- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Var mı orada tanıdık birileri? Burada konu falan mı açsak ya Antalya'dan mutlaka vardır birileriTamam canım şansa bak ya ben olmadı mersinde de yaptirabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mı orada tanıdık birileri? Burada konu falan mı açsak ya Antalya'dan mutlaka vardır birileriTamam canım şansa bak ya ben olmadı mersinde de yaptirabilirim
Canım 3 numarayı denedin mi biz epeyidir 3le devam ediyoruz. Bir de kapatırken pipisi yukarı bakacak şekilde kapatiyosundur belki o yüzden tasiyordurKızlar ya bezi sürekli sızdırıyo anlamıyorum aynı bezi doğduğundan beri kullanıyoruz son 2 haftadır belinden sızıyo günde üç kez kıyafet değiştiriyorum çarşaflar yataklar mahvoldu. 2 numaraya geçtim küçük mü oluyo diye o da sızdırıyo
Ellerinden tutuyorum çok hafif kalkıyor gibi oluyor hemen bırakıyorum erken diye düşündüm ben de korktuğum için daha ilerisini devam ettirmedimKızlar oturma egzersizlerine başladınız mı? Ellerinden kaldırıp bi kaç saniye oturtup geri yatırıyorum çok hoşuna gidiyor oturmak. Erken diye düşünüyodum omurilik için ama bi doktoru dinledim kafasını ellerinden kaldırırken diriyo tutuyorsa egzersizlere başlayın filan diyodu.
Ellerinden tutup kaldırıyorum tam oturtup bi kaç saniye sonra geri yatırıyorum. Tabiki yığılır gibi duruyor ama karın kasları boyun kasları çalışıyormuş filan bilemedim bende ama oturunca çok mutlu oluyor kızımda 4.ayda mama sandalyesine yastıklarla besleyip oturtuyodum başta kafası titriyordu sonra sonra tam tutmaya başladı kasları beslediEllerinden tutuyorum çok hafif kalkıyor gibi oluyor hemen bırakıyorum erken diye düşündüm ben de korktuğum için daha ilerisini devam ettirmedim
Of tamamHadi benimkine o zaman 3 numara de senin 3e geçmen lazım
Evet sürekli değiştiriyorum oha ne ara doldurdun diyorum bu da mı bez küçük diye yaMuhtemelen bez çok sık dolduğu için saat başı felan değistiriyosundur yenidoğan bebekle 2 aylık bebiş aynı miktarda işemiyor
Aay niyeyse bana hala o kadar küçük geliyor ki oturması yemek yemesi vs sanki seneye falan olacak gibi dönme çalışmasi da yaptırmadım henüz ben.1.5- 2 aylıkken falan yüzüstü dururken yana dönüyordu ama dönmenin üzerine hiç dusmedim kendi zamanında gelince yapar diye. Şimdi özellikle oturma dönme vs egzersizi yaptırmadım hep küçük geliyor gözüme bunları yapmak içinEllerinden tutup kaldırıyorum tam oturtup bi kaç saniye sonra geri yatırıyorum. Tabiki yığılır gibi duruyor ama karın kasları boyun kasları çalışıyormuş filan bilemedim bende ama oturunca çok mutlu oluyor kızımda 4.ayda mama sandalyesine yastıklarla besleyip oturtuyodum başta kafası titriyordu sonra sonra tam tutmaya başladı kasları besledi
Senin damadın fit aşkım benlik hiçbi şey yokBalım nasıl oldu o bez damadıma şimdiden sıkmaya mı başladın çocugumu
Hahahahahaha kahkaha attım
Grubun dalga konusu oldum siz bunu hiç unutmazsınız şimdi
Pipiye dikkat ediyorum burda daha önce de yazmıştınız ama 3’e geçicem galiba şu elimdeki 2ler bitsin hayırlısıylaCanım 3 numarayı denedin mi biz epeyidir 3le devam ediyoruz. Bir de kapatırken pipisi yukarı bakacak şekilde kapatiyosundur belki o yüzden tasiyordur
Sığmamış işte sızıyo hahahshsHelal olsun iyi çocuğu sigdirmissin
