- 1 Ağustos 2024
- 118
- 42
- 13
Çok geçmiş olsunYa çok fena grip oldu Alp. Dolven ile calpol ü dönüşümlü veriyoruz çocuğumun sesi bile değişti
Burnunda sarı sümğkler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunYa çok fena grip oldu Alp. Dolven ile calpol ü dönüşümlü veriyoruz çocuğumun sesi bile değişti
Ben omlette ve sade kırdığımda beyazını karıştırıyorum ya. Ama haşladıgım da ayırıyorum diğer türlü bi sıkıntı olmadı çok şükür.Yumurtanın beyazını ne zaman vermeye başlayacaksınız sevgili anneler?
Geçmiş olsun. Bitki çayı da verilmiyor sanırım.Ya çok fena grip oldu Alp. Dolven ile calpol ü dönüşümlü veriyoruz çocuğumun sesi bile değişti
Ihlamur diyorlar ama zaten dolvende ibuprofen var. Ondan daha etkili olabileceğini sanmıyorum. Biraz kulak ağrısı da var inşallah toparlayacakGeçmiş olsun. Bitki çayı da verilmiyor sanırım.
Sıkıntı olmadıysa artık haşlamada da verebilirsiniz gibi duruyor.Ben omlette ve sade kırdığımda beyazını karıştırıyorum ya. Ama haşladıgım da ayırıyorum diğer türlü bi sıkıntı olmadı çok şükür.
Sizinki ağzının tadını biliyorben teff unu, yogurt, yumurta pure veya rende meyve sebzeyle yapiyorum genelde yumusacik oluyor yanina da sos gibi suyla tahini acip koyuyorum ya da meyve ezip sulandirip koyuyorum batirip batirip yiyor
İnşallah çabuk toparlar geçmiş olsun.Ihlamur diyorlar ama zaten dolvende ibuprofen var. Ondan daha etkili olabileceğini sanmıyorum. Biraz kulak ağrısı da var inşallah toparlayacak
Evet aslında verilebilir de niyeyse sarısı daha iyi gibi mi geliyor bilmiyorum haşlamaya sadece sarı veriyorumSıkıntı olmadıysa artık haşlamada da verebilirsiniz gibi duruyor.
Ben hala vermedim beyazını hiç bir türlü başlamayı düşündüm artık 8 aylıklar.
Çok geçmiş olsun, bugün daha iyidir inşallah?Burnu tıkanık olduğu için nasıl uyutuyordunuz? Ben kucakta dik pozisyonda yattım gene bugün. Çocuğumun ateşi çok yükseldi calpol verdim.
Bugün yogurt çorbası yaptım ilk defa yumurtayı sarısıyla birlikte kullandım, inşallah alerjileri falan çıkmaz, aminEvet aslında verilebilir de niyeyse sarısı daha iyi gibi mi geliyor bilmiyorum haşlamaya sadece sarı veriyorum
ben 6 aydan beri yumurta veriyorum beyaz sari hic ayirmadimYumurtanın beyazını ne zaman vermeye başlayacaksınız sevgili anneler?
aynisi ben tutarsam iciyor tutmazsam pipetini cikarip kemiriyorYa arkadaşlar ben pipete alıştırmaya çalışıyorum ama benimkiler sadece diş kaşımak için kullanıyor. Alıştırma bardağı aldım ona da aynı muameleyi yapıyorlar. Siz alıştırabildiniz mi napmam nası vermem lazım
Burnu artık tıkanmıyor ama öksürük başladıÇok geçmiş olsun, bugün daha iyidir inşallah?
İlk başta biraz izin verin oynasın, bir süre sonra çözüyor pipetten içmeyi. alıştırma bardağına benim oğlum kendi başına içemiyor benim içirmem lazımYa arkadaşlar ben pipete alıştırmaya çalışıyorum ama benimkiler sadece diş kaşımak için kullanıyor. Alıştırma bardağı aldım ona da aynı muameleyi yapıyorlar. Siz alıştırabildiniz mi napmam nası vermem lazım
Bende de kabızlık sorunu vardı akşamları 1-1,5 avuç kayısı yedim (ana düzenli) sıvı alımı ve gıda ile de destekledim daha iyiyim şükürnormal dogum yaptim dogumdan beri kabizlik problemi yasiyorum ya 8 ay oldu hala duzelmedi ki doguma kadar hic bir bagirsak problemi yasamamistim hic yasayan var mi cozum oneriniz var mi
Ben henüz pipet denemedim ama demir ilacını damlalıktan kendi çekmeyi öğretmiştim yani pipete ters tarafını kapatıp su dökerseniz ağzına prdan su geldiğini anlayıp daha hızlı adapte olabilirYa arkadaşlar ben pipete alıştırmaya çalışıyorum ama benimkiler sadece diş kaşımak için kullanıyor. Alıştırma bardağı aldım ona da aynı muameleyi yapıyorlar. Siz alıştırabildiniz mi napmam nası vermem lazım
Çok geçmiş olsun nasıl olduIhlamur diyorlar ama zaten dolvende ibuprofen var. Ondan daha etkili olabileceğini sanmıyorum. Biraz kulak ağrısı da var inşallah toparlayacak