- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Kız ne üzülüyorsun hepimiz aynı şeyi yapıyoruz olur mu öyle düzen oturmaz ki zaten. Öyle alışır öyle gider büyük sıkıntı yaşarsınBikaç gündür 5.30’da uyanıyo hava aydınlanmış oluyo belli ki uykusu bitmiş güne başlamış ama bizde uyku ağır bastığı için hep geri uyutmaya çalışıyoruz uyuması taa 8’i buluyo. Halbuki o kadar zamanda oynasak güzel vakit geçirsek en enerjik olduğu saatler onun için daha iyi olacak belki ama biz full geri uyutma odaklı oluyoruz uyuyunca da fark edip çok üzülüyorum sizde de böyle mi
Kız olur mu öyle zaten kolik bebek. Hadi benimki bigün şaşsa ertesi gün yoluna sokuyorum da sen zaten müzdaripsin bu konudan. Bebekte eziyet edip ağlamadı mı uyku saati gelince? Benimki ağlar durmaz görümce kv kimin kucağındaysa uyutur koyar saati atlanmaz. Kızımın uyku saati gelince genelde giderler. sınırı 22:30 o saate kadar durabilir sonra ağlamalar başlayınca alarm veriyor zaten. Eşinle anca öğrenecek çocuğunun çıkarlarına göre hareket etmeyi.Kv bebeği sevmeye geldi akşam eşime uyku saati dedim uyumuyor sevsinler dedi çocuk ilk uykuyu geç yattı sonrada düzgün uyumadı şimdi ben napıyım bi akşam uyuyordu o dabozuldu gerçekten nefret ediyorum ya uyumuyor az sevelim ama uyuyacak yani sen sev diye gitti uyku düzeni hep eşimin hatası sevsinler diye tutturdu zaten kadın manyak emzirirken izlemeye çalışıyor sürekli köşe kapmaca oynuyoruz kapıyı çalıyor giyiniyorum diyorum erkek yok diyor giriyor erkek yokluğu ne alaka neden bu meme bakma aşkı zaten bebeğinde altını açmaya götürüyorum hep koşarak geliyor pipi göreceğim diye duşa sokuyorum geliyor izliyor duşta pipisi gözüken fotoğraf çekti çekme çocuğun pipisini diyorum babannesi pipisini yesin diyor mal sanırım gerçekten akıl tutulması bu kadar meme pipi diye araban başka biri yoktur