- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Ama çok tatlıı aç kalmaya degerSaat 6dan beri şu pozisyonda uyuyor:) yemek falan da söyleyemedim gelirse çocuk uyanır diye böyle aç aç kaldım resmen kvdem yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama çok tatlıı aç kalmaya degerSaat 6dan beri şu pozisyonda uyuyor:) yemek falan da söyleyemedim gelirse çocuk uyanır diye böyle aç aç kaldım resmen kvdem yüzünden
Yani buna nasıl kıyılır kıpırdamadım bile uyanmasın diyeAma çok tatlıı aç kalmaya deger
Ses açma çalışmalarıArada kendine şaşırıyor sonra bir daha çığlık atıyor zor uyudu çığlık atmaktan
Bizde salı günü aşı olduk aşırı atarlıydıTeyzoslar biz 4. Ay asilarini olduk. Bugun bir mizmiz.aktif soylenme modu açik.dir dir ediyor
Canım ben diyeti 3 gün kuralı ile açtım. Hersey yemeye başladım tekrar.Rota asisinida yaptırdım bir sorun olmadi .Bir yerde rota asisindan sonra alerjinin duzeldigini yazmıştı biri ondan cesaret alıp yaptırdım. Çok şükür şimdilik sorun çıkmadı.Bizde 3 ay 4 günlüğüz 2 aydır diyet yapıyorum şuan mamaya gerek yok dedi doktorumuz ama 550 Gr düşük mü gelmiş bana çok normal geldi aldığı kilo bebişin
Sen de kendin çık canım. Tamam sen gelmiyorsan biz çıkıyoruz de. Eşine bagimli kalma. Ana oğul vakit gecirin bosverKızlar ya eşim her dediğime hayır diyor, en son bunaldım bir yürüyüş yapalım dedim hayır yorgunum dedi, arkadaşı aradı halısahaya gel diye tamam dedi. Artık çok yoruldum gerçekten, bazen niye evlendim diyorum. Allahtan bebeğim var da onunla geçiriyorum tüm vaktimi
Arasinda ne farki varmış sordun muKızlar ya eşim her dediğime hayır diyor, en son bunaldım bir yürüyüş yapalım dedim hayır yorgunum dedi, arkadaşı aradı halısahaya gel diye tamam dedi. Artık çok yoruldum gerçekten, bazen niye evlendim diyorum. Allahtan bebeğim var da onunla geçiriyorum tüm vaktimi
Ayy okumuşsundur bugün kocamın bana yaptığını akşam 8buçukta geldi anca anasının işlerini halledip, geldi çocuğuda vermedim ona çocuk kucağımda yemeğimi yedim. Bir boka yaradığın yok sana ihtiyacım yok mesajını aldı.Kızlar ya eşim her dediğime hayır diyor, en son bunaldım bir yürüyüş yapalım dedim hayır yorgunum dedi, arkadaşı aradı halısahaya gel diye tamam dedi. Artık çok yoruldum gerçekten, bazen niye evlendim diyorum. Allahtan bebeğim var da onunla geçiriyorum tüm vaktimi
Doktorda mi bakıldı kilosuna doktor ne dedi peki? Bana da biraz az geldi ama bu 2 haftada toparlarsa dengelemis olur2 haftada 175 Gr çok az geldi ama ya
Bende yeni yaptırdım aşıyı bir sorun çıkmadı şükür. Bizde egzamalar vardı yara haline gelmişti artık şuan onları geçirmeye çalışıyoruz. Onlar iyileşince bizde açmaya başlayacağız alerji doktoruyla. Cilt tepkili olanlar biraz zor açılıyormus ya ondan korkuyorum. Birde biz deri testi yaptırdık sadece cevize çıktı alerjisi ama testlere güven olmuyor yine de korkuyorumCanım ben diyeti 3 gün kuralı ile açtım. Hersey yemeye başladım tekrar.Rota asisinida yaptırdım bir sorun olmadi .Bir yerde rota asisindan sonra alerjinin duzeldigini yazmıştı biri ondan cesaret alıp yaptırdım. Çok şükür şimdilik sorun çıkmadı.
2 asi var canim 2.ay asilarinin 2.dozu yapiliyor verem haric.Kolay geçer inşallah bizimde 26 nisanda birden fazlamı 4. Ay aşısı
Ya 37 gordu cok ates yok.ama asiri huysuz.oyle boyle degil.tam bir cadaloz olduAteş oldu mu? Biz sünnetten dolayı haftaya erteledik atak olmasa da her hafta bir şey buluyoruz asi sünnet falan
Bak ne guzel almis kilo.benim 2700 dogdu.bugun doktorum 5400 olan bebeme 6.500 olmali ideali dedi.seninki 4. Aya 6500 olur.2670 doğdu ve erkek
Bide sansima misafirim vardi .kalabalikta iyice delirdi.uyumadi 1 saat ugrastim.Bizde salı günü aşı olduk aşırı atarlıydı
Ben de öyle yaptım çektim kapıyı oğlumla yürüyüşe çıktım.Ayy okumuşsundur bugün kocamın bana yaptığını akşam 8buçukta geldi anca anasının işlerini halledip, geldi çocuğuda vermedim ona çocuk kucağımda yemeğimi yedim. Bir boka yaradığın yok sana ihtiyacım yok mesajını aldı.
Sende al çocuğunu çık hayır dediğinde 2.yi söyleme bile hiç bişey demeden hazırlan al bebeğini çık.
İşte heralde benden sıkıldıArasinda ne farki varmış sordun mu
Ben de öyle yaptım canım, bebek ağladı bu sefer yarım saat sonra dönmek zorunda kaldımSen de kendin çık canım. Tamam sen gelmiyorsan biz çıkıyoruz de. Eşine bagimli kalma. Ana oğul vakit gecirin bosver
Oof ya bizimki mız miz mörtil tam zatenYa 37 gordu cok ates yok.ama asiri huysuz.oyle boyle degil.tam bir cadaloz oldu
Olsun sen o kısmı çaktırma iyi vakit geçirmissin gibi davran muhtemelen senin stresin bebisine yansımıştır. Sen hava aldirmaktan vazgeçme ikinize de iyi gelecekBen de öyle yaptım çektim kapıyı oğlumla yürüyüşe çıktım.
İşte heralde benden sıkıldı
Ben de öyle yaptım canım, bebek ağladı bu sefer yarım saat sonra dönmek zorunda kaldım
Ayy aşı günü misafir çekilmezBide sansima misafirim vardi .kalabalikta iyice delirdi.uyumadi 1 saat ugrastim.