Banada uzun yıllar geçmiş gibi geliyor bi bakıyorum daha anca 3 aylık olacak sen niye büyümüyorsun diyorum sonra dönme egzersizi yeni yeni başladım yan koyunca sırt üstü dönüyor yada sırt üstü yatırınca yana dönüyor ama yüzüstünden sırt üstü dönmedi daha hiç. Kızımda çok şeyi erken öğretmişim öğretirken de yıpranmışım mesela 6-7 aylıkken al-ver komutunu biliyordu evet hayırı filan. zamanı gelince zaten herşeyi öğreniyorlar zaten ama kas kuvvetlendirme egzersizleri yapmaya başladım.Aay niyeyse bana hala o kadar küçük geliyor ki oturması yemek yemesi vs sanki seneye falan olacak gibi dönme çalışmasi da yaptırmadım henüz ben.1.5- 2 aylıkken falan yüzüstü dururken yana dönüyordu ama dönmenin üzerine hiç dusmedim kendi zamanında gelince yapar diye. Şimdi özellikle oturma dönme vs egzersizi yaptırmadım hep küçük geliyor gözüme bunları yapmak için
Nerdeyse 2 buçuk aylık bebeği hala 1 numara beze sığdırmaya çalışmanı mı? Evet unutmayızSenin damadın fit aşkım benlik hiçbi şey yok
Hahahahahaha kahkaha attım
Grubun dalga konusu oldum siz bunu hiç unutmazsınız şimdi
2.ay itibariyle etrafı artık renkli görmeye başlıyorlarmış buda yatıp tavanı veya belli noktaları görmektense kucakta özellikle dikey konumda durup etrafı keşfetme isteği uyandırıyor. Hepimizin kanayan yarası kucakUyanıkken zaman geçmiyor ya. Kucak istiyor hep
Sadece kucak istese iyi kucakta sabit durmaya da okey değil benim ki hoplayarak gezeceğizUyanıkken zaman geçmiyor ya. Kucak istiyor hep
Anne olmak ne kadar zor degil miSadece kucak istese iyi kucakta sabit durmaya da okey değil benim ki hoplayarak gezeceğiz
Bebeğin kaç kilo ? Ben 2 kullanman lazım diye biliyorum 3-6 kilo arasıKızlar ya bezi sürekli sızdırıyo anlamıyorum aynı bezi doğduğundan beri kullanıyoruz son 2 haftadır belinden sızıyo günde üç kez kıyafet değiştiriyorum çarşaflar yataklar mahvoldu. 2 numaraya geçtim küçük mü oluyo diye o da sızdırıyo
Ben açtım kimse cevap vermemişti.. orda çevrem var olmadı orda yaptıkcam da koskoca antslya muhakkak vardır da işte guvenemiyoruxVar mı orada tanıdık birileri? Burada konu falan mı açsak ya Antalya'dan mutlaka vardır birileri
Galiba diyo bu kız akıllanmazPipiye dikkat ediyorum burda daha önce de yazmıştınız ama 3’e geçicem galiba şu elimdeki 2ler bitsin hayırlısıyla
Bilmiyorum ki canım ya anlamadım reflü maması kilo aldırmıyor mu acaba başka sebep aklıma gelmiyor. Eskisi kadar kusmuyo aslında biraz azaldı. Acıbadem’de iyi bi doktor var yarın ona götüreceğim bakalım ne diyecek.Allah allah mamaya rağmen niye az almış ki çok kusuyo diyordun ondan dolayı mı acaba? Sütünü boşa akıtma ben o hatayı yaptım meme reddi olduğu 1 haftada aktı aktı gitti pompam yoktu o sırada şimdi geri getiremiyorum @genc-anne ’nin yaptığı gibi silikon uçla sağım yapmayı denesen?
Ben de 4 kiloyken 2 ye geçtim canım bionatural kullanıyorum ama 3 numara pot durur bence 2 iyi olur sana da. Pipisi aşağıya baksın bezi bağlarken. Benim de oğlumda çok taşıyordu bi sürü bez denedim sonra pipi işini oturtunca çözüldüAz aralıklı canım işte o yüzden küçük olduğunu düşünmüyorum 2 numaranın. Senin bebişin maşallahı var seni örnek alamam bu konuda ama seninki bio natural değil düz natural belki kalıp farkı vardır