce gelmek istemezse 😂😂😂

rCanım ben goremiyorum gelip gidip bakıyolar iyi diyorlar. Hastane bez serdı altıma ilk gelınce aksama kadar o durdu. Baya gelmiş ona. Yürümeye kalkınca değiştirdık ne alemde bilmiyorum benim sondayı çıkarmıyorlar idrar takibi yapıolar tansiyon için. Wcye gidemiyorum bilemedim o yüzden 🙈
Anladim canım teşekkür ederim 🥹 Allah acil şifa versin💜

Ben üçüncü günü halı yıkayanı duydum kızlar ben 4.günü desteksiz kalkamıyorum diye bi düşündüm bende sıkıntı mı var diye
Üçüncü günü halı yıkayanda biraz şov yapmış canım o ne öyle okadar da 😂😂
Doğunca yıkanmıyor mu hemen silip mi veriyorlar 🥺😳 ben hep yıkanıyor sanıyordum amannnnn kör cahil kalmışım
yok canım yıkanmaz yıkanmaması da daha iyi o sarı sarı bebeğin üstündeki şeyler nekadar durdu okadar iyi. Silip veriyolar üstten üstten. İster evde yıka sonra ister göbek bağı düşünce yıka

medusaa medusaa ’nın da nişanı geldi galiba, bunu söyleyip kaçtı olayın akıbetini bilmiyoruz henüz😂

Aaa 😍 senin de günün belli oldu hadi hayırlı olsuun 😍 kaldı 11 gün çok heyecanlı ❤️
Evet gün verince beklemek zor en güzeli
Acil gitmek alışmışım ya tuhaf geldi kız tam 38 haftalık olacam öyle alacak. Bir şey var sevindigim küçük kızımla aynı gün dogacak oda 26 nisan yoksa doktor 24 nisan dedi ben 26 nisan olsun ablası ile aynı dedim tamam dedi 💗💗

Back
X