• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben omlette ve sade kırdığımda beyazını karıştırıyorum ya. Ama haşladıgım da ayırıyorum diğer türlü bi sıkıntı olmadı çok şükür.
Sıkıntı olmadıysa artık haşlamada da verebilirsiniz gibi duruyor.
Ben hala vermedim beyazını hiç bir türlü başlamayı düşündüm artık 8 aylıklar.

ben teff unu, yogurt, yumurta pure veya rende meyve sebzeyle yapiyorum genelde yumusacik oluyor yanina da sos gibi suyla tahini acip koyuyorum ya da meyve ezip sulandirip koyuyorum batirip batirip yiyor🥰
Sizinki ağzının tadını biliyor🙈
Ya çok fena grip oldu Alp. Dolven ile calpol ü dönüşümlü veriyoruz çocuğumun sesi bile değişti :(
Burnunda sarı sümğkler var :(
Çok geçmiş olsun☹️

Sıkıntı olmadıysa artık haşlamada da verebilirsiniz gibi duruyor.
Ben hala vermedim beyazını hiç bir türlü başlamayı düşündüm artık 8 aylıklar.
Evet aslında verilebilir de niyeyse sarısı daha iyi gibi mi geliyor bilmiyorum haşlamaya sadece sarı veriyorum 😂

Ya arkadaşlar ben pipete alıştırmaya çalışıyorum ama benimkiler sadece diş kaşımak için kullanıyor. Alıştırma bardağı aldım ona da aynı muameleyi yapıyorlar. Siz alıştırabildiniz mi napmam nası vermem lazım

Yumurtanın beyazını ne zaman vermeye başlayacaksınız sevgili anneler?
ben 6 aydan beri yumurta veriyorum beyaz sari hic ayirmadim
Ya arkadaşlar ben pipete alıştırmaya çalışıyorum ama benimkiler sadece diş kaşımak için kullanıyor. Alıştırma bardağı aldım ona da aynı muameleyi yapıyorlar. Siz alıştırabildiniz mi napmam nası vermem lazım
aynisi ben tutarsam iciyor tutmazsam pipetini cikarip kemiriyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

İlk başta biraz izin verin oynasın, bir süre sonra çözüyor pipetten içmeyi. alıştırma bardağına benim oğlum kendi başına içemiyor benim içirmem lazım 😅

Arkadaşlar nisan annelerinde bi annemiz böyle yazmış:
Selam kızlar
Ateş, burun akıntısı, hapşırma öksürme başladı bir anda doktora gittik domuz gribi influenza testi pozitif çıktı. Bu aralar salgın varmış çok dikkat edin

normal dogum yaptim dogumdan beri kabizlik problemi yasiyorum ya 8 ay oldu hala duzelmedi ki doguma kadar hic bir bagirsak problemi yasamamistim hic yasayan var mi cozum oneriniz var mi:(
Bende de kabızlık sorunu vardı akşamları 1-1,5 avuç kayısı yedim (ana düzenli) sıvı alımı ve gıda ile de destekledim daha iyiyim şükür

Ben henüz pipet denemedim ama demir ilacını damlalıktan kendi çekmeyi öğretmiştim yani pipete ters tarafını kapatıp su dökerseniz ağzına prdan su geldiğini anlayıp daha hızlı adapte olabilir

Günlük katı gıda dışı kaç saate bir emziriyorsunuz/mama ile destekliyorsunuz kızlar ve gece beslenmesi yapıyor musunuz

Back
X