• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Yok ya değil hatta az bile olabilir. Çay bardağının 3 ge biri kadar öğün verin diyorlar 6-7 çay kaşığı o kadar ediyor mu tam emin olamadım.
Benimki de kabız ya böyle bazı günler ufak ufak yapıyor. Bazen yapmıyor bakıyorum huzursuz değil zorlamıyorum fitil vermek istemiyorum
Zeytinyağı içirmeyi denediniz mi belki faydası olur?
Zaten demir ve d vit içinde zeytinyağı var. Tüm öğünlere de ekliyorum. Bilemedim :(

Kızlar ya oğlum 5 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkartıyor. Öğünleri çok yoğun değil olabildiğince kayısı armut vs de veriyorum, ana öğün zaten anne sütü. Neden kabız oluyor böyle :KK43:
Öğün miktarı 6 tatlı kaşığını geçiyorsa,muz patates gibi gıdalar fazla tüketiliyorsa oluyorrr 🥺

Kızlar ya oğlum 5 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkartıyor. Öğünleri çok yoğun değil olabildiğince kayısı armut vs de veriyorum, ana öğün zaten anne sütü. Neden kabız oluyor böyle :KK43:
Bazen demir ilacı da kabız yapıyor bu arada kullandığınız demir de önemli

Bazen demir ilacı da kabız yapıyor bu arada kullandığınız demir de önemli
Demir takviyesini her doktor başlıyor mu Türkiye'de? Ben Türkiye'de yaşamıyorum, burada doktor başlamadı 😵‍💫 Sordum hatta başlayıp başlamayacağını ama formül mama kullanıyorum ben anne sütüne ek, onun içinde demir var dedi kadın ve gerek görmedi 🥲

Demir takviyesini her doktor başlıyor mu Türkiye'de? Ben Türkiye'de yaşamıyorum, burada doktor başlamadı 😵‍💫 Sordum hatta başlayıp başlamayacağını ama formül mama kullanıyorum ben anne sütüne ek, onun içinde demir var dedi kadın ve gerek görmedi 🥲
bende yurt disindayim burda da demire gerek gormuyolar bebek yulaflari filan ver onlarda var demir dedi sadece d vit iciyor dogumdan beri

Kızlar bebeğimin kakası böyle yetişkin kakasına benziyor normal mi bu 🫢🫢🫢
Birde burnu akmaya başladı inş hasta olmuyordur

Kızlar bebeğimin kakası böyle yetişkin kakasına benziyor normal mi bu 🫢🫢🫢
Birde burnu akmaya başladı inş hasta olmuyordur
Bizim kaka da ek gıdadan sonra koyulaşmaya başladı. Ama yetişkin kıvamında değil tabi ki. 😄 Nezleyi biz 1 haftaya yakındır yaşıyoruz. Burunları tıkalı olduğu için uyuyamadılar ilk 1-2 gün. Doktor da calpol vs. verdi. Öksürük şurubu fln yasak dedi. Nezle olmayı öğrenmeleri gerekiyormuş 😄

Bizim kaka da ek gıdadan sonra koyulaşmaya başladı. Ama yetişkin kıvamında değil tabi ki. 😄 Nezleyi biz 1 haftaya yakındır yaşıyoruz. Burunları tıkalı olduğu için uyuyamadılar ilk 1-2 gün. Doktor da calpol vs. verdi. Öksürük şurubu fln yasak dedi. Nezle olmayı öğrenmeleri gerekiyormuş 😄
Geçmiş olsun huzursuzluk yok diye ben calpol vermedim ama huzursuz olursa vereceğim :( okaliptüs yağı koydum nem cihazına bir damla. Belki oda yardımcı olur. Burnunu da şırınga ile burnuna su sıkarak boşalttım şuan akmıyor burnu ama gene dolacak sanırım 🥹

Yaparken zorlanıyor mu? Alp sanki zorlanmıyor ama 5 günün ardından böyle yapınca bana da bir süpriz oldu dldldldş
benim oglumda 5-6 gun kabizdi yani 3 gunun sonunda yapti ama baya kati kati parca parca yapti baya agliyodu ikiniyodu zorlaniyodu sonra dediginiz gibi oldu hani sert desem degil ama tek yapiyor artik ama yumusak yine kivami zorlanmiyorda yaparken herhalde kati gidada artik boyle olucak diye dusundum bende

benim oglumda 5-6 gun kabizdi yani 3 gunun sonunda yapti ama baya kati kati parca parca yapti baya agliyodu ikiniyodu zorlaniyodu sonra dediginiz gibi oldu hani sert desem degil ama tek yapiyor artik ama yumusak yine kivami zorlanmiyorda yaparken herhalde kati gidada artik boyle olucak diye dusundum bende
Benimki de 2-3 gündür parça parça yapıyor ya. Ama ağlama felan yok. Kayısı da yediremedimm veren var mı nasıl veriyorsunuz kayısıyı acaba ?
Yoğurtta pek fayda etmiyor sanki.

Back
X