- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.671
- 398
- 27
Evde değildi zaten gelme dedim bende salonda ağladım bol bolValla ben lavaboya girip kapıyı kitledim tek başıma agladım yoksa rahatlayamıyorsunn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde değildi zaten gelme dedim bende salonda ağladım bol bolValla ben lavaboya girip kapıyı kitledim tek başıma agladım yoksa rahatlayamıyorsunn![]()
Sancilardayim
Canım bence git artık nişan ayrı kanama ayrı senşn dedigin kanama bence nişan degilYa benim ufaktan sancim basladi.suan regl agrisi yaninda ufak sancilarim var ortalama 10 dk da bir....ama ne asamadayim bende canım anlamlandiramiyorum...
Hiç halim yok canım istemiyorGüzel ılık bir duş al benim öyle krizlerim olunca hemen duşa giriyorum iyi geliyor.
Hormonlardan gözümüzde büyüyor herşey.
Evet canım kanama bence gitmesiNışan değil gibi demi. Çünkü kanama diyor
Canim bugun muayeneden ciktim reflum icin rennie duo sise verdi.sabah aksam mide koruyucu lansoprol diye bise verdi.hamilelikte kullanima uygun iki ilac yazdim sana dedi gastrocu.bilgin olsunLansor aç karnına içilen mide koruyucuydu değil mi? Bende hamilelikten önce de reflü vardı bu son zamanlarda iyice arttı haftasonuna kadar hafiflemezse sorayım doktoruma lansoru
İyiyiz canım çok şükürAaa tebrik ederimIremcmgz Allah analı babalı büyütsün ikiniz de iyisinizdir inşallah
![]()
35 haftalık olan doğumda da sıkıntı yoktur inşallah bir anda doğumlar gelmeye başladı
Aradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...Canım bence git artık nişan ayrı kanama ayrı senşn dedigin kanama bence nişan degil
Nışanın örnek resmini paylaşsam sıkıntı olur mu ki? Hem bilmeyenler de görmüş olurEvet canım kanama bence gitmesi
Lazım
Ozaman ondandır canım çünkü nışan bildiğin jöle gibi kanlı oluyorAradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...
Bekle bakim o zaman kuzum 5 dak bir sancı olursa git ama hastaneye yada çogalırsa kanaman bende olmadı hiç kanama demekki olabiliyormuşAradim hastaneyi,hoş yeni geldim ordan:) cati muayenesi kanama yapabilir dedi doktor.bir sikinti yoktu cunku bebekte.acilma bile yoktu.bende anlamadim...
Bilmiyorum ki ceza alırmısın acabaNışanın örnek resmini paylaşsam sıkıntı olur mu ki? Hem bilmeyenler de görmüş olur
Benim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...Nışanın örnek resmini paylaşsam sıkıntı olur mu ki? Hem bilmeyenler de görmüş olur
Niye ceza alsın ki öyle mi oluyorBilmiyorum ki ceza alırmısın acaba
Bilmiyorum ki ceza alırmısın acaba
Özelden atayım en iyisiBenim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
Şikayet edenler oluyor ya. Ama burada olur mu bilmiyorumNiye ceza alsın ki öyle mi oluyor![]()
Sildikçe gelmemesi lazım canım azalması lazım bazen çatı muayenesinden sonra dogum başlayabiliyorBenim acimdan yok.ozelden atabilirsin hatta..ben google dan baktim ama cok cesit.ebe sordu acik pembe mi dedi evet dedim.ama sildikce gelmesi de ilginc diil mi? Bikac peceteye sonradan bayaa silik pembe ile geldi...
grubumuzda dengesiz yoksa şikayet eden de olmaz diye düşünüyorum keyfi paylaşmıyoruz yaŞikayet edenler oluyor ya. Ama burada olur mu bilmiyorum
Evet canım bazı şeyler yasakNiye ceza alsın ki öyle mi oluyor![]()
Biz ne kadar plan yapsak da gördüğün gibi bebisler gelmek istediği gibi geliyorEvet gün verince beklemek zor en güzeli
Acil gitmek alışmışım ya tuhaf geldi kız tam 38 haftalık olacam öyle alacak. Bir şey var sevindigim küçük kızımla aynı gün dogacak oda 26 nisan yoksa doktor 24 nisan dedi ben 26 nisan olsun ablası ile aynı dedim tamam dedi![]()