• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Selam arkadaslae cok uzun zaman oldu girmeyeli 🤣 1 hafta sonra 7 aylik olacagiz biz. 5 ayliktan beri surunerek emekliyor gel babasi yapiyor eliyle 4 disimiz var. Yapabildikleeimiz bunlar 😀 boynunu gec tuttu diye doktor bir suru tahlil vs yapmisti bize sukur temiz cikti hepsi. Ama haftaya 7 aylik olacak ona ragmen hala oturamiyor sanirim kaba motor gelisimleri 1 ay falan geriden gelecek. Hala zayifiz 😀7 kilo kuşum. 69 cm. 3 aylikken emmeyi birakti mama ve ek gida aliyor şuan ☺
Maşallah baya hareketli bence. Biz 6ay 14 günlüğüz emekleme yok diş daha biri yeni patladı 😂 yani desteksiz de oturamıyoruz. Bence süper sizin gelişim 🌸

Kızlar merhabaaaalar. Ya bu internette vb görüyorum şakır şakır 6 aylık bebeklere kahvaltı veriyorlar ben asla öyle bir şey yapmadım yapmıycam da ama kahvaltıya vb başladınız mı şüpheye düştüm

Merhaba bebeğimin dişlerinde çürüdü sizinki kaç yaşında iken başlamıştı süreç nasıl ilerledi
Merhaba 2.5 yaşında çürükler başladı şu an 7.5 yaşında bazı süt dişleri döküldü yenileri çıktı, bir sorun yaşamadık görsel olarak siyahlık olması dışında

Maşallah baya hareketli bence. Biz 6ay 14 günlüğüz emekleme yok diş daha biri yeni patladı 😂 yani desteksiz de oturamıyoruz. Bence süper sizin gelişim 🌸
Size de masallah canim. Evet cok hareketli oturtuyorum sallanip duruyor dengesini saglayamiyor sanırım insallah zamanla o da olur

Selam arkadaslae cok uzun zaman oldu girmeyeli 🤣 1 hafta sonra 7 aylik olacagiz biz. 5 ayliktan beri surunerek emekliyor gel babasi yapiyor eliyle 4 disimiz var. Yapabildikleeimiz bunlar 😀 boynunu gec tuttu diye doktor bir suru tahlil vs yapmisti bize sukur temiz cikti hepsi. Ama haftaya 7 aylik olacak ona ragmen hala oturamiyor sanirim kaba motor gelisimleri 1 ay falan geriden gelecek. Hala zayifiz 😀7 kilo kuşum. 69 cm. 3 aylikken emmeyi birakti mama ve ek gida aliyor şuan ☺
Maşallah, hiçbir değeri dert etmemek gerek bebelerimiz sağlıklıysa!:)
Üç aylıkken benimki de bıraktı ama ben istikrarlı bir şekilde aylardır sağım yapıyorum. Siz sağmadınız mı? Nasıl oldu o süreç?

Kızlar merhabaaaalar. Ya bu internette vb görüyorum şakır şakır 6 aylık bebeklere kahvaltı veriyorlar ben asla öyle bir şey yapmadım yapmıycam da ama kahvaltıya vb başladınız mı şüpheye düştüm
Onlar 5 5.5 aylıkken ek gıdaya başlayanlar sanırım. Çünkü bağırsak daha ona hazır olmaz tam 6 aylıkken başladığımız için. Ama ben yumurta felan vermeye başladım sarısını yarım şekilde karıştırıyorum bişeylere mesela zaten yediği az hişey

Selam kızlar
Ek gıdaya başladık önce meyvelerden 3 gün kuralı ile bebeğim 6 ay 16 günlük
Yoğurt vericem 2 gun sonraki listede var
Yoğurt mayalıcaz hangi sütten mayalıyorsunuz?

Selam kızlar
Ek gıdaya başladık önce meyvelerden 3 gün kuralı ile bebeğim 6 ay 16 günlük
Yoğurt vericem 2 gun sonraki listede var
Yoğurt mayalıcaz hangi sütten mayalıyorsunuz?
Ben marketten pastorize günlük süt alıyorum onunla yoğurt yapıyorum. Buzdolaplarında oluyor. Köylerden gelen sütlere güvenemedik açıkçası. Pek ulaşma imkanımız da yok

Bizim doktorumuz tadımlardan sonra 3. Haftada kahvaltıya başlayabileceğimi.
4.hafta sonunda da sabah kahvaltı, öğlen sebze, ikindi yogurt, akşam meyve olacak şeklinde öğün düzenlenebileceğini, Porsiyonların küçük bir kaseyi geçmemesi gerektiğini söylemişti

Back