2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Lansor aç karnına içilen mide koruyucuydu değil mi? Bende hamilelikten önce de reflü vardı bu son zamanlarda iyice arttı haftasonuna kadar hafiflemezse sorayım doktoruma lansoru
Canim bugun muayeneden ciktim reflum icin rennie duo sise verdi.sabah aksam mide koruyucu lansoprol diye bise verdi.hamilelikte kullanima uygun iki ilac yazdim sana dedi gastrocu.bilgin olsun❤️

Aradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...
Ozaman ondandır canım çünkü nışan bildiğin jöle gibi kanlı oluyor

Aradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...
Bekle bakim o zaman kuzum 5 dak bir sancı olursa git ama hastaneye yada çogalırsa kanaman bende olmadı hiç kanama demekki olabiliyormuş

Nışanın örnek resmini paylaşsam sıkıntı olur mu ki? Hem bilmeyenler de görmüş olur
Benim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...

Benim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
Sildikçe gelmemesi lazım canım azalması lazım bazen çatı muayenesinden sonra dogum başlayabiliyor

Evet gün verince beklemek zor en güzeli
Acil gitmek alışmışım ya tuhaf geldi kız tam 38 haftalık olacam öyle alacak. Bir şey var sevindigim küçük kızımla aynı gün dogacak oda 26 nisan yoksa doktor 24 nisan dedi ben 26 nisan olsun ablası ile aynı dedim tamam dedi 💗💗
Biz ne kadar plan yapsak da gördüğün gibi bebisler gelmek istediği gibi geliyor 🤭 inşallah gönlüne göre olsun sağlıkla gelsin ne güzel ablasıyla aynı gün olur 😍❤️

Back
X