Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
ekmeğin faydası neden olmasın fırın yapımı tam buğday alma şansın varsa onunla yap tostu canım
Belirli bir miktar karbonhidratta almak gerekiyor
Tosta zaten kaşar koyuyorsun oda protein yanında yeşillik(roka, dereotu) domates biber vs varsa koy mutlaka
Yağ grubundanda imkan varsa avokado yoksa zeytin olur gayet sağlıklı bir menü ☺️
Diyetisyenle çalışmaya başlayınca bende beslenme uzmanı gibi konuştum 😂😂😂
Ben mesela 1 dilim tam buğday yiyordum midemide alıştırmıştım ama boyuma ve kiloma göre yeterli değilmiş 3 dilim yaptık
Yan ürünleri hep eşim varken yiyebiliyorum o olmayınca hazırlayasım gelmiyor eşimde deprem dolayısıyla 15 gün çalışıyor 15 gün izinli o 15 çalıştığı zaman menüm aynı kaşarlı tost 😁 Ekmekte somun harici yiyemiyorum nedense burada ekmekler alıştığımızdan biraz farklı en yakın somun olduğu için onu alıyoruz 🥲

Ben hissediyorum ama bugün dünkü kadar net hissedemedim sanki bişeyler hisseder gibi oldum ama dün çok netti pozisyonu ile ilgilidir diye düşünüyorum çünkü dürttüm dürttüm yok olmuyor cumartesi kontrol var zaman gecmiyor ya🤣

Kızlar bu bebek bezi kovaları hakkında ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler kullanan var mı cevrenizde görüdügünüz ya da kızımın zamanında da vardı aşırı pahalıydı şimdi 600 1000 arası değişiyor bakarsak en az iki üç yıl kullanıcaz sürekli çöp çıkarılmıyor o da kokuyor zaten poşet de paralı artık bilemedim baya sıcak bakmaya başladım🤣

Ben hissediyorum ama bugün dünkü kadar net hissedemedim sanki bişeyler hisseder gibi oldum ama dün çok netti pozisyonu ile ilgilidir diye düşünüyorum çünkü dürttüm dürttüm yok olmuyor cumartesi kontrol var zaman gecmiyor ya🤣
Bu haftakarda hissediliyor mu gerçekten? Ben hissetmiyorum doktoruma da sordum daha erken dedi

Bu haftakarda hissediliyor mu gerçekten? Ben hissetmiyorum doktoruma da sordum daha erken dedi
17. Haftadayım ve ikinci gebeliğim doktor ocagın ilk haftası hissedersin demişti bi hafta önce oldu önce emin olamıyor insan ama büyüdükçe hareketler netleşiyor öyle emin oluyor insan .Bu arada kızımda 21 e doğru hissetmiştim nasıl bu kadar fark oluyor ben de anlamadım 😇

17. Haftadayım ve ikinci gebeliğim doktor ocagın ilk haftası hissedersin demişti bi hafta önce oldu önce emin olamıyor insan ama büyüdükçe hareketler netleşiyor öyle emin oluyor insan .Bu arada kızımda 21 e doğru hissetmiştim nasıl bu kadar fark oluyor ben de anlamadım 😇
Bir kipirtilar var ama gaz mi bebek mi daha emin olamıyor insan açıkçası

Kızlar bebişin hareketlerini hissettiniz mi :) ben hala hissedemeyen kısımdayım
İlk hamilelik 19. Hafta o kadar netti ki ayırt ediliyor 🤗 şimdi bilmiorum belki imkansız ama geçen haftadan beri bişeyler hissediyorum gibi 15-16 hafta arası ama çok az zamanlarda oldu sürekli değil 😍

Kızlar bu bebek bezi kovaları hakkında ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler kullanan var mı cevrenizde görüdügünüz ya da kızımın zamanında da vardı aşırı pahalıydı şimdi 600 1000 arası değişiyor bakarsak en az iki üç yıl kullanıcaz sürekli çöp çıkarılmıyor o da kokuyor zaten poşet de paralı artık bilemedim baya sıcak bakmaya başladım🤣
Korbell kullandım ilk başlarda iyiydi ama sonra çoook kötüydü ek gıdaya geçince özellikle bir de yaz dönemi çook koku oldu hiç memnun kalmadım attım çöpe 😅 şimdi başka bi markanınkini düşünüorum tomme tippies mi öyle bişeydi sanki adı

