Ah kuzum cok karisik mevzu benim
var var olmasina da..durumlarim fena.butik biryer aile sirketi gibi dusun. Ben ve eskidendir arkadasim beraber calisiyoruz.ben yoneticiyim.arkadasim suan cok agir bir tempoda ikimizin islerini yurutuyor sagolsun.ama mobbing yiyor bir ortaktan.ortak biraz zor biri.suyuna gidilmedimi poff.bende haz etmem ama huyunu bilir irare ederim ama artik benide cok yoruyor.diger ortaklarla cok iiyuz ama bizim is hep bu ortakla.en cok ona maruz kaliyoruz.ben izinliyken bile maasim odendi severler beni.ama bu hem hizi delirtmis hemde bana odenen bu para ile ilgili sacma sapan konusmus.yok iste sana yardimci oluyor mu ,yok efendim biz kizimiz gibi gormesek bu sekilde maas odmeeyiz falan, karsiliginda bilg acik olur calismasi gerekir esasen falan demis.yani acik acik demese de benim icin artik isin basina donsune getiriyor lafi.e bende sona gelmisim zaten bebemden ayrilmak zor geliyor diyorum ki al paran kadar konus diyip iade edeyim cocugumu buyuteyim
amaaaa kocamla ayni isyerindeyim vee ben gemileri yakarsam esim ve arkadasimda yakar...bu sefer diger ortaklar beni arar ikna etmeye
ben ve esim issiz kalcaz.bir birikimimiz var eve pesinat dusunuyorduk.bir yanimizda deprem o bu istanbuldan kacmak istiyor cocuk malumm..diyoruz o parayi gozumuzu karartsakta sehir degistirip ticaret falan yeni bir sayfa mi acsak.cocuguma bakip buyutecegim bi is acsam basinda dursammmtam zamani gibi...ama ya batarsak falan..ooff cokk karisik yazdim ama cok doluyum kizlar cook..