- 27 Haziran 2024
- 561
- 267
- 18
- 28
Suyu her öğünde mutlaka içiyor. Bugün yaptı kaka ama çok az bir şey yaptı. Yarın gene kayısı ve armut vereceğim toparlasın iyiceSuyla arası nasıl peki? Biz artık suyu daha fazla teklif etmeye başladık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu her öğünde mutlaka içiyor. Bugün yaptı kaka ama çok az bir şey yaptı. Yarın gene kayısı ve armut vereceğim toparlasın iyiceSuyla arası nasıl peki? Biz artık suyu daha fazla teklif etmeye başladık.
Zaten demir ve d vit içinde zeytinyağı var. Tüm öğünlere de ekliyorum. BilemedimYok ya değil hatta az bile olabilir. Çay bardağının 3 ge biri kadar öğün verin diyorlar 6-7 çay kaşığı o kadar ediyor mu tam emin olamadım.
Benimki de kabız ya böyle bazı günler ufak ufak yapıyor. Bazen yapmıyor bakıyorum huzursuz değil zorlamıyorum fitil vermek istemiyorum
Zeytinyağı içirmeyi denediniz mi belki faydası olur?
en son 1 ay once gittik kontrole 10.480 kilosu 79 cm boyuydu. ayaklaninca verirler artik simdi olsunlar biraz siskoÖok şükür maaşşiallh kaç kg benimki de çok hareketli ama şişkocuk biraz da
Öğün miktarı 6 tatlı kaşığını geçiyorsa,muz patates gibi gıdalar fazla tüketiliyorsa oluyorrrKızlar ya oğlum 5 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkartıyor. Öğünleri çok yoğun değil olabildiğince kayısı armut vs de veriyorum, ana öğün zaten anne sütü. Neden kabız oluyor böyle
Bazen demir ilacı da kabız yapıyor bu arada kullandığınız demir de önemliKızlar ya oğlum 5 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkartıyor. Öğünleri çok yoğun değil olabildiğince kayısı armut vs de veriyorum, ana öğün zaten anne sütü. Neden kabız oluyor böyle
Maşallahh biz de öyle umut ediyoruzen son 1 ay once gittik kontrole 10.480 kilosu 79 cm boyuydu. ayaklaninca verirler artik simdi olsunlar biraz sisko
Bestiron kullanıyoruzBazen demir ilacı da kabız yapıyor bu arada kullandığınız demir de önemli
6-7 çay kaşığı genelde. Hiç 6 tatlı kaşığı yemediÖğün miktarı 6 tatlı kaşığını geçiyorsa,muz patates gibi gıdalar fazla tüketiliyorsa oluyorrr
5 gün de biraz fazla sanki ama bilemedim yoğurt verin bence bi ara ben öyle yaptım baya düzelmişti. Yani yoğurt probiyotik oluyor ya o düzenliyor.6-7 çay kaşığı genelde. Hiç 6 tatlı kaşığı yemedi
Yaptı bugün ama katı baya. Bugün sabah kahvaltıda yoğurt içinde kayısı püresi yedi. Ara öğünde gene armut vericem5 gün de biraz fazla sanki ama bilemedim yoğurt verin bence bi ara ben öyle yaptım baya düzelmişti. Yani yoğurt probiyotik oluyor ya o düzenliyor.
Demir takviyesini her doktor başlıyor mu Türkiye'de? Ben Türkiye'de yaşamıyorum, burada doktor başlamadı Sordum hatta başlayıp başlamayacağını ama formül mama kullanıyorum ben anne sütüne ek, onun içinde demir var dedi kadın ve gerek görmediBazen demir ilacı da kabız yapıyor bu arada kullandığınız demir de önemli
bende yurt disindayim burda da demire gerek gormuyolar bebek yulaflari filan ver onlarda var demir dedi sadece d vit iciyor dogumdan beriDemir takviyesini her doktor başlıyor mu Türkiye'de? Ben Türkiye'de yaşamıyorum, burada doktor başlamadı Sordum hatta başlayıp başlamayacağını ama formül mama kullanıyorum ben anne sütüne ek, onun içinde demir var dedi kadın ve gerek görmedi
Bizim kaka da ek gıdadan sonra koyulaşmaya başladı. Ama yetişkin kıvamında değil tabi ki. Nezleyi biz 1 haftaya yakındır yaşıyoruz. Burunları tıkalı olduğu için uyuyamadılar ilk 1-2 gün. Doktor da calpol vs. verdi. Öksürük şurubu fln yasak dedi. Nezle olmayı öğrenmeleri gerekiyormuşKızlar bebeğimin kakası böyle yetişkin kakasına benziyor normal mi bu
Birde burnu akmaya başladı inş hasta olmuyordur
Geçmiş olsun huzursuzluk yok diye ben calpol vermedim ama huzursuz olursa vereceğim okaliptüs yağı koydum nem cihazına bir damla. Belki oda yardımcı olur. Burnunu da şırınga ile burnuna su sıkarak boşalttım şuan akmıyor burnu ama gene dolacak sanırımBizim kaka da ek gıdadan sonra koyulaşmaya başladı. Ama yetişkin kıvamında değil tabi ki. Nezleyi biz 1 haftaya yakındır yaşıyoruz. Burunları tıkalı olduğu için uyuyamadılar ilk 1-2 gün. Doktor da calpol vs. verdi. Öksürük şurubu fln yasak dedi. Nezle olmayı öğrenmeleri gerekiyormuş
Bizimkide bu ara sürekli pankek vs katı gıdaya yakın alıyor ondandır diye düşünüyorumKızlar bebeğimin kakası böyle yetişkin kakasına benziyor normal mi bu
Birde burnu akmaya başladı inş hasta olmuyordur
Yaparken zorlanıyor mu? Alp sanki zorlanmıyor ama 5 günün ardından böyle yapınca bana da bir süpriz oldu dldldldşBizimkide bu ara sürekli pankek vs katı gıdaya yakın alıyor ondandır diye düşünüyorum
Yok zorlanmıyor 5 gün için normal bence, hakedilmiş dkkdYaparken zorlanıyor mu? Alp sanki zorlanmıyor ama 5 günün ardından böyle yapınca bana da bir süpriz oldu dldldldş
benim oglumda 5-6 gun kabizdi yani 3 gunun sonunda yapti ama baya kati kati parca parca yapti baya agliyodu ikiniyodu zorlaniyodu sonra dediginiz gibi oldu hani sert desem degil ama tek yapiyor artik ama yumusak yine kivami zorlanmiyorda yaparken herhalde kati gidada artik boyle olucak diye dusundum bendeYaparken zorlanıyor mu? Alp sanki zorlanmıyor ama 5 günün ardından böyle yapınca bana da bir süpriz oldu dldldldş
Benimki de 2-3 gündür parça parça yapıyor ya. Ama ağlama felan yok. Kayısı da yediremedimm veren var mı nasıl veriyorsunuz kayısıyı acaba ?benim oglumda 5-6 gun kabizdi yani 3 gunun sonunda yapti ama baya kati kati parca parca yapti baya agliyodu ikiniyodu zorlaniyodu sonra dediginiz gibi oldu hani sert desem degil ama tek yapiyor artik ama yumusak yine kivami zorlanmiyorda yaparken herhalde kati gidada artik boyle olucak diye dusundum bende