Korbell kullandım ilk başlarda iyiydi ama sonra çoook kötüydü ek gıdaya geçince özellikle bir de yaz dönemi çook koku oldu hiç memnun kalmadım attım çöpe 😅 şimdi başka bi markanınkini düşünüorum tomme tippies mi öyle bişeydi sanki adı
O da kartuşlu tek tek poşetliyor bezleri yeni doğanken günde on kez falan değişiyor ona kartuş mu dayanır diye düşündüm korbell daha iyi diye duymustum ama o da değilmiş

O da kartuşlu tek tek poşetliyor bezleri yeni doğanken günde on kez falan değişiyor ona kartuş mu dayanır diye düşündüm korbell daha iyi diye duymustum ama o da değilmiş
İncelemedim hiç bakmak lazım 👍 kişiye göre değişir yani bişey diyemem herkesin deneyimi başka oluyor, ilk başlarda güzeldi sıkıntı yoktu sonra çok kötüydü gerçekten koku olayı ki bi sürü poşet denedim orijinal muadil kokulu vs olmadı 😅

Cop kovasini gereksiz gorenler de var bos yere para harcamasi gibi ama bence en buyuk ihtiyaclardan, benim balkonum yok kapi onune cop cikaramiyorum ev zaten kucuk butun odalara yayilir koku kesin almam lazim 😅 ikinci elleri de satiliyor yikar kullaniriz zaten plastik diye dusunmustum ama ben de korbell bakiyodum ya daha once tecrubem yok etrafimdaki kimse de almadi danisamadim kimseye.

Ben 1 haftadir hissediyorum, bazi tekmeleri hatta elimi koyunca bile hissediliyor 😌 16. Haftada hissetmeye basladim ben. Sizinde vardir ama bagirsak hareketiyle ayirt edemiyor olabilirsiniz. Ben iki farki anlayabiliyorum, zaten bagirsaklarimiz artk yukari cikti, bebeginde tekmeleri karna vurus seklinde oluyor pit pit, daha cok duz yatarken oluyor, duz yatip kendinizi dinleyin hareket halindeyken hissetmezsiniz

Ben korbel kullandım dışarıya koku vermedi. İşlevsel bence.. Ya sürekli çöp çıkarmanız gerekiyor ya da bebek bezi çöpü almak lazım.. Ek gıda ile kakalar fena kokuyor 😂 Bir de şöyle bir dip not düşeyim bir süre sonra işe başladım ben annem korbele atmaya üşenip hep normal çöpe attı 😂

Burada yazdığına göre ömür boyu olması için 5 doz yapılmalıymış. Ben sanırım 3 doz olmuştum diye hatırlıyorum, yani 5 senelik bir koruma oluyorsa henüz 8 sene oldu benim olalı, o zaman yeni dozu olmam gerekiyormuş. 2 doz 3 sene korumaysa size gerek yok sayılır, belki 1 doz daha yaparlar en fazla.

images
Bugün kontrol vardı unuttum doktora sormayı 😂 mesaj yazmakta istemiyorum çünkü yaptır diyecektir 🙈 Daha önceki tetanozlarımız tabloya dahil olmuyor mu acaba yoksa şartlar uymuyor gözüküyor.

Merhabalar Allah'ın izniyle Haziranin ilk haftasında kızımı kucağıma alacağım 🥹🩷
bir sorum olacak. 19. Haftaya yaklaştim. Detaylı ultrason için şehir hastanesine gideceğim fakat perinatoloji bölümüne boşluk oluşmadığı icin randevu alamadım.. onun yerine kadın doğum uzmanına randevu aldım. Detaylı ultrason için kadın doğum uzmanina giden var mı? Gitsem detaylı ultrason için ilgilenirler mi? Kafam bu konuda çok karıştı..

X