Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle inşallah biran önce geçer gider. Ek gıdaya başlayınca daha zor olacak muhtemelenBizimde 3 ay kilomuz 6300 bu ay çok kusmaya başladı o yüzden bende korkuyorum bir sonraki kontrolde az kilo almış derler diye umarım biran önce biter alerjileri de rahat ederler ya küçücük bebisler neler çekiyor bizde tabii
Ya şimdi siz böyle kilo yazınca benim bebek bana küçük geldi biz bugün tam 3 aylığız 5650 kilo. En son 3 ağustosta doktor olcmustu 5475 kg çıkmış. 2 haftada 175 Gr felan almış. Niye birden böyle azaldı kilosu anlamadımBizimde 3 ay kilomuz 6300 bu ay çok kusmaya başladı o yüzden bende korkuyorum bir sonraki kontrolde az kilo almış derler diye umarım biran önce biter alerjileri de rahat ederler ya küçücük bebisler neler çekiyor bizde tabii
Ben de bayılıyorum ona ya söylediklerime heyecanlanıp çığlıkla cevap veriyoKızlar yeni güncelleme çığlık atmayı öğrendi önce çığlık atıyor sonra sesli gülüyor yeni öğrendiği için sürekli yapıyor çok tatlı ya bu güncellemeye bayıldım
Arada kendine şaşırıyor sonra bir daha çığlık atıyor zor uyudu çığlık atmaktanBen de bayılıyorum ona ya söylediklerime heyecanlanıp çığlıkla cevap veriyo
Bizim doğum kilomuz 3790 Gr ama doğum kilosu baz alınıyor o yüzden öyle düşünmeyinnnn. Her bebek farkı ya ben kiloya takılmıyorum aslında sağlıklı olması önemli olan. Ama 3. Aydan sonra kilo alımı yavaşlar her doktor bunu söylüyor ilk 3 ayki alım gibi düşünmeyin diyor.Ya şimdi siz böyle kilo yazınca benim bebek bana küçük geldi biz bugün tam 3 aylığız 5650 kilo. En son 3 ağustosta doktor olcmustu 5475 kg çıkmış. 2 haftada 175 Gr felan almış. Niye birden böyle azaldı kilosu anlamadım
Benim 4 aylik bebem 5400:) haline sukret dostumYa şimdi siz böyle kilo yazınca benim bebek bana küçük geldi biz bugün tam 3 aylığız 5650 kilo. En son 3 ağustosta doktor olcmustu 5475 kg çıkmış. 2 haftada 175 Gr felan almış. Niye birden böyle azaldı kilosu anlamadım
Kolay geçer inşallah bizimde 26 nisanda birden fazlamı 4. Ay aşısıTeyzoslar biz 4. Ay asilarini olduk. Bugun bir mizmiz.aktif soylenme modu açik.dir dir ediyor
Ateş oldu mu? Biz sünnetten dolayı haftaya erteledik atak olmasa da her hafta bir şey buluyoruz asi sünnet falanTeyzoslar biz 4. Ay asilarini olduk. Bugun bir mizmiz.aktif soylenme modu açik.dir dir ediyor
2 haftada 175 Gr çok az geldi ama yaBizim doğum kilomuz 3790 Gr ama doğum kilosu baz alınıyor o yüzden öyle düşünmeyinnnn. Her bebek farkı ya ben kiloya takılmıyorum aslında sağlıklı olması önemli olan. Ama 3. Aydan sonra kilo alımı yavaşlar her doktor bunu söylüyor ilk 3 ayki alım gibi düşünmeyin diyor.
Doğru diyorsunBenim 4 aylik bebem 5400:) haline sukret dostum
Merhabalar izmirden 2 kişi varız galiba. Ekol hastahanesinde Mikayil Ahmadov doktorun adı.Selam kizlar haziran annelerinden geliyorum. İzmirde iyi bir cocuk doktoru önerisi olan varmı?
Cinsiyet ve doğum kilosu da önemliYa şimdi siz böyle kilo yazınca benim bebek bana küçük geldi biz bugün tam 3 aylığız 5650 kilo. En son 3 ağustosta doktor olcmustu 5475 kg çıkmış. 2 haftada 175 Gr felan almış. Niye birden böyle azaldı kilosu anlamadım
Hayırlı olsunKızlar biz de sünneti yaptırdik :)
Saat 6dan beri şu pozisyonda uyuyor:) yemek falan da söyleyemedim gelirse çocuk uyanır diye böyle aç aç kaldım resmen kvdem yüzündenAynen canım artık alsın mecbur olmuş sende keyfine bak saat 6 olmadan ye iç enerji topla ohhhhh kafanı rahat tut strese girersen bebek seni mahveder
Ohhh rahatını yesinler. Bizde ananedeyiz ağladı eve gitmeye ayaklandım. Uyudu omzumda kaldıSaat 6dan beri şu pozisyonda uyuyor:) yemek falan da söyleyemedim gelirse çocuk uyanır diye böyle aç aç kaldım resmen kvdem yüzünden
Teşekkür ederiz teyzesiHayırlı olsun
2670 doğdu ve erkekCinsiyet ve doğum kilosu da önemli